Lale Devri Fox Tv

yeşimee çokk üzüldümmm yaa ne olursa olsunn yeşimm aşıktı sadece herşey salak çınarın kararsızlığından kaynaklııı

Yeşim'e çok üzüldüm ki hiç sevmez gıcık olurdum ama dizinin gideri Yeşimdi ya şimdi neden izleyeyim şu diziyi:ssz:

fragmani izledimde ,yesim onca yüksek kayaliklardan düsüyor burnunu kanamasini birak ufacik elbisesi bile yirtilmiyor :26:

mantik hatasi cok hele dünkü bölümde okadar polisin icinden kacmayi basardi battal gaziyide gecti :27:

C.tesi günkü bölümüm yie heyecanla izledim. Yine mantık hataları vardı tabii. Her taraf polis dolu ama Yeşim kaçıyor kolundan vuracağına vur bacağından dimi kaplumbağa hızındaydılar. Taksici neden onu orada bırakıyor ki hem bırakır bırakmaz neden aramıyor. Yeşim sıtkıya gitti annesini hastanede görmek için kamuflaj olsun diye Sıtkının gömleğini giydi, şapkasını taktı ama o kadar Yeşim'e göre cüssesli, göbekli adamın gömleği Yeşimin üzerine tam geldi. Yakalarda, kollarda menşetlerde en ufak bir bolluk yoktu üzerine dikilmiş gibi şapkada aynı ya o adamla Yeşimin kafa büyüklüğü aynı mı. Hem kanamadan bayılacak noktaya geldi ama açabildi gözlerini bir de hastaneye gitti mümkün mü. Çınar da Yeşimin yanına gitti öyle elini uzatıyor ya kapaklansana üzerine fırlayıp tutsana elini ne bakıyorsun öyle. Yeşimin başına birşey gelmesini çok istiyordum ama intiharına üzüldüm. Şarkı da süperdi. Saplantı olmuştu onda o aşk ablasını bile gözü görmeyinin toprağı gözü görür mü. Toprakta baydı ama artık yaa söyle işte bebeğin ondan olduğunu tamam barışmayabilir çok kırıldı ama babası olduğunu bilmeye hakkı var zaten kocası olacak adama çok kızdım hemen hastaneden götürmeye çalışmalar, yorgunum demeler sen kimsin yaa.. eninde sonunda kesin öğrenecek Çnar herşeyi hem ilik olayını nasıl açıklayacaklar.

Son düzenleme:
ben coktandır izlemeyi bırakmıstım. Toprak diziye girdikten bir süre sonra, Yeşim'i tutmaya baslamıstım. Toprak cok sıkıcı, ama Yesim öylemiydi? Hayır!

İntihar sahnesinde dediğiniz gibi cok mantık hatası vardı ama cok güzel oynamıs Serenay.. Hem sesi hem kendisi güzel. İnsallah yeni projelerde görürürüz...

Kaçırmadan takip ediyorum bu diziyi bi ara çok saçmalamalar oldu ama şu intihar sahnesi çok güzeldi bence.

spoiler olarak veriyorum tüyolari oku canim :34:

spoiler
cinar topragi dogumdan sonra yaliya götürcek ,bebegi ögrenmesi uzun sürmicek toprak zor dogum gerceklestirecek

yesim 84 bölümden sonra cikiyor ya timarhaneye düsecek yada ölecek ama yerine intikam icin bi kizi getircekler

gelecek oyuncuda baya bi güzel

özetimizde cikmis

82. Bölüm Özeti

Yeşim’in Toprak’a yaptıklarını öğrenen Çınar, Yeşim’i yaka paça evden kovar! Çınar’ı kaybedince deliye dönen Yeşim ise Necip’ten medet umar. Necip, Çınar’la aralarını düzeltmezse Lale’nin kaçırılışıyla ilgili her şeyi Çınar’a anlatacaktır! Toprak, Çınar’ın gerçekleri öğrendiğinden habersiz, pastanedeki işleri düzeltmeye çalışırken, kapıya gelen polisler onu karakola çağırırlar. Sıtkı teslim olmuştur! Yeşim’in tehdidiyle köşeye sıkışan Necip kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır! Çınar’ın babasını kaybetmek üzereyken öğrendiği bir sır onu şoke edecektir! Yeşim, Çınar’ı kaybetmenin acısıyla Toprak’ın kapısına dayanır! Yeşim’in söylediklerinden ürken Toprak, onun bir şeyler planladığından şüphelenir. Çınar’la konuşmaya karar verir. Çınar ve Toprak, Yeşim’i bulmak için yalıya giderler. Ancak karşılaşacakları manzara onları dehşete düşürecektir! Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni sezonuyla Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...

cok tesekkür ederim canim fazla giremiyorum kk ya ama sevindim sagol :54:
fragmani izledimde ,yesim onca yüksek kayaliklardan düsüyor burnunu kanamasini birak ufacik elbisesi bile yirtilmiyor :26:

mantik hatasi cok hele dünkü bölümde okadar polisin icinden kacmayi basardi battal gaziyide gecti :27:

ayy ne güldüm cok yasa emmi battal gazi he :9::9::9:

o toprağa çok uyuz oluyorum gerçektede:47:
tolgahan o bebek gibi kız dizidede gerçektede bırakılırmı ya.
:20:

o toprağa çok uyuz oluyorum gerçektede:47:
tolgahan o bebek gibi kız dizidede gerçektede bırakılırmı ya.
:20:

Kesinlikle.........
Serenay cok daha sevimli... Hem seksi hem tatlı..
Selen tam bir suratsız.........

Tolgahan aklını bipleyim senin. :47:

Son düzenleme:
yeşimöldü ne olacak merak ediyorum vallla

bu diziyi,ilk zamanlarında izledim sonrada izlemedim ya tekrardan yada fragmanlardan izledim....intihar sahneli bölümünü ve şimdi ,izliyorum

yeşimsiz bu dizi bişey ifade etmezz

yeşimöldü ne olacak merak ediyorum vallla

bu diziyi,ilk zamanlarında izledim sonrada izlemedim ya tekrardan yada fragmanlardan izledim....intihar sahneli bölümünü ve şimdi ,izliyorum

yeşimsiz bu dizi bişey ifade etmezz

ne olcak çınarın yolu olur :1::1::1::1::1::1:

yeşim öldüğünden itibaren izliyorum yeşimin ölümü tavırları son bölümdeki harika performansı muhteşemdi....

zaten ilk bölümlerini izlediğim bir dizi konuya mutabıkım....neysem bu hafta saçmalıkalr abidesi

adam karısını toprağa koyduğu gün ki onu sevmese bile biri öldü hemide onun yüzünden

toprağa sahip çıkmalar vs. saçmalık ötesi bir durumdu...................sonra toprak erken normal doğum yaptı ama 1 hafta bebekle hastanede kaldı

sanırım zenginlere özel bi durum bu normalde erken doğan bebekler küvezde kalır anne eve gider hergün gelir gider...sonra küvezden yanına geldi bebek hemşire emzirin dedi..

birileri geldi gitti o arada emzirme hiç olmadı yatağına yatırıldı çocuk bebek hemen uyudu vs. aradan geçen zamanda bebeği hemşire almaya geldi....eee bebek aç geldi aç gittiii

saçmaladılar................zümrüt hanım kerem ve necip bey dışında herkes çok alalade ...

valla toprak çınar aşkı saçma topraklı sahneleri es geçerek bakıyorum necip zümrüt aşkı daha güzel vallaaaaaa

necip yüzünden öldü zümrütün kocası ama gitti evlendi intikam alcam diyodu çocuk peydahladı laleyide unuttu gitti kızı yeşimin oyunlarına alet oldu işbirliği yaptı sonra açıklanınca yeşim melek oldu yeşim kurban oldu yeşim öldü ortalığı yıktı 2 güne neciple nikah masasına oturdu ne biçim bir kadın ya

bundan sonra sıkıcı olabilir evet o kadar entrika dönmez selenin oyunculuğuda süper sayılmaz ama twitterden anladığım kadarıyla yeşim yani serenay herşey benim sayemde havasını atmış o kibir olur

Back
X