- 17 Ağustos 2023
- 8.408
- 27.166
- 468
Ifrite bir qadındır temiz.Neçe yaşı var?He pulsuz hekimlere men de gedirem.dermatoloğa pulsuz getdim amma onun yazdığı dermana tonlarla pul tökfüm .indide akne izlerinin yox olması üçün lazere getmek isteyirem arvad reddolunca
Beli bilir atam pul gönderir onçun.borcluyuq sanki.evvelleri atamın pul göndermesine de qarışardı.men de almadım yaxşı eledimBir zehmet özu versin pulunu sen işlemirsen onsuz.
He verme yığ özün üçün düz edirsen.Beli bilir atam pul gönderir onçun.borcluyuq sanki.evvelleri atamın pul göndermesine de qarışardı.men de almadım yaxşı eledim
51 olacAq.ifrate ikiyüzlü yalancı her ne desen var amma men ondan qorxmuram nece lazımdır cvbnı verıremIfrite bir qadındır temiz.Neçe yaşı var?
Boo, yaşı da gençdi.51 olacAq.ifrate ikiyüzlü yalancı her ne desen var amma men ondan qorxmuram nece lazımdır cvbnı verırem
Qorxmaga deymez zaten işle havanida at telefonuvuda görsun.Inanki heçne ede bilmez sene.Işleyib pul qazanacagin vaxtları gozleyirem onun şerefine bir konu acarsan ilk pulunda.51 olacAq.ifrate ikiyüzlü yalancı her ne desen var amma men ondan qorxmuram nece lazımdır cvbnı verırem
Herşey yaş deyil beyninin içi kaftardırBoo, yaşı da gençdi.
İnşaAllah ezizimQorxmaga deymez zaten işle havanida at telefonuvuda görsun.Inanki heçne ede bilmez sene.Işleyib pul qazanacagin vaxtları gozleyirem onun şerefine bir konu acarsan ilk pulunda.
Orası ele. Deyerem ki kafası cox geride kalıb. Bununla ömür geçmez.Herşey yaş deyil beyninin içi kaftardır
Ele onlara yaraşan odur.İnşaAllah ezizimBir defe qazandım az qaldı ölsünler
Ailede bir normal insan yoxdur hamisi eyni kafada.Orası ele. Deyerem ki kafası cox geride kalıb. Bununla ömür geçmez.
Bilirsen necedir bu kişi ne deyib onun dediğini edibler deye omların söz haqqı yox ve mene de hemişe sus deyirler kişi ne isteyir o olmalı yoxsa dava qırgın salacak .değişe Nilüfer işlemesin demeli Nilüfer işlememeli yoxsa qırgın olacaq o sebebden men de hemişe susmuşamEle onlara yaraşan odur.
Sen ne qeder güclu olsan olar o qeder zeifleyecekler.Ve artig senin üzerinde hec bir quvveleri qalmayacaq.Her şey senden aslıdır.
Heyif menim bununla çürütdüyüm ömreOrası ele. Deyerem ki kafası cox geride kalıb. Bununla ömür geçmez.
Onlar içün:Ailede bir normal insan yoxdur hamisi eyni kafada.
Men de onu diyorum. Daha çok gençsin ömrünü bunlarla çürütme.Heyif menim bununla çürütdüyüm ömre
O geliyo bazen hergun bazen iki gunde bir bize boyle anlik gunluk olaylari anlatiyor. Herkesle ne kavga ettiyse herkese ayri konu açıyor sonra gidiyorGerçek misin?
Sındırmak dedin de aklıma geldi, dur şu şarkıyı bırakayım buraya, herkes nasiplensin sjdkdkkdkv cadısı da bana “şimdi şu kabı senin kafanda sındırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?