9 gün sürdü toplamda çünkü ilk getirdikleri dişi beğenmedm ve uğraştık biraz ben toplamda 10 diş yaptırdım tanesi 1260 tl denNe kadar sürede yaptınız maliyeti nedir ?
Yapılalı bir hafta oldu damağım da bi yara oluştu o nedenle rahat yiyip içemedim estetik açıdan mükemmel ama dişleriniz de büyük bir probleminiz yoksa estetik dolguyu tercih edin derimKullanışlımı acaba üst disin tamamınımı yaptırdınız.
Evet dişlerden az ölçüde aşındırma yapılıyor denilir genelde ne kadar az olursa olsun geri dönüşü olmayan bir uygulama sonuçta dişler çarka vuruluyor ve ciddi anlamda küçülüyor malesefKendi dişlerinizi küçülttürüp bunları yapıstırma şeklinde yaptıriyorsunuz dimi
Bence çok korkutucu birşey sapasağlam dişleri sırf estetik için öldürmekEvet dişlerden az ölçüde aşındırma yapılıyor denilir genelde ne kadar az olursa olsun geri dönüşü olmayan bir uygulama sonuçta dişler çarka vuruluyor ve ciddi anlamda küçülüyor malesef
Hayır hicbir problemim yoktu sızlama vs eğer dolguyla halledilebilecekse dolguyu tercih edin derim dişlerinizi kestirmeyin cok kullanışlı değil yani doktorlar 20 yıl ömür veriyor ama ben 5 yıl dayanır diye düşiniyorum sonra mecburen zirkona dönerimBirde sizin dişlerinizde estetik dışı bir sorun varmıydı çünkü benim dişlerim sizin dişlerinizden daha vahim eski halinden yani
Canım gayet güzelmiş aslında dişlerin . Tabı kı deger ama 12 bın çok olmamıs mı :) cok cok guzel olmuş bu arada
Daha uygun fiyatla da yapan yerler var 10 dişe 20 bin isteyen de var iyi araştırıp uygun yeri bulmak lazımCanım gayet güzelmiş aslında dişlerin . Tabı kı deger ama 12 bın çok olmamıs mı :) cok cok guzel olmuş bu arada
:) gulegule kullanin cok cok guzel olmus gercektenEvet bu en pahalı uygulama malesef ama görsel olarak cok memnunum cok alıştım eskiden diş yokmuş resmen ağzımda ben iyi ki yaptırdım diyorum
Ayy sağolun cok seviniyorum insanlar beğenince:) gulegule kullanin cok cok guzel olmus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?