ya bir an gaza geldik işte Lakito yu duyduktan snr idare et:teytey: yazdan once olamam bende :çok üzgünüm:
süphelenmeyin arkadaşlar tamamen tesadüff :)))demekki kader ortağıyızz teknolojii sende ameliyattan sonra sonuna bi 06 ekle nickinin sende bize katıll kızzz:))):dance:
Ay bende mi sonuna bi 06 eklesem :)))Kim kimden şüphelenm,ş anlamadım ki :)bakmayin bana napim sanal ortam insan bazen süpheleniyo :1rolleyes:
ama burnunu görmüstüm cok hos duruyo :dance: darisi basimiza
lakitoda araniza katildi sira teknolog frapan oske.06 ve __fstk yani bende zemuszemus
ay insallah bizde size katilcaz dimi kizlar :sm_cool: :teytey: :dance:
Bende baktım şimdi fotolarına bayıldım :))) Acaba benimde mi burnum böyle olacak :) Ay şu alçım bi çıksa. Ama alçım saksa bile burun davul. Önden görünüşü çok süper. Ben bi tek Zühtü Beye ameliyat öncesi aman Zühtü Bey ne olur önden görünüşü de güzzel olsun demiştim. Bilmiyorum ya her seferinde çok güzel olduğunu söylüyor burnumun bakalım. eğer ela arkadaşın ki gibiyse yaşasın :)))delikafadulden yaaaa ela12nin burnuna baktim simdi foto ekledi sagolsun bu kadarmi güzel olur bi burun yemin ederim asik oldum resmen o buruna yaaaa :asigim:
hele önden acayip tatli duruyo bende istiyorum o burunun aynisindan
tamam artik aklimda en ufak bi tedirginlik bile yok burnumu gönül rahatligiyla zühtü beyin o sihirli ellerine emanet etmek icin sabirsizlaniyorum :sm_cool:
Canım çok sağol. Gerçek halini bende merak ediyorum. Çünkü kendimi Zühtü Beye bıraktım. Heykeltraş gibi ustaca yaptığına eminim. Elanın burnunu görünce daha bi sevindirik oldum :)))Lakito tasarımı bile nasıl güzel olmuş cuk oturmus yuzune ki gerçek halini hayal bile bilemiyorum :)
fstk ermişsin sonunda muradına hihoyyyt dediğim kadar var dimi elanın ki de cok hoş
Acaba bi kaç ay sonra bizler hakkında da boyle konuşan olcak mı :sm_confused:
Fistikcim yaa bi turlu pc me ulasamadim en kisa zamanda gondertcemm. Unutmadigin icinde saol tatlim
Lakitocum tasarim super olmus behhh
Düne göre bugün epeyce iyi hissediyorum kendimi. Yatmaktan sıkıldım. Burun deliklerimden arada hava girdiğini hissediyorum çok seviniyorum :)sen niye buralardasın Lakitocum git yat dinlen buz koy fisfisfis iyileş bir an önce arada bi haber etsen yeter bize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?