- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi keten prenses
-
Ben de öyle yapıyorum.bak geç. öyle yapıyorum ben.
Ay ben de bir şey var sandım geldim.
Oku geç yani.. Gönderme sen de millete.
Bu kadar mı dert oldu şimdi.
Yok zincir başlatılmış, 10 kişiye göndermezsen bilmem ne olurmuş.
Denemiş dileği kabul olmuş.
İyi de yani bunu burda niye paylaşıyorsunuzki? çok mantıksız. Çok büyük bir dertmiş gibi konu açıyorsunuz. Burada size ne yorum yapılabilirki bu konuda. Komik yani...
Bence buraya konu açmakla ile yapmış. Belki farkındalık olur da bu şekilde mesaj gönderenler bir daha göndermezler. :)Su anki derdiniz neyse aynisini bize yasattiniz. Whatsappdan msj atanlar sizin sinirinizi bozup vaktinizi calmis, konu basligini okup girenlerin zamanini da siz calmissiniz..
Bu yaz'a kadar ben de öyleydim. Mecbur kaldım. Telefonum artık öldü. Almışken de ...Bazen akıllı telefon kullanmadığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Teknolojinin mutsuzluk (kısmen) getirdiğine inananlardanım.
Ben de...Ben de nefret ediyorum bu tarz mesajlardan.
Genelde okumadan siliyorum.
Bir de mesajda beddua ediyorlar "zinciri bozarsan duan kabul olmasın" falan.
Vay arkadaş!
Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
Haksizmiyim kizlar ya....
Len denir demi ablaLan denmez ayıp...
Len kibarcası oluyor hayatım
Hep o mesajlari 10 kisiye gondermedik diye boyle olduk
Sabah sabah yine sinirlerim bozuldu. Bıktım şu WhatsApp mesajlarından. Yok iste bu mesaj hacdan geliyo, yok efendim kabeden yok 10 kisiye gonder yok oda olmadi 20 kisiye gonderirsemmis dilegim kabul olucakmısmıs gondermezsemde yok olmasınmıs. Ya allasen hicmi isiniz yok arkadas bu neya. Simdi benim duamın dilegimin kabul olması whatsap mesajınamı kaldı yani. Hadi internetim yoksa napim.... Tovbe tovbe ya gondermesinler su sacmaliklari ya gun gecmiyorki yenisi geliyor... Hic isiniz yokmu sizin.
Haksizmiyim kizlar ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?