Canım o morluklar acı falan vermiyor.Sanada söyleyim benim en en ufak ağrım sızım olmadı.Canım hiç ama hiç acımadı.Bende korkuyordum fakat korkacak hiç ama hiç bişey inan ki yok.Zaten anestezi yapıyolar sen bişey hissetmiyorsun ki.Ben ne zaman uyudum,uyandım hatırlamıyorum bile.Sakın ama sakın korkma.Korkulacak bişey olsa bu kadar kişi ameliyat olmazdı.latiko fotolarına baktım ..o morluklar acı veriyormuydu? tampon u nezaman cıkardılar ? ben günüm yaklastıkca korkmaya basladım benim cesaretlenmeme yardımcı olurmusun ameliyat gecirmis biri olarak
Canım eski burnum yan profilden güzel değildi ama önden bi sorun yoktu bana göre.İnsanlar burnumu yüzüme yakıştırırdı hep.Burnum beni güzelleştirmesede öyle çirkinleştirmiyordu.Fakat bu halimi gördükten sonra gerek yok ameliyata diyenler bile, daha hoş olmuş dedi :) Erkek arkadaşım bile çok beğendisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3bütün cesaretimi toplayarak baktım fotolarına senağlama eskidende çok kötü değilmiş bence ama tabi önemli olan insan kendini iyi hissetmesi. Tasarladığı burun zaten inanılmaz yakışmış sana bide tasarımdan daha güzel olduğunu düşürsek zemuszemus hihoyyyt :sm_cool:süpeerrr olmuşturr
erkek arkadaşım diyincee çok güzel oldunn artık kıskanmmıyorsa bile kıskanmaya başlayacaktırr..
birdee ,nsan değişiyorrrr hadi senin erkek arkadaşında benim eşim napacak merak ediyorumm...başka bir hatun gibi hahaha:))yeniden evlendirecem adamı:))))))
Ama umarım garipsemezler.Gerçi simam çok değişmedi ama genede değişiyor insan.Ben otobüse binerken burnumdan öpmüştü beni,burnumu çok özleyecekmiş :))) Kendisi hokka burunlu ama :)erkek arkadaşım diyincee çok güzel oldunn artık kıskanmmıyorsa bile kıskanmaya başlayacaktırr..
birdee ,nsan değişiyorrrr hadi senin erkek arkadaşında benim eşim napacak merak ediyorumm...başka bir hatun gibi hahaha:))yeniden evlendirecem adamı:))))))
Canım bi bakıma güzel bişey bu niye sinirleniyorsun ki.Demek ki daha güzel olacağını düşünüyor.Benimkini ikna edene kadar neler çektim ben.Suratını astı oturdu mesela.Sen kendin istiyorsan yaptır burnunu yoksa erkek arkadaşın için yaptırma sakın.Yaptırınca da çat çat çatlasın pat pat patlasınsormayın benim erkek arkadaşım benden çok istiyo ameliyat olmamı bu nasıl sinirimi bozuyo anlatamam ben bi ameliyat oluyim görcek o gününüalsanaalsanasmile
Canım eski burnum yan profilden güzel değildi ama önden bi sorun yoktu bana göre.İnsanlar burnumu yüzüme yakıştırırdı hep.Burnum beni güzelleştirmesede öyle çirkinleştirmiyordu.Fakat bu halimi gördükten sonra gerek yok ameliyata diyenler bile, daha hoş olmuş dedi :) Erkek arkadaşım bile çok beğendisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
Ama umarım garipsemezler.Gerçi simam çok değişmedi ama genede değişiyor insan.Ben otobüse binerken burnumdan öpmüştü beni,burnumu çok özleyecekmiş :))) Kendisi hokka burunlu ama :)
Canım bi bakıma güzel bişey bu niye sinirleniyorsun ki.Demek ki daha güzel olacağını düşünüyor.Benimkini ikna edene kadar neler çektim ben.Suratını astı oturdu mesela.Sen kendin istiyorsan yaptır burnunu yoksa erkek arkadaşın için yaptırma sakın.Yaptırınca da çat çat çatlasın pat pat patlasın
haklısn bnce okadr ısrarcı olması hos deıl estetk konusunda bnm erkk arkdsımda simam deısmesın dıe hep yatrmadı derdı burnum ole cokta guzlde deıldı ama kendını paralaadı yaptrmıyım dıe yaptrdım bıde ustune kaldrttım sankı kucuck suratım varmıs gıbı yanı bu tıp konularda ılla estetık olunca cok guzl olunucak mantıgıyla yola cıkmamalı yuzunuz guzl olablr sıze bır burun yapılr yuzunzdekı o karektrstık ozllkler kalmazsa o burun guzllk katmaz bnce en ıdeal burun cok oynanmamıs doala yakın olan dıye dusunuyorum yanılıyomuyum bılmem ama ızlenımlerım o acıda yanı aa cok guzl olcaksın ol ol mantıgyla gaza gelmemek lazım bırde bu acıdan bakmak sart dıye dusunuyorum tabı kafaya koyunca kımseyı duymuyo ınsan ama bu konulardaen az 1 yıl arastrıp memnunıyetı yuksek hastları olan doktorlar terch edılmedı bırzda sans faktoru tabi bu arada lakıto burnun yuzunle cok uyumlu olmus keyfını cıkar
Canım o morluklar acı falan vermiyor.Sanada söyleyim benim en en ufak ağrım sızım olmadı.Canım hiç ama hiç acımadı.Bende korkuyordum fakat korkacak hiç ama hiç bişey inan ki yok.Zaten anestezi yapıyolar sen bişey hissetmiyorsun ki.Ben ne zaman uyudum,uyandım hatırlamıyorum bile.Sakın ama sakın korkma.Korkulacak bişey olsa bu kadar kişi ameliyat olmazdı.
Canım İstanbul'da evimdeyim şimdi.Çok özlemişim evimi.Ha bide sevgilimilakitom gelmedinmi dahaa..istanbula ulaşmadınmı:)))
bakk çilek resmini ekledi ben ekranda çatladımm şimdi pencerenin önündeyim atlsammı diye düşünüyorummmzemuszemusmafoldumben
Canım İstanbul'da evimdeyim şimdi.Çok özlemişim evimi.Ha bide sevgilimiAdam böyle bile burnumu acaip beğendi ya :) Ama bantlar çıkınca kesin garipseyecek.Bantlıyken pek belli olmuyor çünkü.Birde burnun çok kalkık aşkım burun kılların görünüyo diye takılıp duruyo Bende inecek diyorum.Aşkımın burnunada böyle bi estetik gözüyle baktım :) Acaip güzel resmen hokka gibi burnu var.Kız burnu gibi :) Ama zaten göçmen bunuda etkisi var sanırım.Çileğin fotolarına bende baktım.Cidden çok hoş hatunmuş :) Çok imrendim birde benimde hemen şişlerim insin,bantım çıksın istedim :) Şimdi arada bişey burnum.Ne olacağı belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?