Ama gerçekten bazı erkeklerin burunları o kadar güzel ve muntazam ki kızlarda yok öyle burun :):) neden garipsesinki cok begenicek cünkü burnun cidden cok seker oldu zemuszemus
gör bak eskisinden dahada cok sevicek aklinialirimsmile
evet yaaa benim askimin burnuda cok güzel opuyorumnanaktan ondaki burun bende olsaydi keske :asigim:
Ama gerçekten bazı erkeklerin burunları o kadar güzel ve muntazam ki kızlarda yok öyle burun :)
kızlar bende oenpden unal beyle görüştüm önceki arastırmalarımda da unal bey dıyordum ama
bır arkadaş ile konuştum zühtü bey tevsıye ettı aklım karıştı, Ünal bey mi Zühtü bey mi çok kararsızım ve canımda ınanılmaz tatlı
lakitom gelmedinmi dahaa..istanbula ulaşmadınmı:)))
bakk çilek resmini ekledi ben ekranda çatladımm şimdi pencerenin önündeyim atlsammı diye düşünüyorummmzemuszemusmafoldumben
kızlar bende oenpden unal beyle görüştüm önceki arastırmalarımda da unal bey dıyordum ama
bır arkadaş ile konuştum zühtü bey tevsıye ettı aklım karıştı, Ünal bey mi Zühtü bey mi çok kararsızım ve canımda ınanılmaz tatlı
Bantlar ciktiginde tekrar asik bilenem olabilir lakito :)
Edamisra ne guzel darisi biz isteyenlerin basina insallah biran once istedigin buruna kavusursun simdiden cok gecmis olsun
eda hadi hayırlısı olsun canımm..biran önce güzel burnuna kavuş canımm....resimlerini bekliyoruzzzzemuszemus
çileeek benide eklermisin çok merak ettim burnunu..bende çoook istiyorum ameliyat olmak 1 sene falan war bekliorum işte 17 yaşındayım kurtulalım artık şu çirkin burunlardan inş..=)..
evet fstkçım öyle ama bizimkiler maddi durumu bahane ediyolar biraz şimdi dershane falan çok yüklenmim dedim ama nefret ediorum şu burundan bi anönce kurtulmak istiorum bide sanırım habire zam geliyomuş elimi çabuk tutmalıyım anlıycan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?