Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

evet canım herşeyi incik cıncık etmedenn bir işe girişmişliğim yokturrr...

gönderin buruncukalrnızı sizedeee tasarım yapayım bakın ben tasarımımı koyayaımm...bakalım beğenecekmisinizz..

teknolog ablacim aramizda 20 yas var artik abla dicem sana :dance:
hem ne demek o öyle az vaktim fln lmaz: valla abla mabla demem vururum kafana haaa :mymeka: :dilcikar:

ayy ayni ben bisey yaparken en ufak bisey bile olsa en az 1 ay pc basindan kalkmam haha

nasıl ya sen mi yapıyosun tasarımı sositososito çok hoşuma gitti:) bir de kırdıracak birini bulduk muydu gerek yok tüm bu meziyetlere:jeyyar::jeyyar:

nasıl ya sen mi yapıyosun tasarımı sositososito çok hoşuma gitti:) bir de kırdıracak birini bulduk muydu gerek yok tüm bu meziyetlere:jeyyar::jeyyar:

sırnaşık şey :dance: :roflol: :sm_cool: allah seni neylemeyeee öldüm burda gülmektennn :teytey:

bu tasariminmi orjinal burnunmu hicte 36 durmuyosun valla

nerde bend deöle güzel burun yaaaaa allah emi...:umursamaz:
hem ben yanlış yazmışımm yaşımııı hahahalülülülülülü
yanlış demişimm 26 diyecektimm yaşı yanlışlıkl 2 yerine 3 yazmışımm (aahhh ahhhh ahhhhhhhhhhhh))yerimseniben

valla hiç göstermiyor tasarım da gayet hoş duruyor

ama tasarimin büüyk olmus biraz dur bende koyim senin tasarimina bidaha tasarim yaptim sositososito
yalniz ekrana nasil fotonu yüklüyosun ben sadece eklenti yapabiliyorum

e profil fotosu da sana ait ozaman burun önden hiç de kötü durmuyorr

bu da istanbuldan bir doktorun tasarladığı BEN

canım önden aslında sorun yok yandan sorunn...
yandanda sorun olamsa aklıma bile gelmezdi ameliyat bildiğin laz burnu..

senin tasarımda çok hoş olmuşş...

benim yüüzüm uzun oyüzden okka burun bana gitmiyorr ne kadar denediysemm çok çirkin oldu bu en güzelii....yeter bana:)))

anam durun durun ikinizede tasarim yaptim bakin
teknolog senin kendi yaptigin tasarim eccik büyük olmus frapan senin doktorun yaptigi tasarimda büyük olmus ya madem estetik oluyoruz findik gibi olsun burunlarimiz demii :lepi:

tasarimim teknolog

tasarimim frapan

Son düzenleme:
ay cok merak ettim tasarimlarimi begenecek misiniz
teknolog laz burnu demissin cokmu büyük burnun??
frapan cnm sen hangi doktora yaptirdin tasarimini??

:roflol: sen bildigin okka burun istiyorsun
ben de yakıştıramıyorum kendime küçük burnu teknologun dediği gibi yuzum uzun. Aslında ben de onden rahatsız değilim ama yandan da rahatsız olmim istiyorum:)
Bu arada fstk kendi burnunu da araya sıkıştırsaydın ya cnm

hiçte fena deill kız benimkidee...
ama senin ikinci gönderdiğinn sana süper olmuş canımmm ..cuk oturmuşş...

kendi burnuma tasarim yapamiyorum kiz hosuma gitmiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3
ben kücük olsun istiyorum olmusken tam olsun bende yandan rahatsizim
niye yaa ben tasarimda biraz daha kücültünce daha hos durdu sanki tabikide doktorlar ameliyat sonrasi daha düzgün olcak düsün bu yarim yamalak bi tasarim kücük bi burun olursa ne hos durur neden yakismasin klava:

hiçte fena deill kız benimkidee...
ama senin ikinci gönderdiğinn sana süper olmuş canımmm ..cuk oturmuşş...

demi frapanin ilk gönderdigi tasarim sanki büyük birazcik benim yaptigim tasarim birazcik daha kücük oldu böyle daha güzel durmadimi
ayyyhhhhhhh yokmu baska tasarim isteyen cok marifetliyimdirde bu konuda dermisim kaydirigubbakcemile3

anammm almış eline oklavayı da tamam aslında fena olmamış delikafadulden kocaman yüzüm var ya minnacık burun komik olmaz mı suratımın ortasında bir de ne olursa olsun doğal olsun diyorum
sana yakışmıyo gibi geliyodur kendin yaptıgın için başkası yapsa begenirsin kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…