Lale Devri Fox Tv

ayy serenayda beni sinir ediyo mıy mıy.. ablasının eşine aşık olur mu bi insan hiç. ama yakışıyolar allah var :9: zaten normal hayattada sevgililermiş

mustafa sandal açıklama yapmış idi : - biz çalışma saatlerini gece yarılarına kadar anlaşmadık falan diye vakit ayıramıyor ailesine diye ayrıldı. diye okumuştum

yalannnnnnnn yalannnnnnn halkımız laleyi de lale devrini de tutmadı izlenmiyordur pek yakında bitirirler zaten

sinir ettiler beni siniiirr:84:
10 oldu saat hala yeni bölüm başlamamıştı ne bu yaa izlemedim bende
nasıl bitti önemli gelişmeler oldumu kızlar,çınar nasıldı fragmanda bitikti bayağa bi:14:

çınar çok kötüydü.son dakikalarda evi yakıyo intihar etmeye başlıyo.o sırada yeşim clubta içerken bi çocuk çakmakla oynuyo,yeşim ordan durumu çakıp yetişmeye çalışıyo.lalenin bebeğinin adının firuzeyle lale olması arasında tartışıyolar.

lalenin erkek kardeşi garson kızla tanışıyo kendini fakir tanıtıyo yeni bi aşk başliycak.
çınar çocuğunu görmek istemiyor.bunların dışında pek gelişme yok

Yayın hayatına Show Tv'de başlayan ardından Fox?a transfer olan "Lale Devri" dizisinin hikayesi hareketleniyor. Yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği,başrollerini Emina Sandal, Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya nın paylaştığı dizide Sandal bebeğini dünyaya getirdikten sonra ölmüştü. Dünyaya gelen bebeğe ölen annesinin yani Lale'nin ismi verilmişti.Herkes dizinin yeni bölümlerinde Sandal'ın kız kardeşi Yeşim Taşkıran'ı canlandıran Serenay Sarıkaya ile Çınar Ilgaz rolünü ete kemiğe büründüren Tolgahan Sayışman'ın aşk yaşayacağını tahmin ediyordu.Sarıkaya ile Sayışman ın gerçektede sevgili olması bu tahminleri güçlendiriyordu.Ancak dizinin hikayesinin yönü değiştirildi.Dizinin senaristleri Eylem Canpolat ile Sema Ergenekon Çınar için yeni bir aşk kaleme almaya ve dizinin tansiyonunu artırmaya karar verdi.

Yeşim?in planları suya düşecek
Yıllar önce "Gümüş" dizisini yazan Canpolat ve Ergenekon, Çınar'a da tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ a yazdıkları gibi bir aşk yaşatıcak.Yasin Uslunun yönettiği dizide eşi Lale'nin ölümünün etkisini üzerinden atamayan ve aradan aylar geçmesine rağmen toparlanamayıp inzivaya çekilen Çınar için annesi memleketleri Kayseri den bir kız getiricek ve Çınar ın bu köylü kızıyla evlenmesini isteyecek.Başta annesinin isteğine karşı çıkan Çınar,sonunda pes edip evlenmeye ikna olucak.Kayseriden gelen bu genç kız kendini geliştirecek ve tam bir hanımefendi olacak.Çınarın bu genç kıza olan nefretinin yerini de zaman içerisinde büyük bir aşk alacak.Ablasının ölümünün ardından aşık olduğu Çınarın kendisiyle birlikte olacağını düşünen YeşimTaşkıran'ın hayalleri ise böylece suya düşecek.

Son düzenleme:
sanırım yeşimle beraber oluyorlar.böyle saygısızlık olmaz.bidaha izlemem bu diziyi
[/QU aynen arkadaşım bu ne rezillik yaww kadın öleli 6 ay oluyo adama bak iki bunalıma girdi sonra kardeşiyle yatıyo daha neler nasıl saçma sapan senaryoyu geliştiryolar nasıl kötü örnek oluyolar ya bu nedir yani böyle şey olurmu ya o uyuz yeşime ne demeli utanmaz rezill ablası öldü ben düzelir sanıyodum daha beter oldu:20::57::57: abarttılar salak çınar unuttu ne çabuk yeşimin laleye ben ablamın kocasını ayartıcak kadar adimiyim dediğini ne oldu şimdi artık bende izlemem dizinin adına bak olanalara bakkk yeşim devri yapsalardı o zaman

yuhh artık diyorum yani güya izlemicektim ama sırf o sahneler bir rüyamıydı diye görmek için izledim ama maalesef gerçekti çınar 1 ay önce lale için ölmeye kalkıyodu şimdi yeşim gıcığına aşığım sana deliler gibi dedii yok böyle bişiy ya!!!!!!! ne çabuk aşık oldun ne çabuk unuttun karını valla dizi izlensin diye napçaklarını şaşırdılar ama herşeyide bu kadar kolay gibi ekrana koymaları hiç hoş değil bence dizinin adı değişmeli lale devri değil,,,,,,zamane devri olmalı

Bende geçenlerde zap yaparken rastladım, neler olmuş böyle bu diziye entrika had safhadaydı o yüzden izlemiyordum, şimdi tam Cesur ve Güzel tadında ilerliyor, kimin eli kimin cebinde belli değil Laleye kendini yakacak kadar aşık olan adam hemen baldızına aşık oluyor yuhhh...
tamam başroldekiler gerçek hayatta sevgili ama Lale karakterini hiç harcamayacaklardı başka oyuncu bulabilirlerdi. O Yeşim i canlandıran kız da çok itici geliyor bana yaşı daha 19 muş 30 muş gibi davranıyor. Tolga Sayışman a bu kızı hiç yakıştıramıyorum ben. :63:

Son düzenleme:
yuhh artık diyorum yani güya izlemicektim ama sırf o sahneler bir rüyamıydı diye görmek için izledim ama maalesef gerçekti çınar 1 ay önce lale için ölmeye kalkıyodu şimdi yeşim gıcığına aşığım sana deliler gibi dedii yok böyle bişiy ya!!!!!!! ne çabuk aşık oldun ne çabuk unuttun karını valla dizi izlensin diye napçaklarını şaşırdılar ama herşeyide bu kadar kolay gibi ekrana koymaları hiç hoş değil bence dizinin adı değişmeli lale devri değil,,,,,,zamane devri olmalı
yorumun çok hoşuma gitti :34:

kızlar sizdede oldumu bilmiyorum ama ben bu diziyi izlemediğim halde tolgahan sayışmandan çok soğudum..yani izlemiyorum ama konusunu filan biliyordum topikten bakıyordum filan sizdede böyle oldu mu tolgadan yana bi soğuma oluştu mu :26: :26:

kızlar sizdede oldumu bilmiyorum ama ben bu diziyi izlemediğim halde tolgahan sayışmandan çok soğudum..yani izlemiyorum ama konusunu filan biliyordum topikten bakıyordum filan sizdede böyle oldu mu tolgadan yana bi soğuma oluştu mu :26: :26:

neden olduğunu tahmin edebiliyorum canım bende soğudum o adamdan çünkü gerçek hayatta birlikte olduğu biriyle bütün özelini bi dizi için paylaşabiliyor.biçok kişi gibi bende yadırgadım bu durumu,örf adet bilmem ne kalmamış kimsede:50:

evet ya sırf reyting için hem bana öyle geliyor ki selenay la da dizi için sevgili olmuşlardır :31: kız çıkıp diyor yok ben tavladım tolgahanı ben baştan çıkardım filan ne biliyim çok iticiler ya kızı zaten sevmezdim ama tolgahan dan da iyice soğudum :68:

aynı şey aşk-ı memnu'yu izledikten sonra bi çok kişide kıvanç tatlıtuğ'a karşı da oluşmuştu.
bu da öle olsa gerek.

ya bu dizideki cinar ile annesi yer gok ask dizine gelmislerdi)))) topragi alip kendi dizine goturmusler))) ay cok guldum yaaaa cok komik yapmislar yaaa...

kendi kendine gelin güveği oluyor bu yeşimde. adam seni istemiyor. :51:
hala ısrar ediyo aa.

Back
X