Lanet olası ben

aglarken yazan birine gore gayet noktalama isaretleri yerinde

1. mesajdan bahsediyorum

Tabi ben bilmiyorum bunları. Kendime göre gayet herkes gibi normal bir insanım. Biraz tembellik var sadece yapı olarak. Tez canlı değilim, detaylara takılan biri değilim. Süse püse düşkün değilim. İşvem cilvem yok. Erkeğe yaranayım davranışlarım yok. Erkektir ben alttan alayım, gideyim yumuşatyım davranışlarım yok. Çocuklara karşı rahatım. Çok kısıtlamam. Okul olmadığı sürece aman 10 da yatsınlar diye bir kaygım yok. Gibi gibi
Iyide ben de böyleyim. Tembelim, cocuklara karsi rahatim, bi esime karsi arada alttan alirim. Yanliz ben böyle rahat ve mutluyum yani sizi rahatsiz eden özellikleriniz beni yormuyor.
Sanki profesyonel yardim alsaniz iyi gelir size...

Eşimin benim için söylediklerini yazdım aslında. Kafamı toparlayamıyorum. Yanlış anlaşıldım.

Evliliğin gereğini yerine getiremeyen gidermiş. Ben iyi olursam o daha iyi olurmuş bana karşı. Onu bu duruma ben getirmişim.
Eşiniz sizi epey manipüle etmiş anlaşılan.
Ne yaptınız adamı aldattınız mı? Sabah akşam kavga mı çıkarıyorsunuz? Hakaret mi ediyorsunuz? Çocuklarınızı sabah akşam dövüp aç mı bırakıyorsunuz? Ben anlamadim inanın.
Herkes dört dörtlük olacak diye birşey yok. Katı kuralcı anne olmak ta mecburiyet değil tercihtir. Eşiniz katı ve kuralcı olur denge sağlanır.
İçki içmeye kılıfı siz olmuşsunuz belli ki ama sizin mutsuz olmanızda da belki eşinizin payı büyük. Okuduğumdan anladiğım yaşam enerjisi tükenmiş bir kadın olduğunuz ,kendi kendinize bu hale geldiyseniz destek alın. Yok ben sonradan böyle oldum diyorsanız sayet sebeplerinizi gözden geçirip onları uzaklaştırın kendinizden. Gerekirse eşinizi de tabi. Bilemiyorum ben ćok üzüldüm size. Kapıya atılmayı böyle bir sebepsizlikten beklemeniz,montla oturmanız vs içimi acıttı. Lütfen silkelenin. Kendinizi bu kadar sevmediğiniz,bu kadar değersizleştirdiğiniz bir ortamda kendiniz için,çocuklarınız için durmayın.

K
Uzun bir yazı olacak, baştan uyarayım ona göre okumak istemeyenler şimdiden çıkabilir. Noktaya virgüle boşluğa çok dikkat edebileceğimi sanmıyorum, yazdıklarımda çok hata olabilir. Zira gözlerimde yaşlar varken görüşüm çok net değil. Kusurum olursa şimdiden affola. Nerden başlasam da bilemiyorum dağınık bir yazı olacak galiba. Daha çok kendim için yazıyorum çünkü bana benden başka hiç kimse yardım edemez. Şu yazıyı yazarken birşey olsa ve ben buharlaşıp havaya karışsam keşke. Yok olsam.
Gerizekalının tekiyim ben, aciz, beceriksiz, kimseye kendine bile faydası olmayan. Ruhum ben. Ruh gibiyim. Bu dünyada benden daha gamsız, benden daha isteksiz, benden daha tembel bir insan daha yok. Kime sorsanız benim hakkımda o bir ruh derler. Kimseye verdiğim birşey yok, çocuklarıma kocama bir faydam olmadığı gibi onlara engelim her konuda. Çocuklara sözümü geçiremiyorum, kuralım sistemim düzenim yok. Ben dürtülmesem 1 sene boyunca yattığım yerden kalkmam, telefon, kitap şeklinde hayatımı yaşarım. Her yaptığım tepkiyle dir. 12 yıllık evlilik hayatım boyunca kocama, evime, çocuklarıma onları mutlu edecek, içimden gelerek tek bir şey yapmamışımdır. Tepkiyle yapıldığı zaman da 3 gün sürer. Hep söz veririm, kandırırım, düzeleceğim derim bu verdiğim sözler 3 gün sürer. Daha sonra eski halime dönerim. Senelerce kocamı kandırdım ben. Değişeceğim dedim hep dalga geçtim onunla... Kocam benim yüzümden alkolik oldu. Hergün 8 bira içmeye başladı. Son 4 günde 60 tane bira içti. Eskiden bu kadar içmiyordu. Ve bugün kredim tükendi artık. İnandırıcılığı kalmadı. Artık gitmem lazım. Giderken de çocukların bakıcısı nı düşünmeli ve ayarlamalyım. Çünkü ben gidince annem bakamaz artık. Bu yazdıklarım benim düşüncelerim değil. Kocamın bana söyledikleri. Ve ben gecenin bu saati üzerimde montla oturuyorum. Ne zaman sokağa atılacağım diye. En son 1 saat süre vermişti. Sonunda sürükleyerek atarım diye. Acıdı galiba. Ve ben 40 yaşında ki eğitimli, işi gücü olan kadın düşünüp duruyorum. Ne yapacağım? Ameliyatlı ve karnımda hala dikişlerim varken. Belki de olmasa çoktan atmıştı beni. Bu sefer arabanın yedek anahtarını da aldı. Girip araba da uyuma şansım da yok geçen seferki gibi. Beni tutan şey, hatalıyım ben diye kendimi suçlayıp durmam mı acaba? Bilemiyorum...Her seferinde ben bu adamı mutlu edemiyorum haklı mı diyorum... Düzelirsem her şey çok mükemmel olur diyorum. Düzelemiyorum. Lanet olsun aynıyım hala... Hatalıyım ben ondan mı gidemiyorum. Ben neden gidemiyorum
Öncelikle çok üzüldüm durumunuza yazıdan anladığım kadarıyla bazı hatalar yapmışsınız ve hep düzeleceğim gibi sözler vermişsiniz ailenize ama yapamamışsınız...
Lütfen kendinizi öyle görmeyin siz ilkönce bir annesiniz...
her insan hata yapar bazen düzeltmeye çalışırsın ama düzelteyim, düzeleyim derken daha da dibe batar her şeyi eline yüzüne bulaştırırsın ve kendini işe yaramaz görmeye başlarsın ama illaki iyi yönleriniz vardır eşinizin ve çucuklarınızın sevdiği ...
Kendinizden bu kadar vazgeçmeyin kendinizi düzeltmeye çalışmak ilk önce kafada başlar. Önce inanmanız lazım düzeleceğinize sonra ise uygulamaya koyulmanız gerekir. Kendinize inanmadan ailenize yapamayqcağınız sözler vermek malesef size olan güvenlerini kırar...
Üzmeyin kendinizi, siz işe yaramaz değilsiniz kötü yönlerinizin olduğu gibi, illaki iyi yönleriniz de vardır.

Cocuklarla ilgilenmeyip butun gun telefon, kitap takilip evin ergeni gibi bir iş yap diyince tepki koyarak yaparsaniz sorun olur yani, 12 sene dile kolay.

Calisiyorum diyeceksiniz. Eşim çaliştigi halde, ben calisiyorum diyip yatmiyor bir işin ucundan tutar, evde biseyler yapar. Bu kadar da olmaz yani.

Her zaman mi boyleydiniz sonradan mı oldunuz? Evlilik, çocuk vs sorumluluğundan uzaksınız anladığım kadarıyla çocuklarınızla bile ilgilenmiyormuşsunuz. Hep boyle bir yapıdaysaniz evlenip çocuk yaparak hata etmişsiniz.

Tabi ben bilmiyorum bunları. Kendime göre gayet herkes gibi normal bir insanım. Biraz tembellik var sadece yapı olarak. Tez canlı değilim, detaylara takılan biri değilim. Süse püse düşkün değilim. İşvem cilvem yok. Erkeğe yaranayım davranışlarım yok. Erkektir ben alttan alayım, gideyim yumuşatyım davranışlarım yok. Çocuklara karşı rahatım. Çok kısıtlamam. Okul olmadığı sürece aman 10 da yatsınlar diye bir kaygım yok. Gibi gibi
Bunların hiç birinde sizi kapı dışı etmelik sebep yok.

Kocamı bile ben alkolik yaptım diyecek kadar kendinizi neyle suçluyorsunuz?

Kimin hatali oldugunu bir terapist cozer bunca zaman psikolog yada terapi almamaniz sizin haksiz oldugunuzu dusundurdu bana. Cocuklari olan biri bukadar kolay onlari birakip gitmeyi nasil dusunur mademki ortada tembellik vurdumduymazlik gibi sebepler var bunlar gecerli degil

Iyide ben de böyleyim. Tembelim, cocuklara karsi rahatim, bi esime karsi arada alttan alirim. Yanliz ben böyle rahat ve mutluyum yani sizi rahatsiz eden özellikleriniz beni yormuyor.
Sanki profesyonel yardim alsaniz iyi gelir size...

Konu sahibi, bunlardan rahatsızlık duyması gerektiği yönünde, kötü olduğu, yetersiz olduğu yönünde kesintisiz baskı ve psikolojik şiddet görüyor eşinden.
Eşi, konu sahibini, duygularını kullanarak, aşağılamayla, provokasyonla ve müthiş bir duygusal şiddetle manipüle ediyor. Tek doğrunun kendisinin talep ettiği davranış biçimi olduğunu dayatıyor. :KK43:

o cumleleri kendiniz icin nasil kurabildiniz diye dusunuyordum ki,
sonradan anladim, esinizin cumleleriymis,
o zaman nasil izin verebildiniz diyeyim...

herkes ayni olmak zorunda degil ki,
esiniz sizi durtmekte hakli veya degil, siz onun beklentilerine uyan bir insan degilsiniz anlasilan,
ama o da sizin beklentilerinize uymuyor muhtemelen,
bosanmak sizin durumunuzda dogru bir cikis olabilir.

ama kendinizi sevin,
sunu yapiyorum, bunu yapmiyorum yazdiginiz mesajlarinizin cogunda aha bu ben dedim mesela,
ama ben hic kendimi lanet olasi biri olarak gormuyorum, severim kendimi, begenmeyen de kucuk ogluna almasin yani napalim.

Eşiniz sizi manipule etmis bence. Herkes aynı olmak zorunda değil. Kendi tercih etmis alkol batağına saplanmayı madem bu kadar mutsuz zamanında ayrilsaymış sizden. Eğer kendinizde gercekten eksiklik hissediyorsanız destek alabilirsiniz.

Oncelikle acil bir psikiyat ile gorusun. Su an bile online gorusebilirsiniz bence. Gerekli gorurse ilac kullanin. Ciddi psikolojik siddete maruz kaliyorsunuz. Tamam tembel bir insan olabilirsiniz, ben de oyleyim ama bu soylenenlerin hicbirini hic kimse haketmez. Begenmiyorsa iste kapi deyin lutfen

İyiyim şu an. 23 şubata randevu aldım. Özel muayehaneler pahalı. Ben çıkınca küçük kızda peşimden çıkmış gitmiş evden. Bana mesaj atıyor. Getir onu da dersinin başına otuttur diye. İşe gitmiş şimdi. Eve dönüyorum mecbur.

Maas kartiniz sizde mi?

Bunlar mı sebep?
Herkes aynı olmak zorunda mı?
Ben de agirkanliyim.
Aşırı hassas bir yapım var aşırı ses, hareket ve gürültüye gelemem basım ağrır.
Kendi dünyam var.
Çocuklar konusunda da hiç rahat kafa değilim keşke ben de biraz rahat olabilsem.
Bence psikologa muhakkak gidin sorun sizde mi karşı da mi onu anlarsınız?
Gaslighthing nedir mesela duydunuz mu hiç?

Şimdi size bir video atacağım bir dinleyin.
Az çok kafanızda ışık yanar.
Bastırılmış misiniz yoksa gerçekten sorumsuz musunuz onu anlarsınız en azından.

Bence sizde sorun yok narsist esinizde sorun var sizi kölesi yapmış ..araştırın narsist bir yaratıkla evlisiniz özgüven sıfırlanmış sizde bunu o yaptı ...o yaratığa hizmet etmek zorunda değilsiniz

ruh kanserı olmussunuz
psıkologa gıtmenız gerektıgını bılıyorsunuz
veya aıle terapıstıne
bı yerden baslayın artık nereye kadar surecek bu ? kendı kendınıze yazık edıyorsunuz en basta neler yasadınız ne oldu bılmıyorum ama konunun acılısından buram buram goz yası ve mutsuzluk kokuyor

Back
X