Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

evet yaa okadar abartmaya gerek yok bencede
Bu arada fstkcım yaptıgın tasarımı anneme gosterdim fena olmamış aslında dedi ama baba begenmedi:)

kaydirigubbakcemile2 anne begenmisya ona bak :hulya:
baban naci celikinkinimi begendi??
kiz samimiyetine güvenerek söylüyorum opuyorumnanaktan kizma bana ama bence baska bi doktora daha yaptir tasarim derim cünkü ben pek begenmedim o tasarimi dümdüz olmus sankii
bu arada zühtü beyemi olcaksin yoksa aklinda baska doktor varmi?

yoo ben oyle istiyorum diye bir şart yok önce kafamda naci bey vardı saolsun tasarım yaptı ben de fikir olsun diye koydum. Zühtü beyde kararlıyım gibi baya artık dr araştırmıyorum en azından:) hem onun daha küçük bir burun yapcagından da eminim Baba hiç bir şeyi begenmiyor yaptırma taraftarı degil çünkü:sm_cool: psikolojik onunki

bütün babalarmi öyle acaba kaydirigubbakcemile3

oooo kızlar işi ilerletmişsiniz hadi bakalım..çeneler elmacık kemiklerii....
ohohhhh.....

bendee göz çevresine ve dudak çevresine dolgu veya botox yaptırayım m diyorummzemuszemus

sonra zatenn bağımlılık gibi bişeyy durduramaz kadınları kimseeeeekaydirigubbakcemile2

ay valla bak gögüs kücültmek ve göz cevresinde cöküklük burun ve cene ohoooo napcam ben
ya iyide göz cevresine dolgu yaptiranlar hic iyi yorumlar yapmamis:S:S

galiba ben hic baslamadan bagimli olcam kafamçokkarıştı

Allah parayi kime werecegini biliyo ben zengin olsaydim kesin kendimi micheal jakson a benzetmis olurdum hee

:roflol::roflol::roflol:yok kiz o kadarda degil biz bikere burnumuzu yaptirir sonra baska bi yerimizi yaptiririz adam bütün parasini burnuna harcadi biz en azindan tüm organlarimiza yatirim yapmis oluruz :roflol::roflol:

yok yok zaten o kadarina cesaret edemem gögüs kücültmeye hele asla cesaret edemem bide daha evlenmedim evlendikten sonra cocuk fln olunca bosu bosuna o kadar aciya katlanmis olurum göz alti cökükleri desen kesin bi cözümü yok maalesef geriye sadece burun ve cene kaliyo burnu kesin yaptiriyorum cenede zühtü beyin vericegi cevaba bagli :lepi:

Yok zaten gogus kucultmeyi dogurduktan sonra yaptirmak lazim dogumlardan sonra biraz daha buyuyo ve deformasyona ugruyomus bende burundan sonra yaptirirsam ancak goguslerimi kuculturum

diyorumya o yüzden o fikri aklimdan attim daha dogrusu erteledim::)

lakito nerdesin meraktan catliyoruz burda sabirsizlikla bekliyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…