kesınlıkle çok guzel eskı halınde daha yaslı gıbısın kemrlı burun yaslı gosterıyo ya sımdı çok tatlı olmussun bırde keemrlı burun sogukta gosterıyo harıka harıka bende olamyı dusunuyorum ne kadara yaptırdın canım
cnm önceki sayfalardada yaziyo lakito 3500tle olmus ama tabi herkese farkli oluyo fiyat
evet yakup avsar mesela 11500 olmus fiyati duydunuzmu akannehir
3.5 kişi gitsekk hepimiz oluruzz zühtü beyee...
11500 ne yapıyorki acabaa...değişik olarakk..
çok uçuk bence..:1shok:
cok saol ank32 resimlerini görmeyi cok isterdm fakat henüz yeni kayıtlı oldugum için göremiyorum. peki sence giittigimde nelere dikkat edeyim yani tasarım olusturururken falan. bi de yapmacık bi burun olmasın istiyorm dogal görünümlü mü yapıyo zühtü bey...kızlar kendi doktorumun adını görünce yazmak istedim şahsen ankda zühtü demir beye oldum 3 sene bitti benim ben cok memnunum burnumdan resimlerim var bakabilirsiniz tabiyki kendi doktorumu tavsiye ederim sizede ben cok memnunum cünki sorunlarınız olursa yardımcıda olurum
cok saol ank32 resimlerini görmeyi cok isterdm fakat henüz yeni kayıtlı oldugum için göremiyorum. peki sence giittigimde nelere dikkat edeyim yani tasarım olusturururken falan. bi de yapmacık bi burun olmasın istiyorm dogal görünümlü mü yapıyo zühtü bey...
canım msjların dolduğunda beni görebilirsin ben doğal olmasını istedim belli olmasın demiştim burun için zühtü beyle tasarımı beraber yaptık ben burnumdan rahatsız olduğum şeyleri söyledim o düzelti ve kendide doğalıktan yana olan bir doktor abartı burun yapmıyor kkdan cok kişinin burnunu yaptı coğuda doğal gördüklerim bildiklerim sen tasarım yaptırırken önce ne istediğini cok iyi anlat ve ona göre tasarımı yapın yüzünün şekline nasıl uyuyorsa nasıl yakışıyorsa ona uygun dikkat edeceğin bişey yok sadece senin istediklerin ve uygulamısına dikkat et ne istiyorsan onu yapıyor zaten yakışanı abartısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?