Lakito Burun Estetiği Ameliyatı

ohoo bende minik sanmıştım yaa nerdeyse okula başlayacakmış :) :) ozaman teknologcum biran önce emzirmeyi bırakarak benimle Zühtü Beye gelmelisin :)

ohoo bende minik sanmıştım yaa nerdeyse okula başlayacakmış :) :) ozaman teknologcum biran önce emzirmeyi bırakarak benimle Zühtü Beye gelmelisin :)

oh valla ikiniz beraber gidin :umursamaz:lülülülülülü
peki benle yazin kimse gelmicekmiiiii sırnaşık şey cifter cifter gidip zühtü bey daha siradan geliyolar indirim yapin diyomusuz :roflol::sm_cool::roflol:

oh valla ikiniz beraber gidin :umursamaz:lülülülülülü
peki benle yazin kimse gelmicekmiiiii sırnaşık şey cifter cifter gidip zühtü bey daha siradan geliyolar indirim yapin diyomusuz :roflol::sm_cool::roflol:

Ben gelirim beeensositososito ama pazarlık konusunu sana bırakıyorum canım hiç becerememyerimseniben
Teknolog böyle diyip en erken sen olcakmışsın gibime geliyorsositososito Hadi hayırlısı..

Ben gelirim beeensositososito ama pazarlık konusunu sana bırakıyorum canım hiç becerememyerimseniben
Teknolog böyle diyip en erken sen olcakmışsın gibime geliyorsositososito Hadi hayırlısı..

sen ne zaman olmayi düsünüyosun cnm?? ayyy bende hic beceremem en iyisi yanimda annemi aliyim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2
evet evet görün bakin en az iki ay sonra teknolog yeni burnuyla hava aticak kaydirigubbakcemile3

canım evet 18 aylık benim paşaa..resmini eklemiştimm....
domuz gribi kıştı vs emzirme işini geciktirdik birazz...
ama ben hemen bırkaır bırakmaz olmayı planlıyorum yaza bırakmak istemiyorumm.
lakito şuand aameliyatta olsa gerek 2 saat sürdüğünü düşünürsekk... 1 saati kaldı hadi hayırlısı..
tasarım gelmişti ama paylaşamadı sizlerle sanırım güzle olmuştu birkaç ekleme yaptıkk tasarıma kensidi söleyecek bakalım ama cidden doktor süperr iş çıkarmış tasarımda..

dediği gibi burun gitmiş fındık okka bişey gelmiş>:)))

evet ne tasarım ne fiyat hiç bir şey paylaşmadı

Tamam cnm benim anne de cok iyidir o konuda Zühtü beyin başına saldık mı yeter alkisalkisalkis

ay sen tasarimi nerde gördün bende cok merak ediyorum neyse ameliyattan ciktiktan sonra tasariminida orjinalinide kor bakariz aynisimi diye kaydirigubbakcemile2

evet ne tasarım ne fiyat hiç bir şey paylaşmadı

Tamam cnm benim anne de cok iyidir o konuda Zühtü beyin başına saldık mı yeter alkisalkisalkis

haha en iyisi ikimizin anneleri beraber gitsinler en ucuz fiyatta anlasirlar sırnaşık şey
tasarimi paylascakti ama zühtü bey maille göndermeyi unutmus
fiyatida simdi ben yazsam kizarlarmi acaba lakito bana 3500 dedi cnm

yaza kadar pahalanmasa bari..
Lakito cıkmak uzeredir..
fisfisfis bu kafayı kaşıyanın adı da zühtüymüşş:roflol::roflol:

yaza kadar pahalanmasa bari..
Lakito cıkmak uzeredir..
fisfisfis bu kafayı kaşıyanın adı da zühtüymüşş:roflol::roflol:

evet yaaa fiyatin pahalanmasi en büyük kabusum delikafadulden
belkide cikmistir bile ay kurtuldu sonunda darisi hepimize kizlar kaydirigubbakcemile5

bende ssk yokki yurtdisindanim bide dahada yüksek söylerse CADIARZU

aman boşwer olsada bi işe yaramıo zaten :) sen yurt dışından geldiğini sööleme ozaman sana 3500 € derler :)

zaten 3500e yapiyomus lakitoya ben yurtdisindan geldigimi söylersem bana 4500-5000 arasi derler heralde delikafadulden

ay pardon sen 3500€ yazmissin ben tl yazdin sandim dikkat etmeidm cnm :roflol:

:) sen çaktırma istanbuldan falan geliorum de en iisi :)

ayyy lakito naptı acaba cok merak ettim

yok yok zaten ankarada evimiz var trde ama caktirmam bende o göz varmi sırnaşık şey
ay evet bende cok merak ettim bence cikmistir ameliyattan coktan

aa sen yurtdışından mı gelcen cidden fstk akannehir

Amiinn hepmizin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…