Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

agrı felan olmadıgını da duyunca sabırsızlandım iyice
Kızlaarrr biz ne zaman gidiyoruz??:içelim:

Bisi sorcam ya zuhtu bey bi devlet hastanesinde calisiyo diye biliyorum orda yapmiyomu ameliyati? Yaa 3.500 e ben ne ayakkabilar alirdim yaa yaZik olcak okadar paraya yaa walla icim acioo

Ayy dusunsenize beraber gitmisiz 3-4 tip boncuk gibi dizilmisiz hepimizin burnu bozuk :) kadinlarkulubu.comdan geliyoruz profillerdende anlasilabilecegi gibi burnumuzu yaptirmak istiyoruz deriz.teknologda grup sozcumuz olur

delikafaduldenkız sen halaaa ayakkabımı düşünüyonn....sen boşver millet ayakkabına bakacağına suratımıza bakacak daha iyi:))

tamam siz hazılanın ben yarınn benim sıpanın sütünü keseyimmmdelikafaduldennaniknanik

kızgın: anaaaaaaaa beni beklemionuz haaaaa :mymeka: iyi yaaa off gidin küstümmmm :dilcikar:

kızgın: anaaaaaaaa beni beklemionuz haaaaa :mymeka: iyi yaaa off gidin küstümmmm :dilcikar:

ya bir an gaza geldik işte Lakito yu duyduktan snr idare et:teytey: yazdan once olamam bende :çok üzgünüm:

ben ela12 haric digerlerininkini gördüm cokta güzellerdi AMA 3ünün nickide böyle benzer olunca insan süphelenmiyo degil yani
niye kiizzzz bizde olaliiimmm sirayla hehe
ilk basta teknolog olcak bak görürsün

süphelenmeyin arkadaşlar tamamen tesadüff :)))demekki kader ortağıyızz teknolojii sende ameliyattan sonra sonuna bi 06 ekle nickinin sende bize katıll kızzz:))):dance:

tşkler canım samimi gördüğün için herşey ortadaa zaten burunlarr:))))))))

valla belkide vardir agrisi bilemiyoruz belkide bitkin oldugu icin girmiyodur veya girmek istemiyodur hersey olabilir :)

agrıları kesinlikle yokturrr.yorgunluk vardırr bide o alcı vee tamponlar olduğunda pc yee bakması zordur.sürekli buz kopleksi yapıyodurr.tecrübeyle sabit:))alcıda 1 hafta 10 günde cıkıyorrr.durumuna göre değişirr:))

lakito cok geçmiş olsun canım yazmışsın ağzından nefes almak cok zor geliyo evt bi kaçgün geçsin alışırsın ilk günler aynı bende öyle oldum boğuluyo gibi ama alışıyosunn buz kompleksleri ihmal etme morluklar ve şişlikler için bi tek onlar iyi geliyorr.kib.

Kızlar bi yazıp çıkayım hemen. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Gözlerim mor,kırmızı ve şiş. Yüzümde şişlik yok. Ağrım sızım hiç yok. Halen burnum tıkalı, ağzımdan nefes alıyorum. Tek sıkıntım bu. Bugün 11 saat uyudum ama :) Akşama dığru tıkanacak gibi oluyorum o zaman ağızdan nefes almak yetmiyor sanki. Sulu şeyler yiyorum halen. Ya daha çok yeni.48 saat bile olmadı. Akşam 7de 48 saat olacak. ıki defa da hapşırdım sabah
Zühtü beye kavisli olsun falan demedim. Hiç bişey demedim. Adam öyle güven verdi ki anlatamam. Fakat güveniyorum bana hep burnumu çok güzel yaptığını söyleyip duruyor. Yüzüme en çok yakışanı yapmış.O yüzden ben müdahale etmedim pek.

Geçmiş olsun canım eminim çok güzel olmuştur.. Alçılar çıksında bakalım burnuna kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…