Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

latiko fotolarına baktım ..o morluklar acı veriyormuydu? tampon u nezaman cıkardılar ? ben günüm yaklastıkca korkmaya basladım benim cesaretlenmeme yardımcı olurmusun ameliyat gecirmis biri olarak

mükemmel olmuş allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Zühtü Demir e ameliyat olduğunu biliyorum. Fakat kaça oldun yazarmısın.Özelden de yazabilirsin. lütfen

latiko fotolarına baktım ..o morluklar acı veriyormuydu? tampon u nezaman cıkardılar ? ben günüm yaklastıkca korkmaya basladım benim cesaretlenmeme yardımcı olurmusun ameliyat gecirmis biri olarak
Canım o morluklar acı falan vermiyor.Sanada söyleyim benim en en ufak ağrım sızım olmadı.Canım hiç ama hiç acımadı.Bende korkuyordum fakat korkacak hiç ama hiç bişey inan ki yok.Zaten anestezi yapıyolar sen bişey hissetmiyorsun ki.Ben ne zaman uyudum,uyandım hatırlamıyorum bile.Sakın ama sakın korkma.Korkulacak bişey olsa bu kadar kişi ameliyat olmazdı.

bütün cesaretimi toplayarak baktım fotolarına senağlama eskidende çok kötü değilmiş bence ama tabi önemli olan insan kendini iyi hissetmesi. Tasarladığı burun zaten inanılmaz yakışmış sana bide tasarımdan daha güzel olduğunu düşürsek zemuszemus hihoyyyt :sm_cool:süpeerrr olmuşturr

Canım eski burnum yan profilden güzel değildi ama önden bi sorun yoktu bana göre.İnsanlar burnumu yüzüme yakıştırırdı hep.Burnum beni güzelleştirmesede öyle çirkinleştirmiyordu.Fakat bu halimi gördükten sonra gerek yok ameliyata diyenler bile, daha hoş olmuş dedi :) Erkek arkadaşım bile çok beğendisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

erkek arkadaşım diyincee çok güzel oldunn artık kıskanmmıyorsa bile kıskanmaya başlayacaktırr..

birdee ,nsan değişiyorrrr hadi senin erkek arkadaşında benim eşim napacak merak ediyorumm...başka bir hatun gibi hahaha:))yeniden evlendirecem adamı:))))))

sormayın benim erkek arkadaşım benden çok istiyo ameliyat olmamı bu nasıl sinirimi bozuyo anlatamam ben bi ameliyat oluyim görcek o gününüalsanaalsanasmile

eşinde yeni bir hatunla evlenmişş gibii sevinirr iştee kızz hahahh cok hoşsun yaa ama şu bir gercek daha cok kıskanıyolarr canımDD

Ama umarım garipsemezler.Gerçi simam çok değişmedi ama genede değişiyor insan.Ben otobüse binerken burnumdan öpmüştü beni,burnumu çok özleyecekmiş :))) Kendisi hokka burunlu ama :)

sormayın benim erkek arkadaşım benden çok istiyo ameliyat olmamı bu nasıl sinirimi bozuyo anlatamam ben bi ameliyat oluyim görcek o gününüalsanaalsanasmile
Canım bi bakıma güzel bişey bu niye sinirleniyorsun ki.Demek ki daha güzel olacağını düşünüyor.Benimkini ikna edene kadar neler çektim ben.Suratını astı oturdu mesela.Sen kendin istiyorsan yaptır burnunu yoksa erkek arkadaşın için yaptırma sakın.Yaptırınca da çat çat çatlasın pat pat patlasın

güzellik için yapılan herşey mubahtır bayanssulusmile a.s.

iyide lakitom ben zaten istiyorummm düşünsene adam sürekli sana estetik olunca süper olucak filan demesi yaa deki böyle güzelsin ama yaptırmak istiyosan yaptır de bu kadar can atması sinirimi bozuyoo bide dün bana demezmi evlendik ten sonra doğum yapınca gögüs sarkarmış o zaman estetik yaptırırmısın gelde kafasını kırma yaa bu bizim ayrılık sebebimizdi çok kırıldım yaa haksızmıyım ama

ay canım erkek arkadaşında çok tatlı bir hareket yapmış..

benimkide ben senin burnunu sebiyorumm öle seviyorumm diyor ama yemeslerrrlaelaelaelaelae:sm_cool::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

haklısn bnce okadr ısrarcı olması hos deıl estetk konusunda bnm erkk arkdsımda simam deısmesın dıe hep yatrmadı derdı burnum ole cokta guzlde deıldı ama kendını paralaadı yaptrmıyım dıe yaptrdım bıde ustune kaldrttım sankı kucuck suratım varmıs gıbı yanı bu tıp konularda ılla estetık olunca cok guzl olunucak mantıgıyla yola cıkmamalı yuzunuz guzl olablr sıze bır burun yapılr yuzunzdekı o karektrstık ozllkler kalmazsa o burun guzllk katmaz bnce en ıdeal burun cok oynanmamıs doala yakın olan dıye dusunuyorum yanılıyomuyum bılmem ama ızlenımlerım o acıda yanı aa cok guzl olcaksın ol ol mantıgyla gaza gelmemek lazım bırde bu acıdan bakmak sart dıye dusunuyorum tabı kafaya koyunca kımseyı duymuyo ınsan ama bu konulardaen az 1 yıl arastrıp memnunıyetı yuksek hastları olan doktorlar terch edılmedı bırzda sans faktoru tabi bu arada lakıto burnun yuzunle cok uyumlu olmus keyfını cıkar

tabi canım sana katılıyorumm benimde burnum kemerli çok tabiki güzel deil bende mutlu değilim onunla ama onun söylemesi üzüyor.ben 1 sene deil hep araştırıyorum dr buldum sonunda şubat 4 yada 5 inde serhat tuncere ameliyat olucam inşallah mutlu olurum beğenirim hihoyyyt

papax güzel bir seçim yapmışsın serhat tuncerde süper bir doktorrr...istanbulda ollmasaydı zühtü bey serhat bey arasında seçim yapmakta zorlanabilirdimm..

bu arada serhat beye nasıl bir burun istediğini mutlakaa ısrarla belirtt çünkü doğal burun taraftarı...

cuma günü tekrar gittim dr uma ..hem o, hemde sen beni rahatlattınız biraz tesekkür ediyorum.
16 ocak saat 9 da ameliyatım var akannehir hayırlısı ile olsun bitsin çok heyecanlıyım ..cuma gecesi hic uyuyamıycam kesin insllh iyi olur hersey
.

eda hadi hayırlısı olsun canımm..biran önce güzel burnuna kavuş canımm....resimlerini bekliyoruzzzzemuszemus

lakitom gelmedinmi dahaa..istanbula ulaşmadınmı:)))

bakk çilek resmini ekledi ben ekranda çatladımm şimdi pencerenin önündeyim atlsammı diye düşünüyorummmzemuszemusmafoldumben

lakitom gelmedinmi dahaa..istanbula ulaşmadınmı:)))

bakk çilek resmini ekledi ben ekranda çatladımm şimdi pencerenin önündeyim atlsammı diye düşünüyorummmzemuszemusmafoldumben
Canım İstanbul'da evimdeyim şimdi.Çok özlemişim evimi.Ha bide sevgilimi Adam böyle bile burnumu acaip beğendi ya :) Ama bantlar çıkınca kesin garipseyecek.Bantlıyken pek belli olmuyor çünkü.Birde burnun çok kalkık aşkım burun kılların görünüyo diye takılıp duruyo Bende inecek diyorum.Aşkımın burnunada böyle bi estetik gözüyle baktım :) Acaip güzel resmen hokka gibi burnu var.Kız burnu gibi :) Ama zaten göçmen bunuda etkisi var sanırım.Çileğin fotolarına bende baktım.Cidden çok hoş hatunmuş :) Çok imrendim birde benimde hemen şişlerim insin,bantım çıksın istedim :) Şimdi arada bişey burnum.Ne olacağı belli değil.

:) neden garipsesinki cok begenicek cünkü burnun cidden cok seker oldu zemuszemus
gör bak eskisinden dahada cok sevicek aklinialirimsmile
evet yaaa benim askimin burnuda cok güzel opuyorumnanaktan ondaki burun bende olsaydi keske :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…