- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
Anladigim kadariyla calisiyorsunuz. Once bir sakin olun. Yarin ilk is olarak bir avukat ile gorusun. Su an evi terk edersenuz kusurlu olursunuz. Evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak anlamina geliyor hukukta. Bu durumda da esiniz anlasmali bosanmaya yanasmadiginda cekismeli bosanirken tazminat isteyebilir. Ancak davayi actiginiz gun evi terk edebilirsiniz, o durumda bir hak iddia edemez diye biliyorum. Bir de su var evden surekli kovuluyordum o yuzden gittim diyebilirsiniz. En dogrusu bir avukat ile gorusun. Su an o kadar cok pisikolojik siddete maruz kalmissiniz ki saglikli dusunemiyorsunuz. Bu nedenle yardim almaniz gerekiyor. Ancak once bu adami hayatinizdan cikarmaniz gerekiyor. Esiniz bosanmak icin elinden geleni yapiyor. Yaptiginiz herseyde bir kusur buluyor. Problemli olan kendisi. Gecinmeye de gonlu yok. Oturdugunuz evi evlilik birlikteligi sirasinda aldi iseniz, araba da oyle, mal paylasimi davasinda hakkinizi da alirsinuz. Size yaptigi psikolojik siddet icin de maddi ve manevi tazminat talep edin. Hatta bosanmadan da savciliga gidip uzaklastirma cikarabilirsiniz. Uzaklastirma cikarirsaniz esiniz bir sure eve gelemez, size de yaklasamaz. Savcilik adliyenin icinde.
Bu yazdıklarımı ispat etmem lazım. Kendisi beni çok güzel karalayıp üste çıkacak, beni suçlu duruma düşürecektir. Uzaklaştırma siciline işlermi acaba? Çocuklarım için siciline olumsuz birşey yansımasını istemem. Sonuçta babaları. Utanmasınlar.