Laminate Veneer yaptırdım her aşamasını fotoğrafladım ( yaprak porselen resimli)

elifcns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
41
44
88
36
Kızlar laminate veneer yaptırdım öncesi sonrası resimli atıcam buraya çünkü yaptırmadan önce buraya çok baktım kimse anlatmamış ben anlatıcam merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Şuan dişler yeni takıldı şişliği insin yarın tüm fotoğrafları atıcam

• Evet işte dişlerimin ilk ve son hali. Ben tamamen estetik için lamitanete veneer yaptırdım kendi dişim küçük ve sarıydı ama porselen dişler de tam istedğim gibi olmadı yine de eskisinden iyi sanırım.

Farklı ışıklarda da çekiyorum ilk resimler net olmamış

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 1.273
Kullanışlımı acaba üst disin tamamınımı yaptırdınız.
Yapılalı bir hafta oldu damağım da bi yara oluştu o nedenle rahat yiyip içemedim estetik açıdan mükemmel ama dişleriniz de büyük bir probleminiz yoksa estetik dolguyu tercih edin derim

Kendi dişlerinizi küçülttürüp bunları yapıstırma şeklinde yaptıriyorsunuz dimi

Kendi dişlerinizi küçülttürüp bunları yapıstırma şeklinde yaptıriyorsunuz dimi
Evet dişlerden az ölçüde aşındırma yapılıyor denilir genelde ne kadar az olursa olsun geri dönüşü olmayan bir uygulama sonuçta dişler çarka vuruluyor ve ciddi anlamda küçülüyor malesef

Evet dişlerden az ölçüde aşındırma yapılıyor denilir genelde ne kadar az olursa olsun geri dönüşü olmayan bir uygulama sonuçta dişler çarka vuruluyor ve ciddi anlamda küçülüyor malesef
Bence çok korkutucu birşey sapasağlam dişleri sırf estetik için öldürmek ve kendi dişin gibi yiyip içebiliyormusun.
Bide çok yaptıranlarda gördüm diş etleri zamanla bir değişik oluyor belli oluyor yani yapıstırma olduğu inş. Seninde olmaz öyle

Sizininki çok güzel olmuş benim dişlerim büyüklü küçüklü yani mutlaka dişime bi ek olması gerekiyo ömrü ne kadar

Birde sizin dişlerinizde estetik dışı bir sorun varmıydı çünkü benim dişlerim sizin dişlerinizden daha vahim eski halinden yani

Birde sizin dişlerinizde estetik dışı bir sorun varmıydı çünkü benim dişlerim sizin dişlerinizden daha vahim eski halinden yani
Hayır hicbir problemim yoktu sızlama vs eğer dolguyla halledilebilecekse dolguyu tercih edin derim dişlerinizi kestirmeyin cok kullanışlı değil yani doktorlar 20 yıl ömür veriyor ama ben 5 yıl dayanır diye düşiniyorum sonra mecburen zirkona dönerim

Canım gayet güzelmiş aslında dişlerin . Tabı kı deger ama 12 bın çok olmamıs mı :) cok cok guzel olmuş bu arada

Canım gayet güzelmiş aslında dişlerin . Tabı kı deger ama 12 bın çok olmamıs mı :) cok cok guzel olmuş bu arada
Evet bu en pahalı uygulama malesef ama görsel olarak cok memnunum cok alıştım eskiden diş yokmuş resmen ağzımda ben iyi ki yaptırdım diyorum

Daha uygun fiyatla da yapan yerler var 10 dişe 20 bin isteyen de var iyi araştırıp uygun yeri bulmak lazım

Evet bu en pahalı uygulama malesef ama görsel olarak cok memnunum cok alıştım eskiden diş yokmuş resmen ağzımda ben iyi ki yaptırdım diyorum
:) gulegule kullanin cok cok guzel olmus gercekten

harıka olmuş çok begendım gerçekten benım ön dişlerde okadar dıkkat etmeme ragmen aşınma var tırtıklı incelmiş uçlarınından alınıp böyle yaptırmayı çok istiyorum çok begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…