sana tasarım filan yokkkk:dilcikar::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:
kızgın: anaaaaaaaa beni beklemionuz haaaaa :mymeka: iyi yaaa off gidin küstümmmm :dilcikar:
ben ela12 haric digerlerininkini gördüm cokta güzellerdi AMA 3ünün nickide böyle benzer olunca insan süphelenmiyo degil yani
niye kiizzzz bizde olaliiimmm sirayla hehe
ilk basta teknolog olcak bak görürsün
ya diğerlerini bilmiyorum pek ama ank32nin konusması cok samimi geldi bana
hem lakito hem de teknolog var onumuzde onlarınkini baz alırız artık..
bencede teknolog lakitoyu gordukten sonra bebegi sutten kesip ertesi gun zuhtu beye gider
ama aklıma da suphe düşürmedin degil hanii :))
hem gönlüm genç benim ala alaa 18 im varmı itirazı olann 18 i geçemedim dahaaaa:sm_cool::1rolleyes::roflol:
valla belkide vardir agrisi bilemiyoruz belkide bitkin oldugu icin girmiyodur veya girmek istemiyodur hersey olabilir :)
Kızlar bi yazıp çıkayım hemen. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Gözlerim mor,kırmızı ve şiş. Yüzümde şişlik yok. Ağrım sızım hiç yok. Halen burnum tıkalı, ağzımdan nefes alıyorum. Tek sıkıntım bu. Bugün 11 saat uyudum ama :) Akşama dığru tıkanacak gibi oluyorum o zaman ağızdan nefes almak yetmiyor sanki. Sulu şeyler yiyorum halen. Ya daha çok yeni.48 saat bile olmadı. Akşam 7de 48 saat olacak. İki defa da hapşırdım sabah
Zühtü beye kavisli olsun falan demedim. Hiç bişey demedim. Adam öyle güven verdi ki anlatamam. Fakat güveniyorum bana hep burnumu çok güzel yaptığını söyleyip duruyor. Yüzüme en çok yakışanı yapmış.O yüzden ben müdahale etmedim pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?