evet cnm burdaki doktorlara asla güvenemem en iyi doktorlar türkiyemizde valla turkbayragi
ztn tatil icin yilda bi geliyoruz gelmiskende estetigimide burda yaptircama güvendigim bi doktora yaptirmis olcam insallah
hem ankarada olmasida büyük bi avantaj emre ilhana ameliyat olmak istiyodum o istanbuldaydi simdi zühtü bey ankarada daha rahat olcak gibime geliyo cünkü hep trde ankaradayiz
evet cnm zaten hiç guvenmiyolar yurt dışındaki doktorlara herkes aynı şeyi soyluyor
benim de aklım hep istanbuldaydı kara kara düşünüyodum nasıl gitcem halletcem cok zor olcak diye ta kiii burda zuhtu beyin yaptıgı burunları görene kadarhihoyyyt Biz de muradımıza eririz inş:Saruboceq:
yok ben illa istanbul veya ankara olcak demedim arastirdim en basindan simdiye kadar birsürü doktor gecti aklimdan fatih dagdelen, yakup avsar sonra emre ilhanda kararliydim ve simdi zühtü demir ve emre ilhan arasinda kararsiz kaldim
ama galiba zühtü beye olcam lakitonun sayesinde:)
ben sadece cilek35 ve ank32 nin burnunu gördüm baska zühtüü demir burnu varmi varsa banada söyler misin bende bakiym
cnm yogun ilgi nedeniyle kaldırmış sanırım fotografları..
evet yaa niye oyle ki:) 3unun de fotolarını gördüm ama..
ya da aramızda sadece oske06 ameliyat olabilcek:jeyyar:
ben ela12 haric digerlerininkini gördüm cokta güzellerdi AMA 3ünün nickide böyle benzer olunca insan süphelenmiyo degil yani
niye kiizzzz bizde olaliiimmm sirayla hehe
ilk basta teknolog olcak bak görürsün
ya diğerlerini bilmiyorum pek ama ank32nin konusması cok samimi geldi bana
hem lakito hem de teknolog var onumuzde onlarınkini baz alırız artık..
bencede teknolog lakitoyu gordukten sonra bebegi sutten kesip ertesi gun zuhtu beye gider
ama aklıma da suphe düşürmedin degil hanii :))
valla cilek kendi burnundan baska bi burnu hic begenmiyo bikac kisiye cok kirici yorumlar yapmisti cok iyi hatirliyorum :umursamaz: burnu güzel olabilir ama zaten diger arkadaslar burnumu begenmiyorum diye üzgün bi sekilde topic acmislar oda dahada üzcek yorumlar yapiyodu
evet teknolog zaten kesme derdinde yakinda kosa kosa gider zaten:)
gerci kendisi mart fln demis ama bellide olmaz
herkes onunkini cok begeniyo ben de cilegiin burnunu begenmiyorum nedense ben estetiğim diye bagırıyo hele ki ucu..
ela nın albümünde eski fotografları da vardı bir tane degil baya vardı bu da gercekliğini kanıtlar gibi sanki.
Lakito naptı acaba kalcak mıymış bugun hastane de? geç oldu cunku
eveeet seni çekiştiriyoduk ama yakalandık hepimizi sollarsın diyoruz:) bizim elimiz kolumuz baglı oldugundan kendimizden cok sizi dusunur olduk suanda :1rolleyes:
ben cilekin burnunu begeniyorum doktor öyle yapmak istememis cilek zorlamis :lepi:
ya zaten ameliyattan yeni cikti hemen laptopuna sarilmaz kiz simdi kendi derdindedir
ay yeni yila yeni burnusuyla giriyo ne güzel