Lanet olası ben

Anlamadım ben. Siz değişemeyeceğiniz gerektiğini ama bunu başaramayacağınızdan mı korkuyorsunuz? Kocanızı geçtim de çocuklarınızın sorumluluğunu da mı almıyorsunuz? Sadece işi gidip, gelince tüm gün bir odada oturup keyfinize mi bakıyorsunuz. Anlamadim ben, değişmesi gerektiğini düşündüğünüz net olarak nedir?

Popomu saat 10.00 a kadar koltuğa koyamıyorum o kadar yani. Şu an ameliyatlı olduğum için oturuyorum. Ayrıca ameliyatlı halimle Kocam sinirlenip alışveriş yapmadığı için 2 gündür 4 tane alışveriş poşeti taşıdım. Keyfime baktığım yok yani.

Popomu saat 10.00 a kadar koltuğa koyamıyorum o kadar yani. Şu an ameliyatlı olduğum için oturuyorum. Ayrıca ameliyatlı halimle Kocam sinirlenip alışveriş yapmadığı için 2 gündür 4 tane alışveriş poşeti taşıdım. Keyfime baktığım yok yani.
E o zaman niye kendinizi suçluyorsunuz

Sorun sizde değil eşinizde bunları size söyleye söyleye inandirmıs sizi.o kapıdan çıkın gidin bazı erkekler böyle, sen bana kadınlık mi yaptın der kendini suclarsin sen analikmi yaptinder sen insan mısın diyenini bile gördüm sonra kendini sorgularsin sizin gibi.

E o zaman niye kendinizi suçluyorsunuz

Yetersiz miyim acaba. Başka konularda eksiklerim olabilir mi? Eşim haklı olabilir mi. Ağır kanlı bir insanım o mu acaba sebep. Ben evlilik yapmaması gereken bir insanmışım. Evliliğe adapte olamamışım.

Sorun sizde değil eşinizde bunları size söyleye söyleye inandirmıs sizi.o kapıdan çıkın gidin bazı erkekler böyle, sen bana kadınlık mi yaptın der kendini suclarsin sen analikmi yaptinder sen insan mısın diyenini bile gördüm sonra kendini sorgularsin sizin gibi.

Kadınlık yapmamışım evet söylediklerinden biri de bu. Gideyim de nereye? Evde 2 çocuk, 1 annem, 1 kedi onlar ne olacak? Evden çıkması en kolay olanı da.

Daha neler...
Sizi inandirmis bu sözlere resmen.
Siz kendiniz elinizden geleni yapiyorsunuzdur iyi bir es ve anne olmak icin.

Konuya yazdıklarınız eşinizin düşünceleri yani.

Kapınin önüne konulmak ne demek, eşya mısınız siz? Kendinize reva görmeyin bu muameleyi.

Sadece sizi suçlu gösterip, kendini kaf dağında gören bir eşiniz var. Eşliğiniz, anneliğiniz vurulmadik yer bırakmamış.

Hiçbir yere gitmeyin. Çok istiyorsa boşanmayı kendisi defolup gidebilir.

Yetersiz miyim acaba. Başka konularda eksiklerim olabilir mi? Eşim haklı olabilir mi. Ağır kanlı bir insanım o mu acaba sebep. Ben evlilik yapmaması gereken bir insanmışım. Evliliğe adapte olamamışım.

Benim diğer yorumlarınızdan da anladığım bu ilk postunuzdakileri kocanız size söylüyor. Sen böylesin sen söylesin diye. Bi de bu yetmezmiş gibi, alkolikliğini de size bağlıyor (oldu paşam)

Kusura bakmayın da, bir defolup gitsin beyfendi. Siz niye değişeceğim diyorsunuz. Elinizden bu kadarı geliyorsa, budur yani. O zaman beyfendi sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çözüm üretecek. Artık kendi mi işin altına elini sokar, yoksa size yardımcı mı tutar, o kendi bileceği iş. Hiç birini yapmıyorsa, hala da söylenmeye devam ediyorsa işte kapı da orda diyip göndermeyi bileceksiniz. Çok yüz vermişsiniz.

Evliliğe adapte olamamaktan kastı da herhalde ona koşulsuz itaat ve hizmet etmiyor oluşunuz.

Daha neler...
Sizi inandirmis bu sözlere resmen.
Siz kendiniz elinizden geleni yapiyorsunuzdur iyi bir es ve anne olmak icin.
Hadi olmadım diyelim. İnsan bu muameleyi düşmanına yapmaz.

Konuya yazdıklarınız eşinizin düşünceleri yani.

Kapınin önüne konulmak ne demek, eşya mısınız siz? Kendinize reva görmeyin bu muameleyi.

Sadece sizi suçlu gösterip, kendini kaf dağında gören bir eşiniz var. Eşliğiniz, anneliğiniz vurulmadik yer bırakmamış.

Hiçbir yere gitmeyin. Çok istiyorsa kendisi defolup gidebilir.
Evi yıkmakla, karakola düşüp, cezaevilik olmakla tehdit ediyor. Gitmezsen bu odadan ölümüz çıkar diyor.

Alkolik olmasını bile size bağlayacak kadar şuursuz bir adamı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz?

Deli mıdır nedir.

Yarın toplayın eşyalarını valizini kapının önüne koyun. Bir not yazın:Gitmezsen polis zoruyla gideceksin, ben senin siciline birşey işlensin istemiyorum ama yaptığın şiddete artık katlanacak gücüm kalmadı diyin. O kalkmadan ya da işten eve gelmeden (hangisini becerebilirseniz) çocuklarınızı da alın dışarı bir arkadaşa, bir akraba oturmaya gidin. Ya da bir günlüğüne otelde kalın. Ertesi gün de gitmemişse polisle eve gidersiniz, gitmişse anahtarı değiştirir ondan kurtulursunuz.

Benim diğer yorumlarınızdan da anladığım bu ilk postunuzdakileri kocanız size söylüyor. Sen böylesin sen söylesin diye. Bi de bu yetmezmiş gibi, alkolikliğini de size bağlıyor (oldu paşam)

Kusura bakmayın da, bir defolup gitsin beyfendi. Siz niye değişeceğim diyorsunuz. Elinizden bu kadarı geliyorsa, budur yani. O zaman beyfendi sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çözüm üretecek. Artık kendi mi işin altına elini sokar, yoksa size yardımcı mı tutar, o kendi bileceği iş. Hiç birini yapmıyorsa, hala da söylenmeye devam ediyorsa işte kapı da orda diyip göndermeyi bileceksiniz. Çok yüz vermişsiniz.

Evliliğe adapte olamamaktan kastı da herhalde ona koşulsuz itaat ve hizmet etmiyor oluşunuz.

Evde en çok o çalışıyormuş. Geri kalanlar yan gelip yatıyormuş. Şu sıralar birde çocukların derslerine taktı. 3 ve 4 e gidiyorlar. 1. Dönem sonu itibariyle bütün ders kitapları bitti. Ekstra olarak okulun verdiği çalışma kitapları bitti. 2 şer tane de kaynak kitap bitti. Çocuklar anlamıyor haliyle hızlı hızlı geçiliyor. Anlamadıkları yer olunca bana patlıyor. İlgilenmiyormuşum. Ne iş yaparmışım ben. En son tartışma bundan çıktı. Ben çocukları önemsemiyormuşum.

Back
X