Lale Devri Fox Tv

Lale'nin babasının şirketteki odası aşkı memnudaki Adnan beyin odası kanımca hatırlayanlar varmı benmi uyduruyorum ?

arkadaşlar şimdi internette okudum

bu dizi fazla reyting alamadığı için final yapacakmış kanal yani bitecek diyorlar???

arkadaşlar şimdi internette okudum

bu dizi fazla reyting alamadığı için final yapacakmış kanal yani bitecek diyorlar???

Bu dizide Yeşim ve ablası donuk bakışlı Emina varken bu kadar tutması bile bi mucizeydi bence sempatiksalakcinni En iyi rolün hakkını veren anasının gözü olan anaları :hulya:

aslında dizinin konusu fena değil
başrol oyuncaları hariç diğerleri de güzel oynuyor serenay sarıkaya bile iyi bence
ama emina çok kötü ve tolgahanıda ben bu dizide beğenmedim o da eminanın donukluğunun etkisinde kaldı sanırım:1:

lale gülümserken bile ağlar gibi, çok yaşlı bir kadın gibi duruyor.
zümrüt taşkayayı firdevs yöreoğluna benzettim. farkındaysanız aşkı memnuya benziyor senaryo.

lale gülümserken bile ağlar gibi, çok yaşlı bir kadın gibi duruyor.
zümrüt taşkayayı firdevs yöreoğluna benzettim. farkındaysanız aşkı memnuya benziyor senaryo.

zumrut taskiran o kiz :)) evet bende ilk bolumunden itibaren benzetiyorum kizinin evliligi karsiliginda para istemesi falan babasini en yakin arkadasiyla aldatmasi tam bir ask-i memnu cakmasi

Son düzenleme:
zumrut taskiran o kiz :)) evet bende ilk bolumunden itibaren benzetiyorum kizinin evliligi karsiliginda para istemesi falan babasini en yakin arkadasiyla aldatmasi tam bir ask-i memnu cakmasi

para istemesinde falan değilde zümrüt taşkıranım ben demesi ve her işin içinden sıyrılmasını çok benzetttim. bencede aşkı memnu çakması çok tutulduya buda tutulur dedi herhalde.tolgahanıda hiç beğenmiyorum çok itici bir adam.
o kaynana çok iyi rol yapıyor.
yeşimin konuşmasına uyuz oluyorum, çok itici bir sesi ve konuşma tarzı var.

iyyy yesimin konusmasi beni gicik ediyor sevimsiz:dilcikar:
gercekte tolgahanla sevgiliymis bide ayni evde yasiyorlarmis:kahve:
lale seker kiz amaa.s

şok şok şoookk bilin bakalım Kıvanç Tatlıtuğun yanındaki adam kim???sempatiksalakcinni
Tolgahan Sayışman olmasınakannehir

not:resmi topiklerin birinde buldum,bi arkadaşım eklemiş,kopyaladım buraya..

Son düzenleme:
dızıde bır tek kaynana rol yaıyor

sesler muzık hıc uyumlu degıl cok yapmacık

duygusallık hıc yok..

suratlar cok donuk ....

şok şok şoookk bilin bakalım Kıvanç Tatlıtuğun yanındaki adam kim???sempatiksalakcinni
Tolgahan Sayışman olmasınakannehir

not:resmi topiklerin birinde buldum,bi arkadaşım eklemiş,kopyaladım buraya..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

emina dizi dışında çok güzel bir kız ama dizide çok çirkin görünüyor. birde diziide sürekli ağlıyorya, eminaya oğlunun ismini söylemeleri yeterliymiş ağlaması için hemen ağlıyormuş.

emina dizi dışında çok güzel bir kız ama dizide çok çirkin görünüyor. birde diziide sürekli ağlıyorya, eminaya oğlunun ismini söylemeleri yeterliymiş ağlaması için hemen ağlıyormuş.

ben de emina sandal'ı,seda sayan'ın programında görünce baya şaşırdım
dizidekinden kat kat güzel,çok zariftiaklinialirimsmile

dizi hala donuk doğru ama ben izliyorum tekrardan filan da olsa

Emina'yı bir magazin programında gördüm bugün.

Gayet hoş bir kızdı.

Dizide neden bu kadar çirkinleştiriyorlar ki.

Emina'yı bir magazin programında gördüm bugün.

Gayet hoş bir kızdı.

Dizide neden bu kadar çirkinleştiriyorlar ki.

ay o kız bu kız mı, bende ne kadar benziyor diyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kendi sesi olmayacağı o an aklıma gelmedi, düzgün konuşamıyor türkçeyi

Back
X