Saç Rengi ve Saç Boyama lanet kuaförler :@:@:@

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar o kadar sınırlı ve uzgunumkı kuaforden cıktıgımdan berı aglıyorum mafoldumben
kuafor guzelım saclarımı berbat ettı.pislik adam !
sacım bal kopugu gıbı bı renktı cok guzeldı oreal olmayan yerler bıraz daha koyu kalıyodu kuafore gıdıyımde boyatayım dedım hepsı aynı renk olsun dıye.renk sectık kızlar benım sacımın bır ıkı ton koyusu olcaktı bıde bıraz daha bakırı ıkı boya karıstrcaktı kızlar bana tonlarını gosterdı katalogdan bırısı sarı bırı de bakır kumral dusunun renklerı!dıyorumkı super bı renk olcak nası heveslıyım.neyse boyadı sacımı.sonuccc ınanamıcaksınız ama saclarım SIMSIYAH OLDU!!!! mafoldumben o guzelım saclarım sıyah oldu allahım nası sok oldum nası bu ne ya dedım ben bole mı ıstedım adam dıokı e cokta farklı degıll!!!!nası farklı olmaz dedım ben resmen senden sarı bakır ıstıyorum sen bana sıyah sac yapıosun!serefsz ya kızlar nasıl aglıyorum guzelım saclarım gıttı mafoldumben eve gelır gelmez kaynar suyla beyaz sabunla rengını akıtmaya calıstım ınanın bana mısın demedı boya cok aktı banyodayken ama hıcbısey degısmedı hatta daha da oturdu rengı.cok uzgunum sımdı saclarıma tekrar oreal mı yaptrmam gerekcek mafoldumben

Bence oreal yüzünden saçların daha da yıpranır canım ya.hele bi de uzunsa bir de kestirmek zorunda kalırsın iyice üzülürsün. Bir süre idare et daha sonra dene bence.

ahh köü olmuş... o kadar koyu bir renk yalnızca boyayla açılırmı bilemem.. açılsa da uzun zaman alacaktır.. bu kuaförler geelde cırtlak, açık ton yaparlar.. bu defa sana koyu yapanı rastlamış...

Ya ah şu kuaförler.. Renk bilgileri çok fazla yok sanırım. Bende yaklaşık 1 ay önce bi şok yaşamıştım.Şu an iğrenç bir saçlar ortalıklarda dolanıyorum.

Saçımın yanma korkusuyla açıkcası boyayamıyorum.Madem yapamıyolar, beceremeyecekler, neden yaparız diyolar.. Nedeni belli, para...

Ben saç boyatmaktan korkar oldum.Bir dahamı aslaaaaaa... Çok çok iyi bir yer bulmadığım sürece ı ıh...

Bence üzülme, bende çok üzüldüm, yıkarken ağladım saçlarımı falan ama çaresi şu..

En az 15 gün bekliyceksin.3 günde bir sabunla yıkıycaksın.. 15 gün sonra iyi bi kuaför bulup ona düzelttireceksin.Koyu saçı açmak hele ki boyalı saşı çok zordur, evde denersen yakabilirsin..

15 gün içinde de saçına protein, bademyapı vs.. Çok bakım yap ki toparlasın saçların diğer boyamaya.. Yıpranıcaktır çünkü..

boyaları yanlışlıkla karıştırdımı acaba...resmını koyda bakalım canım zamanla açılır berki yaa

Bence oreal yüzünden saçların daha da yıpranır canım ya.hele bi de uzunsa bir de kestirmek zorunda kalırsın iyice üzülürsün. Bir süre idare et daha sonra dene bence.

uzun canım sacım anladım 1 ay falan ıdare etcem artık napalım mafoldumben

ahh köü olmuş... o kadar koyu bir renk yalnızca boyayla açılırmı bilemem.. açılsa da uzun zaman alacaktır.. bu kuaförler geelde cırtlak, açık ton yaparlar.. bu defa sana koyu yapanı rastlamış...

evet canım oyle oldu ya ınsallah kendılıgınde acılır

canım benım cok uzuldum saclarına.dedıklerını yapcam bol bol bakım yapcam ınsallah dıger boyamaya kendıne gelır tesekkurler tatlım

boyaları yanlışlıkla karıştırdımı acaba...resmını koyda bakalım canım zamanla açılır berki yaa

ya canım fotograf cekıorm smdı o bıle delırtıyo benı allahım ınanamıyorum yaaa ınanamıorm koyarım bıraz sakınlesnce canım

yaa canım benimde saçım akmış bakır kahveydi baya açılmıştı kızıllıkları kapansın istedim doğal bi kumral tonu istemiştim sonuç kopkoyu siyaha yakın bi saç olmuştu çok ağlamıştım 3 gün sonra tekrar kuaföre gittim iki kez yıkama setinde şampuanla karıştırılmış bişiyle yıkadılar saçımı baya açıldı eski boyanmamış tonuna döndü nerdeyse ve yıpranmadı sadece biraz kurudu uçları bende kestirdim uçlarından. istersen sende bi sor kuaförüne belki dediğim uygulamadan yapabilir çok geçmiş olsun:sm_confused:

cok saol canım benım gıdıyım bende bı sorıyım kuafore o zaman
cok tesekkur ederım

geçmiş olsun canım ya:s üzülme kepek şampuanı falan kullan o çok akıtıyor rengi

ole mı cok saol canım benım cok iyi oldu bunu da ogrendıgım tsk ederim tatlımm

1-2 hafta sonra acilir merak etme ....resmini koysaydin ...merak ettim...

çoğu dayaklık bu kuaförlerin :mymeka:saçının rengini elleme şu sıralar :gitme:boyasını sabunla akıtmaya bak

boya siliciyle saçındaki boyayı sildir.(biocarin marka) oyle düşünüldügü gibi zarar vermiyor. boşuna saçındakı boyayı akıtıcam diye hem saçını yıpratma hemde psikoljını bozma. ben 2 ay içinde 2 defa boya silici kullandım .hiç yıpranmadı.

küllümango gerçekten boya silici yıpratmıyomu:1shok: içinde oriel vardır diye düşünüyodum ben. benimde saçımda yoğun bakırlık hakim açık kumral olmak istiyorum ama kuaför açmadan yapamam diyo saçım yeni düzeldi yıpratmadan yapmanın bi yolu yok mu benneyaptımki

geçmiş olsun canım işte ben bu yüzden kuaförlerden soğudum hep kendim boyuyorum evde bencede küllümangonun dediği gibi boya siliciyle hiç bişey olmaz eski haline döner sende istediğin rengi gönül rahatlığıyla boyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…