- 23 Ağustos 2020
- 6.756
- 12.726
- 198
Narşist olabilirmi kendisi acaba ?Kendinde sorun görmediği için terapisti kabul etmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narşist olabilirmi kendisi acaba ?Kendinde sorun görmediği için terapisti kabul etmiyor.
Anlamadım ben. Siz değişemeyeceğiniz gerektiğini ama bunu başaramayacağınızdan mı korkuyorsunuz? Kocanızı geçtim de çocuklarınızın sorumluluğunu da mı almıyorsunuz? Sadece işi gidip, gelince tüm gün bir odada oturup keyfinize mi bakıyorsunuz. Anlamadim ben, değişmesi gerektiğini düşündüğünüz net olarak nedir?
Olabilir. Haklı olmayı çok sever. Eksiğini yanlışını duymaya dayanamaz üste çıkar hemenNarşist olabilirmi kendisi acaba ?
E o zaman niye kendinizi suçluyorsunuzPopomu saat 10.00 a kadar koltuğa koyamıyorum o kadar yani. Şu an ameliyatlı olduğum için oturuyorum. Ayrıca ameliyatlı halimle Kocam sinirlenip alışveriş yapmadığı için 2 gündür 4 tane alışveriş poşeti taşıdım. Keyfime baktığım yok yani.
Tembel olmak evden atılmak icin bir sebep miymiş?![]()
E o zaman niye kendinizi suçluyorsunuz
Sorun sizde değil eşinizde bunları size söyleye söyleye inandirmıs sizi.o kapıdan çıkın gidin bazı erkekler böyle, sen bana kadınlık mi yaptın der kendini suclarsin sen analikmi yaptinder sen insan mısın diyenini bile gördüm sonra kendini sorgularsin sizin gibi.
Öylelerin mutlaka tedavi olması gerekiyor .Olabilir. Haklı olmayı çok sever. Eksiğini yanlışını duymaya dayanamaz üste çıkar hemen
Konuya yazdıklarınız eşinizin düşünceleri yani.Popomu saat 10.00 a kadar koltuğa koyamıyorum o kadar yani. Şu an ameliyatlı olduğum için oturuyorum. Ayrıca ameliyatlı halimle Kocam sinirlenip alışveriş yapmadığı için 2 gündür 4 tane alışveriş poşeti taşıdım. Keyfime baktığım yok yani.
Orası sizinde eviniz gitme imkanınız yoksa adam olsun o gitsin madem neden amiliyat oldunuz geçmiş olsunKadınlık yapmamışım evet söylediklerinden biri de bu. Gideyim de nereye? Evde 2 çocuk, 1 annem, 1 kedi onlar ne olacak? Evden çıkması en kolay olanı da.
Yetersiz miyim acaba. Başka konularda eksiklerim olabilir mi? Eşim haklı olabilir mi. Ağır kanlı bir insanım o mu acaba sebep. Ben evlilik yapmaması gereken bir insanmışım. Evliliğe adapte olamamışım.
Hadi olmadım diyelim. İnsan bu muameleyi düşmanına yapmaz.Daha neler...
Sizi inandirmis bu sözlere resmen.
Siz kendiniz elinizden geleni yapiyorsunuzdur iyi bir es ve anne olmak icin.
Evi yıkmakla, karakola düşüp, cezaevilik olmakla tehdit ediyor. Gitmezsen bu odadan ölümüz çıkar diyor.Konuya yazdıklarınız eşinizin düşünceleri yani.
Kapınin önüne konulmak ne demek, eşya mısınız siz? Kendinize reva görmeyin bu muameleyi.
Sadece sizi suçlu gösterip, kendini kaf dağında gören bir eşiniz var. Eşliğiniz, anneliğiniz vurulmadik yer bırakmamış.
Hiçbir yere gitmeyin. Çok istiyorsa kendisi defolup gidebilir.
Teşekkür ederim. Safrekesesi ameliyatıOrası sizinde eviniz gitme imkanınız yoksa adam olsun o gitsin madem neden amiliyat oldunuz geçmiş olsun
Yaşadığınız çaresizliği anliyabiliyorum gitmekte kalmakta mutlu etmiycek sizi annenizin evi yokmu sizdemi kalıyor .Teşekkür ederim. Safrekesesi ameliyatı
Benim diğer yorumlarınızdan da anladığım bu ilk postunuzdakileri kocanız size söylüyor. Sen böylesin sen söylesin diye. Bi de bu yetmezmiş gibi, alkolikliğini de size bağlıyor (oldu paşam)
Kusura bakmayın da, bir defolup gitsin beyfendi. Siz niye değişeceğim diyorsunuz. Elinizden bu kadarı geliyorsa, budur yani. O zaman beyfendi sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çözüm üretecek. Artık kendi mi işin altına elini sokar, yoksa size yardımcı mı tutar, o kendi bileceği iş. Hiç birini yapmıyorsa, hala da söylenmeye devam ediyorsa işte kapı da orda diyip göndermeyi bileceksiniz. Çok yüz vermişsiniz.
Evliliğe adapte olamamaktan kastı da herhalde ona koşulsuz itaat ve hizmet etmiyor oluşunuz.