Lale Devri Fox Tv

franmanı görünce şok oldum one ya öyle
yeşim ve çınar aman allahım
teyzenin gelmesi çok çok iyi olmuşşşşşş ilk defa onu gördüğüme çok sevindim :92::74:

heheh süper olmuş yani, bir eksik var bu dizide ama kim diyordum :)))) cuk oturdu şimdi

Zümrüt aşık olmadan önceki haliyle onun hakkından gelirdi ama şimdi mümkün gibi değil :)))
yavaş yavaş Yer gök aşk oyuncuları taşınıyor Lale devrine e tabi birden olmaz milleti alıştırmak lazım :)

heheh süper olmuş yani, bir eksik var bu dizide ama kim diyordum :)))) cuk oturdu şimdi

Zümrüt aşık olmadan önceki haliyle onun hakkından gelirdi ama şimdi mümkün gibi değil :)))
yavaş yavaş Yer gök aşk oyuncuları taşınıyor Lale devrine e tabi birden olmaz milleti alıştırmak lazım :)
BENCEDE :52: TEYZE HAKKINDAN GELSİN O YEŞİMİN YAZIK TOPRAĞA

bence havvayla yusufta gelsin yeşim çınar toprak yusuf hava arasında aşk beşgeni yaşansın bu ne ya yavaş yavaş dizileri birleştircekler dizi yer gök toprak devri olcak :37:

teye konuk oyuncudur ya, yer gök askın temel taslarından biri cıkamaz ki

vayyyy beee ablası hayattayken gözünü kocasına diken..... ablası ölünce fırsatı değerlendirip ondan hamile kalan veeeebir erkek için gurursuzca bu kadar mücdele eden biri seviliyor akılsız toprakta ben giderim diyooo sanırım bende toprak gibiyim akılsız

Back
X