- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi keten prenses
-
Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
Haksizmiyim kizlar ya....
Okuyup geciyorum zatten hatta cok israrla gonderenide engelliyorum ama bu ara cok sık olmaya basladıAy ben de bir şey var sandım geldim.
Oku geç yani.. Gönderme sen de millete.
Bu kadar mı dert oldu şimdi.
Yok zincir başlatılmış, 10 kişiye göndermezsen bilmem ne olurmuş.
Denemiş dileği kabul olmuş.
Valla cevap vermeyince bir süre sonra azalıyor.L
Okuyup geciyorum zatten hatta cok israrla gonderenide engelliyorum ama bu ara cok sık olmaya basladı
İyi de yani bunu burda niye paylaşıyorsunuzki? çok mantıksız. Çok büyük bir dertmiş gibi konu açıyorsunuz. Burada size ne yorum yapılabilirki bu konuda. Komik yani...Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
engelle gitsin.Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
Lan denmez ayıp...
Bence son derece haklısın.Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?