Bence oreal yüzünden saçların daha da yıpranır canım ya.hele bi de uzunsa bir de kestirmek zorunda kalırsın iyice üzülürsün. Bir süre idare et daha sonra dene bence.
ahh köü olmuş... o kadar koyu bir renk yalnızca boyayla açılırmı bilemem.. açılsa da uzun zaman alacaktır.. bu kuaförler geelde cırtlak, açık ton yaparlar.. bu defa sana koyu yapanı rastlamış...
Ya ah şu kuaförler.. Renk bilgileri çok fazla yok sanırım. Bende yaklaşık 1 ay önce bi şok yaşamıştım.Şu an iğrenç bir saçlar ortalıklarda dolanıyorum.
Saçımın yanma korkusuyla açıkcası boyayamıyorum.Madem yapamıyolar, beceremeyecekler, neden yaparız diyolar.. Nedeni belli, para...
Ben saç boyatmaktan korkar oldum.Bir dahamı aslaaaaaa... Çok çok iyi bir yer bulmadığım sürece ı ıh...
Bence üzülme, bende çok üzüldüm, yıkarken ağladım saçlarımı falan ama çaresi şu..
En az 15 gün bekliyceksin.3 günde bir sabunla yıkıycaksın.. 15 gün sonra iyi bi kuaför bulup ona düzelttireceksin.Koyu saçı açmak hele ki boyalı saşı çok zordur, evde denersen yakabilirsin..
15 gün içinde de saçına protein, bademyapı vs.. Çok bakım yap ki toparlasın saçların diğer boyamaya.. Yıpranıcaktır çünkü..
boyaları yanlışlıkla karıştırdımı acaba...resmını koyda bakalım canım zamanla açılır berki yaa
1-2 hafta sonra acilir merak etme ....resmini koysaydin ...merak ettim...
çoğu dayaklık bu kuaförlerin :mymeka:saçının rengini elleme şu sıralar :gitme:boyasını sabunla akıtmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?