Lale Devri Fox Tv

Reklam aralarında şöyle bır baktım dızıye .. yahu mustafa sandalın karısından baska oyuncu yokmu bu ulkede ? ne gereksız ınsanları başrollere alıp yerleştırıyorlar .. hıc uyusmamıslar goz tırmalıyor emina sandal mımık yok , ses yok .. babasının ıntıhar sahnesıne denk geldım yuhh dıyorum gozlerı onunde babası kendını basından vuruyor ama kızımızın yuzunde acı ıfadesının yerınde yeller esıyor ..

tutmuycak dızı dır .. kurgu gusel mı evet yapım sağlammı evet ama basroldekı adamları uyusturamamıslar
olmamıs yaw ..

şimdi bende dizinin tekrarını izliodum..
izlediğim en berbat oyuncu bu eminamıdır eminemidir nedir..
gerçekten yüzünde mimik namına hiçbirşey yok..
yüzüo derece estetikliki mimikler kaybolmuş..
burun desen yapılı dudaklar desen dudağına tükürük yapışsa onu alacak şekilde değil o derece şişik ve yapmacık..
yüzünde bu derece estetik olan kadınlarda hep birbirne benzio zaten..
hoooooffff iiicene gıccıık oldum ben bu diziye..
hele şu lalenin kardeşimiymiş neymiş o nebiçim kız yaaa..
totoma kaş göz çizsem daha güzel olur vallaaaa..
o nebiçim lüx anacım..
neymiş maddi durumları kötüymüş babasının tablosunu satıomuş..
o kızın bindiği arabaı satsalar iki tane daha yalı alırlar heralde..
küçük kardeş tam bi lüx düşkünü...
üfff sıkıldım artık ekranda hep bu tarz zengin diziler görmeye..
kimse memurun,işçinin halini dizi yapmıo tabi....
ay kızlar yaaaa..
ben sevmedim bu diziyi..
ahanda buraya yazıom ikihafta sonra finali oynar tutmaz anacım bu dizi

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki " dizisi gibi mükemmel bir oyunuculuğa sahip bir dizinin karşısında iki yeteneksiz başrol oyuncusu.

Yol yakınken değiştir dizinin gününü show tv. Belki bir ihtimal bulursun diziyi tutturmak adına

oyunculuklar cok kotu bence de kızlar. şaşalı hayatları seyretmeyı sevıyorum ben kıyafetler, mekanlar falan ama tipler sırıtmıs. kıyafetler sırıtmıs. mesela little big kot falan vardı kardesının ustunde yanı onlar pek little big giymezler.

bir de bana biraz aşkı memnu yu cagrıstırdı anne kız ılıskısı, çınar savaş baldar ı cagrıstırdı ilk bolumde evlenıp dızının sonra baslaması da asmalı konagı bıraz harmanlamıslar sankı sevılen dızılerı :))

çok kötü ya ben izlmeye dayanamadım eminada oyunculuğun 'O' su yok ses tonu dersen ne kadar yapmacık olmuş artık kimin sesiyse:umursamaz:

bence yanlış gün
ben öyle bir geçer zamnakiyi secerim
ki çoğu insanda onu izleyecektir
diiziye gelince beğendimde beğenmedimde

ben bugün izledim emina rol yapamiyo hakkaten ya
hele ona verilen ses ne bicim öyle cok yapmacik
biraz daha kanli canli bi ses verselerdi daha iyi olurdu
ilk bölümde hemen evlenmeleri biraz sacma oldu iki günde tanisip fln :1: ama yinede sevdim diziyi:)

iğrençç bir film sırf meraktan izledikkk bizz zor tahamül ettim ya o tolgahan okadar yakışıklı bi adam o eminayımı laik gördüler ses yk güzellik yok oyunculuk yok bönbön kraliçesi resmenn sinir olduk biz bide bisürü facebookta kızı öven şeyler yazılmış çok masummuşş t çok duru bi güzeliği varmışta allahı benmi yanlış görüyorum dedim bu diizi tutmaz bir bölümde herseyi yaptılar zaten salak saçma aşkı memnu özentsii bi dizi bihter gbiisi gelmicek galiba: )) aşkımemnundada annesi zengin koca arıyodu kızlarına bundada böle ıyyyyy

ayy eminanın ne duru güzelliği varmış be..heryer botoks detoks dolu...mimik sıfır...

ayy o kız mustafa sandalın karısımıydı
yüzüne yaptıracagına birazda kulaklarına birşey yaptırsaymış ya.

dün sinir oldum yaa :kızgın: kendimi bildim bileli hayranımdır tolgahan sayışmana
dün oyunculuğuna bi kere daha hayran oldum
o duygusuz yapma kadının karşısında bile aşık rolünü 10 numara oynadı ya bravo ona

dizinin tutacağını pek sanmıyorum emina türkçe konuşamadığı için seslendirme var
o da yakışmamış ağız pek uymuyo ne yazık ki
ama diğer karakterler güzel
yapım ekibi bi aksiyonla emina yerine başkasını koyarsa reyting daha da artar diye düşünüyorum

bende bi öyle bir geçer zamankiye bi lale devrine baktım lale devrini beğenmedim sanki ilk bölümünde çakma aşk-ı memnu havası sezdim çok araklamışlar anne aynı firdevs babayı aldatma babanın ölümü yalılar lüks araba telefon giysilerle seyircinin ilk bölümden gözünü boyamışlar bence eminaya diycek söz bulamıyorum zaten ne işi var ya o hatunun bizim dizilerde canım ülkemin fıstık giibi eğitimli kızları varken sanırım devamını izlemem öyle bir geçer zamankiye takılırım herhalde

bana da çok saçma bi dizi gibi geldi.bazı yerlerinde çok güldüm.izlenmez

bende bi öyle bir geçer zamankiye bi lale devrine baktım lale devrini beğenmedim sanki ilk bölümünde çakma aşk-ı memnu havası sezdim çok araklamışlar anne aynı firdevs babayı aldatma babanın ölümü yalılar lüks araba telefon giysilerle seyircinin ilk bölümden gözünü boyamışlar bence eminaya diycek söz bulamıyorum zaten ne işi var ya o hatunun bizim dizilerde canım ülkemin fıstık giibi eğitimli kızları varken sanırım devamını izlemem öyle bir geçer zamankiye takılırım herhalde

aynen bencede direk aklıma aşk-ı memnu geldi yaa bnce izlenir feci bir kaynana (: var emina güzel ama botoxtan mı bilmiyorum gerçekten yüzü çok ifadesiz ya gerilmiş yay gibi :lepi:

kadin cok itici bi tip yahu
baska kimse yokmuydu bunu oynatmislar basrolde
vucududa kotu yuzude bence
dizide bayik cikti zaten
oyunculukta yokki kadinda
en fazla 3 hafta daha yayinlarlar-tatlicadiarzu-

emina'yı ilk m.sandal'ın sevgilisi olarak gördüğümde ne hoş kadın dediğimi hatırlıyorum. evlendiğinde saçı,gelinliği falan harikaydı.bir markanın yüzü olmuştu, o zaman da "ya çok ağır, asil bi duruşu var o mustafa sandal denilen dangoza nasıl tahammül gösteriyor ki bu" demiştim. ama lale devri denilen diziyi izlerken anladım ki benim asillik sandığım şey bildiğin donuklukmuş...bu kadının rol kabızlığından hissettiğim bu. ağzını ayırıp güldür güldür konuşamıyor, inanılmaz yavaş bir oyunculuk çıkarmış; mıymıymıymıy bir hatun yani...ay günlük hayatta da vardır böyle tipler; ağzının ortasına çakasım gelir.yavaş yavaş konuşan, yavaş yavaş hareket eden, iki dakika sonra ruhunu teslim edecekmiş gibi garip bir ifadeyle dolanan, karşıdan karşıya geçmeye ürken, yanından adem oğlu geçse korkan, herşeyden nem kapıp herkesten önce nezle olan...bırrrrrrr yazarken elektriklendim
diziye dönersem, aslında senaryonun ayakları yere basıyor. bi arkadaş haklı olarak aşk-ı memnu'dan esinlenilmiş demiş, ben de böyle hissettim ama senaryonun alt metninde daha güncel göndermeler de var, o kısmı yaratıcı. fakat bu kast ile bu dizi tutar mı??? imkansız!!! gerçi unutulmazların, ömre bedellerin tuttuğğu yerde yanılabilirim de ama emina tek başına diziyi hallac-ı mansur etmiş açıkçası.

Back
X