LAN HİÇ İŞİNÌZ YOKMU

bak geç. öyle yapıyorum ben.
Ben de öyle yapıyorum.
Ay ben de bir şey var sandım geldim.
Oku geç yani.. Gönderme sen de millete.
Bu kadar mı dert oldu şimdi.
Yok zincir başlatılmış, 10 kişiye göndermezsen bilmem ne olurmuş.
Denemiş dileği kabul olmuş.

İyi de yani bunu burda niye paylaşıyorsunuzki? çok mantıksız. Çok büyük bir dertmiş gibi konu açıyorsunuz. Burada size ne yorum yapılabilirki bu konuda. Komik yani...

Su anki derdiniz neyse aynisini bize yasattiniz. Whatsappdan msj atanlar sizin sinirinizi bozup vaktinizi calmis, konu basligini okup girenlerin zamanini da siz calmissiniz..
Bence buraya konu açmakla ile yapmış. Belki farkındalık olur da bu şekilde mesaj gönderenler bir daha göndermezler. :)

Bazen akıllı telefon kullanmadığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Teknolojinin mutsuzluk (kısmen) getirdiğine inananlardanım.
Bu yaz'a kadar ben de öyleydim. Mecbur kaldım. Telefonum artık öldü. Almışken de ...

Ben de nefret ediyorum bu tarz mesajlardan.
Genelde okumadan siliyorum.
Bir de mesajda beddua ediyorlar "zinciri bozarsan duan kabul olmasın" falan.
Vay arkadaş!
Ben de...

Bu yazdıklarınızı kopyalayın size o mesajları gönderen arkadaşa gönderin

boş boş boş boş kafalar benim düşüncem ...

zamanında bunun mektupları vardı hatırlar mısınız? Zeynep bilmem ne yapmışmış da başına gelmeyen felaket kalmamış mış, sende bu mektubu yaz 13 kişiye dağıt, eskiden whatsApp mi vardı sanki, ya da kopyala yapıştır allahım yarabbim o zamanlar da bunları yazıp bana getirenlere kızardım şimdi de bu mesajları atana kızıyorum günahı vabil senin diyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…