Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

Ama gerçekten bazı erkeklerin burunları o kadar güzel ve muntazam ki kızlarda yok öyle burun :)

Ama gerçekten bazı erkeklerin burunları o kadar güzel ve muntazam ki kızlarda yok öyle burun :)

evet aslinda tam tersi olmasi lazim yaa :roflol:sırnaşık şey
benim erkek kardesimin burnuda cokk güzel kücükken kiskanirdim burnunu eskiden kaviside vardi ama simdi düzlesti büyüyoya:)

Son düzenleme:
Bantlar ciktiginde tekrar asik bilenem olabilir lakito :)
Edamisra ne guzel darisi biz isteyenlerin basina insallah biran once istedigin buruna kavusursun simdiden cok gecmis olsun

kızlar bende oenpden unal beyle görüştüm önceki arastırmalarımda da unal bey dıyordum ama
bır arkadaş ile konuştum zühtü bey tevsıye ettı aklım karıştı, Ünal bey mi Zühtü bey mi çok kararsızım ve canımda ınanılmaz tatlı

cnm en iyi verecegin karar kendi verdigin karar olur..kimsenin laflariyla hareket etme sonra pisman olursun keske diger doktorda olsaydim diye
hangi dokor icine daha cok siniyosa ve hangi doktora gercekten burnunu emanet edecek kadar güveniyosan ona olmalisin
cok araastir yapilan burunlara fln bak yorumlara bak sonra kendiliginden karar verirsin zaten

lakitom gelmedinmi dahaa..istanbula ulaşmadınmı:)))

bakk çilek resmini ekledi ben ekranda çatladımm şimdi pencerenin önündeyim atlsammı diye düşünüyorummmzemuszemusmafoldumben

teknologcum evet herkes öyle dio ısrar et şöyle olsun böyle olsun diye bana tasarım yaptı çok beğenmedim çünkü dümdüz bir burundu kavisi hiç yoktu doğal olcak dedi o zaman bişey diyemedim demek öyle yakışıcak bana diye ama ben biraz kaviste istiyorum tabii...

bence 2 doktorunda hastalarına bakarak karar vermek seni daha doğru bir sonuca götürür gibi bayanssulusmile

Bantlar ciktiginde tekrar asik bilenem olabilir lakito :)
Edamisra ne guzel darisi biz isteyenlerin basina insallah biran once istedigin buruna kavusursun simdiden cok gecmis olsun

teşekkür ederimmm... kim istiyorsa gönlüne göre bir buruna kavuşsun inşallah(bende dahil) aminnnnn :)))

çileeek benide eklermisin çok merak ettim burnunu.. bende çoook istiyorum ameliyat olmak 1 sene falan war bekliorum işte 17 yaşındayım kurtulalım artık şu çirkin burunlardan inş..=)..

çileeek benide eklermisin çok merak ettim burnunu.. bende çoook istiyorum ameliyat olmak 1 sene falan war bekliorum işte 17 yaşındayım kurtulalım artık şu çirkin burunlardan inş..=)..

cnm 17 yasinda yapiyolarki burun ameliyatini erkeklerde 18 kizlarda 17 yasindan itibaren oluyomus kaydirigubbakcemile2

evet fstkçım öyle ama bizimkiler maddi durumu bahane ediyolar biraz şimdi dershane falan çok yüklenmim dedim ama nefret ediorum şu burundan bi anönce kurtulmak istiorum bide sanırım habire zam geliyomuş elimi çabuk tutmalıyım anlıycan...

evet sürekli zamlaniyo bende annemlere 17 yasinda yapiyolarmis hem her sene dahada pahalaniyo fln dedim bakalim simdilik kabul ettiler ama ins. sonradan vazgecmezler:)
hem annemde farkinda burnumun cok kötü oldugundan o yüzden babami ikna eder gibime geliyo:)

Son düzenleme:
delikafadulden:lepi:zemuszemusoff inş ya keşke bu yaz olsakta çıksa aradan şu burunlar üniversite hayatına süper bi burnla girmek istiyorum...anneme nefes alamıyorum dedim yaın beni kbb ye götürcek bakalım adam şeklinden dolayı öyle derse belki estetik oluırum hemen istanbula gidip off hayali bille süperrr

:) kime ameliyat olmayi düsünüyosun cnm??

kesinlikle serhat tunceri istiyorum..okadar gezdim gördüm bu kadınlar kulübünü en çok serhat tuncer sindi içime..

heyyıu serhat tuncerde iyi bir estetikçiii.her zman dediğimi diyorummm..ne istediğini çok iyi anlatmalısınn..doktoruna ona göree yapsın..çabucak güzel burnuna kavuşman dileğiylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…