Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Çok güzel gözüküyor. Gerçeğini de bir an önce görmek istiyoruz:) Geçmiş olsun.... Çabuk iyileş....

ikincisini sonradan yaptık lakito cumaa daha kavsilimi olsa acaba diyee..ama doktorumuz daha iyi iş çıkarmış sanırımm..
lakito alçı çıkıncaa sakin hayal kırıklığı yaşamaa..üst kısım gerçekten şiş oluyor burunda ölee...kavisin hemen belli olmuyorrr...
kavis zmanlaa oturuyorr sende yapılan burunlardaa görmüşsündür ilk resim aylar sonraki resimlerdeki kavis farkını..

sevgilerr nice yıllara olsun güzle burnunla girdin yeni senen sana mutllıluk getirsin canımm..

Son düzenleme:
Doktora daha kavisli olsun demedim canım. Tasarımdaki gibi oldu ama belki o bikaç değişiklik yapmıştır bilmiyorum ki. Şimdi burnum sargılı alçılı falan fazla kalkık görünüyor fakat inecek tabiki.

ya bir an gaza geldik işte Lakito yu duyduktan snr idare et:teytey: yazdan once olamam bende :çok üzgünüm:

ya bende ancak yaza olabilirim 7nci veya 8nci ayda fln
ya cidden aslinda beraber gitmis olsak hem daha uyguna gelir fiyat hemde birbirimizi motive etmis oluruz :dance:

tasarim cok güzel duruyo ya :teytey:
agizdan nefes almanin zor olabilecegini tahmin edebiliyorum bide burnunda alci felan olunca dahada zorlasir
herkes alci varken burun kalkik duruyo alci ciktiktan sonra iniyo diyolar iner o merak etme

süphelenmeyin arkadaşlar tamamen tesadüff :)))demekki kader ortağıyızz teknolojii sende ameliyattan sonra sonuna bi 06 ekle nickinin sende bize katıll kızzz:))):dance:

bakmayin bana napim sanal ortam insan bazen süpheleniyo :1rolleyes:
ama burnunu görmüstüm cok hos duruyo :dance: darisi basimiza
lakitoda araniza katildi sira teknolog frapan oske.06 ve __fstk yani bende zemuszemus
ay insallah bizde size katilcaz dimi kizlar :sm_cool: :teytey: :dance:

Ay bende mi sonuna bi 06 eklesem :)))Kim kimden şüphelenm,ş anlamadım ki :)

zühtü beye ameliyat olanlarin nickleri birbirine hep benziyo ela12 ank32 cilek 35 bende ela haric digerleirnin burunlarini gördüm cok güzeller ama insan süphelenmiyo degil dedimde :kedi:

delikafadulden yaaaa ela12nin burnuna baktim simdi foto ekledi sagolsun bu kadarmi güzel olur bi burun yemin ederim asik oldum resmen o buruna yaaaa :asigim:
hele önden acayip tatli duruyo bende istiyorum o burunun aynisindan
tamam artik aklimda en ufak bi tedirginlik bile yok burnumu gönül rahatligiyla zühtü beyin o sihirli ellerine emanet etmek icin sabirsizlaniyorum :sm_cool:

Lakito tasarımı bile nasıl güzel olmuş cuk oturmus yuzune ki gerçek halini hayal bile bilemiyorum :)

fstk ermişsin sonunda muradına hihoyyyt dediğim kadar var dimi elanın ki de cok hoş

Acaba bi kaç ay sonra bizler hakkında da boyle konuşan olcak mı :sm_confused:

Bende baktım şimdi fotolarına bayıldım :))) Acaba benimde mi burnum böyle olacak :) Ay şu alçım bi çıksa. Ama alçım saksa bile burun davul. Önden görünüşü çok süper. Ben bi tek Zühtü Beye ameliyat öncesi aman Zühtü Bey ne olur önden görünüşü de güzzel olsun demiştim. Bilmiyorum ya her seferinde çok güzel olduğunu söylüyor burnumun bakalım. eğer ela arkadaşın ki gibiyse yaşasın :)))

Fistikcim yaa bi turlu pc me ulasamadim en kisa zamanda gondertcemm. Unutmadigin icinde saol tatlim

Lakitocum tasarim super olmus behhh

Canım çok sağol. Gerçek halini bende merak ediyorum. Çünkü kendimi Zühtü Beye bıraktım. Heykeltraş gibi ustaca yaptığına eminim. Elanın burnunu görünce daha bi sevindirik oldum :)))

sen niye buralardasın Lakitocum git yat dinlen buz koy fisfisfis iyileş bir an önce arada bi haber etsen yeter bize opuyorumnanaktan

kaynatıyonuz yine kızlarr maşallahh..
elanın bend egördümm zühtü bey işinin ehlii ne güzel burunlar çıakrtıyorr şimdi lakitoyu bekliyoruz heycanlaa..zemuszemus

sen niye buralardasın Lakitocum git yat dinlen buz koy fisfisfis iyileş bir an önce arada bi haber etsen yeter bize opuyorumnanaktan
Düne göre bugün epeyce iyi hissediyorum kendimi. Yatmaktan sıkıldım. Burun deliklerimden arada hava girdiğini hissediyorum çok seviniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…