Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birine delicesine asık oluyorsun,o da karsılık verıyor gıbı oluyor,sonra moronun teki elini kolunu sallaya sallaya haketmedıgı halde hayatının erkegını elınden alıyor,gözunun ıcıne baka baka senın yasamak ıcın canını verecegın hayatı yasıyor,adeletın bu mu dunya?kahrolsun böyle erkekler.
toprak ablasının nişanlısına aşık oldu ama aşkını kirletmedi kalbine gömdü çekip gitti.yeşim gibi arsız değil yeşim daha ablası hayattayken ayartmaya çalışıyordu ENİŞTESİNİ ne kadar aşık olursa olsun bu kabul edilir değil benim gözümde.hoş onun aşkına da inanmıyorum hırs sadece çınarı tamamen elde edemediği için ulaşılmaz gördüğü için bu kadar bağlı..yeşim hırslı, saygısız ve arsızın teki
çınar tam olarak yeşime hiç karşılık vermedi boşluktayken yeşimin bitip tükenmeyen yapışkanlığını etkisiyle 1 kere birlikte oldular sonra çınar pişman olup kendini geri çekti.ben bişey paylaştıklarını görmedim tek bir romantik sahnelerini bile hatırlamıyorum
Çınar yeşime aşık oldugu ıcın evlendı,dızıyı dıkkatle ızleyenler toprak ve cınarın ıstemedıklerı asklardan kacmak ıcın evlendıklerını bılırler.yeşim kızım süpersin nasılda şok etti çınarı :)))öperekkkk.
çınar aşıkta olsa kendini durdurup çirkinşiğe devam etmedi.baldızıyla aşk yaşamanın kabul edilir bişey olmadığını anladı.bu saatten sonra yeşim öpse de üstüne de atlasa boş o iş bitti artık
artık çınar&toprak aşkını izleyeceğiz
çınar ve toprak aşkı olmaz çünkü dizinin reytingi düşer:)ben şahsen izlemem antipatik ve yapmacık buluyorum topragın ilgisini çınarın şıpsevdiliğini.altı üstü dizi işte...gercek hayatta çınar ve yeşim sevgiliya o bana yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yesimin askina hayran kalanlar var yesim cinar ablasi lale ile evliyken onu bastan cikarmaya ayartmaya calisti...hayran kalinacak ne tarafi var Allah askina hayatta zaten birliktelermis ins dizide olmazlar ben sahsen toprak ve cinari yakistiriyorum
evet toprak ablasinin nisanlisina asik oldu
ama ona asik oldugunda ablasiyla yusufun birlikte oldugunu bilmiyodu bile
ögrendigindeyse kendini tamamen geri cekti
yesim gibi yapismadi, ask adi altinda bin bir cirkeflik yapmadi.
sen kimsin kizim, adam evlenmis, esiyle eve cikmis,
ne hakla gelip öpüyosun ya?
sanki cinarin tüm haklari ona aitmis gibi topraga diklenmesi yokmu bide deli ediyo beni
aslında ben toprağı da çınarı da pek sevmiyorum
toprak çok mıy mıy çınar da sanki ne istediğini bilmiyor ama yeşimi baştan aşağı hatalı buluyorum.en baştan çınarı kafasına koymuştu ablasıyla evliyken bile:26:bu hoş bir durum değil
çok aşık olması bu durumu değiştirmez kaldı ki yeşim aşktan ziyade hırs yapıyor gibi geliyor bana:97:
ya anlamıyorum hem topraga aşık oldumda evlendim diyo yeşime hemde ayrı evde durmamız unutmamızı kolaylaştırır yeşimde şap diye yapıştı çınara ıyy gıcık şey
çınar ve toprak sahneleri çok güzeldi gerçekten , yeşimede çok gicik oldum sen anlamazsın onu tesseli edemezsin bana söyle ben onun dilinden anlarım dedi ya toprak ona güzel cevap verdi onu iyi tanısa idin nerde olduğunu bilirdin diye, en son sahneye gıcık oldum ama toprağın sesizce izlemesine, merak ediyorum gelecek bölümde ne olacak diye ...
Eskiden Dallas diye bir dizi vardı herkes entrika söz konusu oldumu o diziyi söylerdi "Dallas gibi gibi oldu!" diye..artık Dallas bizim dizilerin yanına bile yanaşamaz..
Ben yeşimciyim arkadaş, tamam yaptığı ne kadar yanlış olsa da aşık ve çocuğunu taşıyyor
napsınn kız
ben hoşlanmıyorum toprağın mıymıntılığından, ev gibi işte çınar lafına uyuz oldum
nööf yapmacık tek kelimeyle yapmacık
valla ben yeşimide toprağıda çınarıda sevmiyorum.
Toprak mıymıntı hiç sevmem öyle tipleri,
yeşim kendini beğenmiş her şeyin sahibi olabileceğini sanıyor.
Çınar desen ne istediğini bilmiyor.Al birini vur diğer ikisine diziyi de
izlemeye gerek yok fragmana bakmak yeterli oluyor bide 5-10 dk baksan tamam fazlası zaman kaybı.
ama varya senaristler çakaaaaal ne yardan ne serden.hem yeşimcileri bağlıyorlar hem toprakçıları.o yüzden çınarı ayran gönüllü yaptılar.
valla toprak güzel kız efendi hem.biraz ezik işte hep birilerinin gölgesinde kalmış.birçok ilki çınarla beraber yaşadı.sevsinler birbirlerini anneeem
yeşimde yani midesiz.ablasının kocasını bastan cıkarmak için neler yaptı.ablası öldü hala gözü eniştesinde.çocuk doğurcam diye tutturdu bugüne kadar hiç baktımı yeğenine yok!
Yeşime gıcığım ama asıl senaristlere gıcığım ne kadar dizi varsa enişte-baldız aşkı, oysa dizi bile olsa ne kadar çirkin, konu bulamıyorlar galiba, ya teyze kızı, hala kızı, uzak akraba olsun ama baldız enişte, yenge kayın anlamıyorum ben.