Lanet ev ve insancıkları

Bir ara Putin 3 çocuk dogurana ev verilecek diyordu Rusiyaya gidesim gelmedi degil yani.
Benim orda olan kuzenler çok memmundu zorla doktora çagıriyorlar hepimizi duzenli kontrol dişe kadar diyordular bana.

Abla bildiğim kadarıyla orada kadınların pek çok hakkı var. Çocuk yardımı var diye aklımda kalmış. Abim orada yaşıyor ona sorarım yine de.

E ne güzel işte, kimsenin kahrını çekmek zorunda kalmaz, Rusya devletinin ne gibi imkanlar tanıdığını araştırsın bence, Rusya vatandaşı olması gerekiyorsa şartları yerine getirip vatandaşlık alsın, ohoo ben olsam 99 kere kapılarını çalıp verilen hakları aldığım gibi kocaya ve ailesine bay bay demiştim.

Rus vatandaşıyım.ama eger boşanırsam evim olmadığı için vatana gideceğim
Vatana gitme, bosanincaya kadar kazanç elde edersin inşaallah. Kendine de küçük bir ev tutarsın kimseye minnetin olmaz. Atan ve anandan da hayır gelmiyor.

Bir ara Putin 3 çocuk dogurana ev verilecek diyordu Rusiyaya gidesim gelmedi degil yani.
Benim orda olan kuzenler çok memmundu zorla doktora çagıriyorlar hepimizi duzenli kontrol dişe kadar diyordular bana.
Evet kv cadısı da hep söyler 3 çocuğa ev verirler diye.ama 2 çocuğum oldu ikisinin de parasını onlar aldı ben o kadar salak mıyım 3 doğayım ama keyfini bunlar sürecek

Evet baya imkan sunuyorlar dişli biri olsa şimdiye altında herşey vardi

Menim zaten YouTube kanalım var amma gizli çekirem videoları Azerbaycan’a gedir qaynana İnşaAllah çeke bilerem serbest video.telefonum olduğunu bilmirler gizli işledirwm birce elticik bilir
Hani kocan sana doğumgününde telefon almıştı? Bana konunda çemkirdin? Ah ah yalan olduğunu bilip kahkaha atmıştım zaten

Rus vatandaşlığını almış zaten. Bence biraz cesareti kırılmış. Çalışıp kazanınca anlayacak.

Evet kv cadısı da hep söyler 3 çocuğa ev verirler diye.ama 2 çocuğum oldu ikisinin de parasını onlar aldı ben o kadar salak mıyım 3 doğayım ama keyfini bunlar sürecek
3cu uşaga evi verseler sene verilmezdi o ev?Onsuz ev lazimdida size tike bilmirsiz.Puluda olar yeyirler eladida.

3cu uşaga evi verseler sene verilmezdi o ev?Onsuz ev lazimdida size tike bilmirsiz.Puluda olar yeyirler eladida.
He ona göre de lazım deyil.bayaq qaynana mene dedi”ilac alasın bana senin paranı vereceğim”ben de gittim eczanede sordum pahalıydı.almadım.değmez onca parayı onun için vermeye

Menim dayımgil orda idi olar kef edirler sözun esl menasinda.3 uşag idiler ev hercure pulsuz hekim imkani qeşey yaşayirdilar qisaca.Sizin qaynanagil agılsızdilar sadece istifade ede bilmeyibler ancaq yeyibler.

Menim dayımgil orda idi olar kef edirler sözun esl menasinda.3 uşag idiler ev hercure pulsuz hekim imkani qeşey yaşayirdilar qisaca.Sizin qaynanagil agılsızdilar sadece istifade ede bilmeyibler ancaq yeyibler.
He pulsuz hekimlere men de gedirem.dermatoloğa pulsuz getdim amma onun yazdığı dermana tonlarla pul tökfüm .indide akne izlerinin yox olması üçün lazere getmek isteyirem arvad reddolunca

He ona göre de lazım deyil.bayaq qaynana mene dedi”ilac alasın bana senin paranı vereceğim”ben de gittim eczanede sordum pahalıydı.almadım.değmez onca parayı onun için vermeye
Bir zehmet özu versin pulunu sen işlemirsen onsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…