Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

belki bugün girer CADIARZU agrilari varsa ondan girmiyodur belkide

bu arada alcilar hangi gün cikiyo biliyo musunuz??
bide lakitonun alcilarini beklicez heycanla of ben dayanamam valla catlarim meraktan :roflol:

nasıl ya o kadar fazla agrı oluyo mu ki :çok üzgünüm:
alçılar hastasına göre degişiyo cnm en fazla 1 hafta kalıyo ama

valla belkide vardir agrisi bilemiyoruz belkide bitkin oldugu icin girmiyodur veya girmek istemiyodur hersey olabilir :)

Lakito geçmiş olsun canım
sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyoruz Şeniz
bu arada kızlar 1 hafta içinde tamponlar alçı falan alınır

kızlar lakitoyu merak etmişsiniz ama daha dün girdi ameliyata bugün anca taburcu olmuştur
şimdi yüzü şişmiştir belki gözünü bile açamıyordur

kızlar lakitoyu merak etmişsiniz ama daha dün girdi ameliyata bugün anca taburcu olmuştur
şimdi yüzü şişmiştir belki gözünü bile açamıyordur

evet canımm ama evde olacaktı ..hastanede kalmayacaktı ama kendine gelemz bence en erken yarın gelirr...şimdi kendini toparlamakla uğraşıyordurr..çabucak iyileşsin inşallahh...:Saruboceq:

ayy telefonunu almak niye aklımıza gelmedi ki
50 kere bakıyorum buraya şimdi yazdı yazacak die..

evet canımm ama evde olacaktı ..hastanede kalmayacaktı ama kendine gelemz bence en erken yarın gelirr...şimdi kendini toparlamakla uğraşıyordurr..çabucak iyileşsin inşallahh...:Saruboceq:

aaaaa
kendi mi istemedi hastanede kalmayı
1 gece müşahade altında kalması gerkiyordu
inş. rahat geçirmiştir ilk geceyi

Selam kızlar.ç Evdeyim. Bugün tamponlarım alındı ama burnum halen yara. Ağızdan nefes alıyorum. Ağrı acım hiç olmadı ve yok fakat ağızdan nefes alırken boğulacak gibi oluyorum

ayyyyyyyyy peki burnun nasil??? aynaya bakinca nasil duruyoóo?? agrinin olmadigina cok sevindim:):)
demekki cok güzel bi burun yapmis övdügüne göre bosuna övcek hali yokya:)

Oh rahatladık valla Lakito :) dedik heralde baya agrısı var.. neyseki agrın sızın olmamış ne güzel :1rolleyes:
e peki sence nasıl hoşuna gitti mi ne zaman övceksin burnunu :) zuhtu beyi örnek al biraz

lakitom çok geçmiş olsunn....bizdebekliyoruzz burnunu sabırsızlıklaa...eminim doktorun dediği gibi olmuşturr..çok geçmiş olsunn canımm....iyi olmanada sevindimm...

kısa zamnda dön aramıza:))))iyi haberlerini bekliyoruz canım...

lakito ne geldi aklımaa..burnuna biraz daha kavis istedinmii...yoksa tasarım gibimi yapıldı ne gibi değişiklikler oldu merak ettimm...

bu arada tasarimini bende görmek istiyoruuummm kaydirigubbakcemile2 :hulya:

Lakitocum cok cok gecmis olsun dun aksam falan goremeyince agrin sizin oldugunu dusunmustum ne guzel problemsiZ gecirmissin insallah istedigin gibi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…