Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mustafa sandal açıklama yapmış idi : - biz çalışma saatlerini gece yarılarına kadar anlaşmadık falan diye vakit ayıramıyor ailesine diye ayrıldı. diye okumuştum
sanırım yeşimle beraber oluyorlar.böyle saygısızlık olmaz.bidaha izlemem bu diziyi
[/QU aynen arkadaşım bu ne rezillik yaww kadın öleli 6 ay oluyo adama bak iki bunalıma girdi sonra kardeşiyle yatıyo daha neler nasıl saçma sapan senaryoyu geliştiryolar nasıl kötü örnek oluyolar ya bu nedir yani böyle şey olurmu ya o uyuz yeşime ne demeli utanmaz rezill ablası öldü ben düzelir sanıyodum daha beter olduabarttılar salak çınar unuttu ne çabuk yeşimin laleye ben ablamın kocasını ayartıcak kadar adimiyim dediğini ne oldu şimdi artık bende izlemem dizinin adına bak olanalara bakkk yeşim devri yapsalardı o zaman
yorumun çok hoşuma gittiyuhh artık diyorum yani güya izlemicektim ama sırf o sahneler bir rüyamıydı diye görmek için izledim ama maalesef gerçekti çınar 1 ay önce lale için ölmeye kalkıyodu şimdi yeşim gıcığına aşığım sana deliler gibi dedii yok böyle bişiy ya!!!!!!! ne çabuk aşık oldun ne çabuk unuttun karını valla dizi izlensin diye napçaklarını şaşırdılar ama herşeyide bu kadar kolay gibi ekrana koymaları hiç hoş değil bence dizinin adı değişmeli lale devri değil,,,,,,zamane devri olmalı
kızlar sizdede oldumu bilmiyorum ama ben bu diziyi izlemediğim halde tolgahan sayışmandan çok soğudum..yani izlemiyorum ama konusunu filan biliyordum topikten bakıyordum filan sizdede böyle oldu mu tolgadan yana bi soğuma oluştu mu :26: :26:
kızlar sizdede oldumu bilmiyorum ama ben bu diziyi izlemediğim halde tolgahan sayışmandan çok soğudum..yani izlemiyorum ama konusunu filan biliyordum topikten bakıyordum filan sizdede böyle oldu mu tolgadan yana bi soğuma oluştu mu :26: :26: