vallaha denedim kac kez beceremedim hic hosuma gitmedi sonra pes ettim:)
cidden simdi anladim terzi kendi sökügünü dikemezmis lafini ordan tutuyorum diger tarafi bozuluyo orayi dpzeltiyorum ucu yamuluyo olmadi bi türlü ne sorunlu bi burnum varmis meger delikafadulden
bu arada fotolari önce sonra yapip koydum dahada belirgin olsun diye
valla frapancim bence abartiyosun hicte büyük degil suratin teknolog seninkide büyük degil
zühtü beyle bi görüsseniz ikinize kesin minnacik bi tasarim yapar tabi banada yapsin o minnacik tasarimdan sonra hepberaber deriz ne findik burun yakisiyomus bize diye
kız ben sen koydun diye senin sanmıştım frapanınmışş...evett bakınca benim tasarım büyük kaldı..ama seninkide çok küçük ikinin arası bişey olsun hahahaa...
farapan gerçekten ikinci sanki daha hoş oldu ilk tasarımı kim yapmıştı??
kaydirigubbakcemile3 teknologcum benim yaptigim yarim yamalak bi tasarim zühtü bey sana böyle kücük bi burun tasarlarsa eminimki cok begeniceksin :CüvCüv:
Tesekkur ederim fistikcim ee sen bu isi bukadar ilerlettiysen bi kosu TIP oku gelde bizim burunlarimizi sen yap olmazmi:) bu arada teknolog cidden 36 yasindamisin? Yoksa 26 mi nolur 36 de
rica ederim cnm ayy nerdeee keske okuyabilsem TIP ama kan veya baska bisey görmeye gelemem ben
teknolog 26 yasindaymis neden 36 desin kizzz merak ettim simdi