Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesim diziden cikiyormus...nezaman bilgisi olan var mi
cok tesekkür ederim canim fazla giremiyorum kk ya ama sevindim sagolspoiler olarak veriyorum tüyolari oku canim
spoiler
cinar topragi dogumdan sonra yaliya götürcek ,bebegi ögrenmesi uzun sürmicek toprak zor dogum gerceklestirecek
yesim 84 bölümden sonra cikiyor ya timarhaneye düsecek yada ölecek ama yerine intikam icin bi kizi getircekler
gelecek oyuncuda baya bi güzel
özetimizde cikmis
82. Bölüm Özeti
Yeşim’in Toprak’a yaptıklarını öğrenen Çınar, Yeşim’i yaka paça evden kovar! Çınar’ı kaybedince deliye dönen Yeşim ise Necip’ten medet umar. Necip, Çınar’la aralarını düzeltmezse Lale’nin kaçırılışıyla ilgili her şeyi Çınar’a anlatacaktır! Toprak, Çınar’ın gerçekleri öğrendiğinden habersiz, pastanedeki işleri düzeltmeye çalışırken, kapıya gelen polisler onu karakola çağırırlar. Sıtkı teslim olmuştur! Yeşim’in tehdidiyle köşeye sıkışan Necip kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır! Çınar’ın babasını kaybetmek üzereyken öğrendiği bir sır onu şoke edecektir! Yeşim, Çınar’ı kaybetmenin acısıyla Toprak’ın kapısına dayanır! Yeşim’in söylediklerinden ürken Toprak, onun bir şeyler planladığından şüphelenir. Çınar’la konuşmaya karar verir. Çınar ve Toprak, Yeşim’i bulmak için yalıya giderler. Ancak karşılaşacakları manzara onları dehşete düşürecektir! Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni sezonuyla Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...
ayy ne güldüm cok yasa emmi battal gazi hefragmani izledimde ,yesim onca yüksek kayaliklardan düsüyor burnunu kanamasini birak ufacik elbisesi bile yirtilmiyor :26:
mantik hatasi cok hele dünkü bölümde okadar polisin icinden kacmayi basardi battal gaziyide gecti
o toprağa çok uyuz oluyorum gerçektede
tolgahan o bebek gibi kız dizidede gerçektede bırakılırmı ya.![]()
yeşim serenay olan mıydı :26:
yeşimöldü ne olacak merak ediyorum vallla
bu diziyi,ilk zamanlarında izledim sonrada izlemedim ya tekrardan yada fragmanlardan izledim....intihar sahneli bölümünü ve şimdi ,izliyorum
yeşimsiz bu dizi bişey ifade etmezz