• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet Olası KPSS !

canım bilmiyorum ki tahmin edemiyorum 2012 ye göre bu sene daha zor olmuş müfredat dışı olduğu için standart sapma çok oynar diyolar off bizim günceller neydi öyle hiçbi yayında yoktu valla orta öğretimin günceline de baktım bişey demiyorum tamam kolay sorsun demiyorum ne bileyim o kadar güncel kitabı alddım nette okumadığım izlemediğim haber kalmadı bari bilindik bişeyler olsaydı inşallah iyi gelir yaa ailecek çok hevesliydik cumaya açıklanır diyolar
cuma mııı eyvahlar olsunn :cry: ben de aynen bir sürü şey ezberledim ama o çıkan günceller neydi öyle bizimle dalga geçiyo gibiler sanki. Allah a havale ediyorum soruları hazırlayan komisyonu :110:

Hosbuldurassselin, post: 37129109, member: 628167"]o zaman aramıza hoşgeldin :KK51:[/QUOTE]
Hosbulduk sinavdan ciktgmda hicbisey hissetmedim hala da hissetmiyorum..o_O

Hosbuldurassselin, post: 37129109, member: 628167"]o zaman aramıza hoşgeldin :KK51:
Hosbulduk sinavdan ciktgmda hicbisey hissetmedim hala da hissetmiyorum..o_O[/QUOTE]
bu senin ilk kpss deneyimin mi benim ilk ve bi daha girsem yine yapamam gibi :KK43:

ben kpss ye girmeyi nerdeyse hobi boyutuna taşıdım her sene giriyorum a grubu b grubu yds ygs
ilk girdiğimde de çok çalışmıştım ama yeterli değilmiş.ikinciye girdim falan.alıştım baya.
yani diyeceğim şu elbette çok önemli bir sınav ama kendini bu kadar sıkacak kadar üzme.sınavlar her zaman var.

[QUortaöğretimde in, post:önlisans i2, deneyimin a28167"]Hosbulddaha giriinavdan ciktgmda hicbisey hissetmedim hala da hissetmiyorum..o_O[/QUOTE]
bu senin ilk kpss deneyimin mi benim ilk ve bi daha girsem yine yapamam gibi :KK43:[/QUOTE]
Bi ortaogretimde girmistm onlisans ilk deneyimim ama mecbur bir daha giricem:(

Benim 5. Çalışarak 1. girişim bu sınava.osym b.kunu çıkardı cogunluk aynı bende dahil yalnz değilsin

Ben çok çalıştım diyemem o yüzden iyi şeyler beklemiyorum zaten. Ama iki sene önce ki sorulardan çok farklıydı.

Ben cumartesi, ablam pazar günü girdi. Ablam kursa gitti. Onu son gün uyardım şu konuları bırak şunlara bak diye. Ama o da dedi bir dolu konuya boşu boşuna çalışmışız diye. Malesef garantisi yok işte.

Dur bakalım belki beklediğinden güzel gelir puanın. Ben fazla çalışamadım az puan hakkım ama bir yıl çalışıp da umutsuz olanlara çok üzülüyorum.

kardeşimde girdi sınava gerçekten zor bir sınavmış.
sadece bilgiye dayalı ezbere dayalı sorular çıkmış.
umarım sonuçlar açıklanınca düşündüğünüz gibi olmaz.
birde selfie sormuşlar ya dalga geçer gibi

Güncel soru soracağız diye Türkçe konuşan devletlerin katıldığı şarkı yarışmasının ismini sordular var mı böyle bir şey?

Allah emeklerimizn karşılığını verir inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun. sonuçlar açıklanınca paylaşacağm sizinle hanımlar :KK15:

Ben çok çalıştım diyemem o yüzden iyi şeyler beklemiyorum zaten. Ama iki sene önce ki sorulardan çok farklıydı.

Ben cumartesi, ablam pazar günü girdi. Ablam kursa gitti. Onu son gün uyardım şu konuları bırak şunlara bak diye. Ama o da dedi bir dolu konuya boşu boşuna çalışmışız diye. Malesef garantisi yok işte.

Dur bakalım belki beklediğinden güzel gelir puanın. Ben fazla çalışamadım az puan hakkım ama bir yıl çalışıp da umutsuz olanlara çok üzülüyorum.

Güncel soru soracağız diye Türkçe konuşan devletlerin katıldığı şarkı yarışmasının ismini sordular var mı böyle bir şey?

Turkvizyon evet

Benimde bu 3.girişim önlisanstan bir gün bu sınavlar arası kalpten gideceğim.İlkinde 74 ikincisinde 84 aldım hadi 3'üncüsü olacak derken çuvalladım :KK43:
Ne kaybediyorsam hep heyecandan.O kadar sıkmışımki kendimi iki gündür göğüs kafesim ve çenem acıyor.Yemek yerken zorlanıyorum.Sınava kadar çok rahatım ama o an ne oluyorsa kopuyor her şey.Sorulara zor diyemem ama sınav anı hakikaten zor:KK51:

Benimde bu 3.girişim önlisanstan bir gün bu sınavlar arası kalpten gideceğim.İlkinde 74 ikincisinde 84 aldım hadi 3'üncüsü olacak derken çuvalladım :KK43:
Ne kaybediyorsam hep heyecandan.O kadar sıkmışımki kendimi iki gündür göğüs kafesim ve çenem acıyor.Yemek yerken zorlanıyorum.Sınava kadar çok rahatım ama o an ne oluyorsa kopuyor her şey.Sorulara zor diyemem ama sınav anı hakikaten zor:KK51:
canım ne mezunusun 84 iyi bi puan 2012 için ? bu kadarını da yapma sağlık her şeyden onemli iş nasıl olsa bulunur.seni anlıyorum emek verdik karşılığını almak istiyoruz. ama önce sağlık ! lütfen kendine bu kadar eziyet etme :KK15:

İlk defa 2013 de yapılmış ve ben hiç duymadım ki normalde güncel olayları takip ederim. Kalakaldım resmen. Türkvizyon daha mantıklı geldi eurovision dan taklit gibi.
türkvizyonu duymuştum çok şükür çünkü o kadar güncelden sadece iki tane işaretleyebildim şaka gibi :cry:

İlk defa 2013 de yapılmış ve ben hiç duymadım ki normalde güncel olayları takip ederim. Kalakaldım resmen. Türkvizyon daha mantıklı geldi eurovision dan taklit gibi.

Bende son anda degistrdim valla. Gunceller bi degisikti cok ayrıntı bakmsm 3 u bostu 2 sni duymamstm zaten

türkvizyonu duymuştum çok şükür çünkü o kadar güncelden sadece iki tane işaretleyebildim şaka gibi :cry:

Ben bütün soruların doğrularına bakamadım moralim bozulacak diye.

Bende son anda degistrdim valla. Gunceller bi degisikti cok ayrıntı bakmsm 3 u bostu 2 sni duymamstm zaten

Ben de gittim gittim geldim valla. En sonunda o şıkta karar kıldım.

Amerika'nın özgürlük heykelinin hangi ülkeden hediye olduğunu sadece çağrışım kulak dolgunluğu ile işaretledim. Neyse ki doğru çıktı.

Amaan oldu artık yapacak bir şey yok.

Ben bütün soruların doğrularına bakamadım moralim bozulacak diye.

Ben de gittim gittim geldim valla. En sonunda o şıkta karar kıldım.

Amerika'nın özgürlük heykelinin hangi ülkeden hediye olduğunu sadece çağrışım kulak dolgunluğu ile işaretledim. Neyse ki doğru çıktı.

Amaan oldu artık yapacak bir şey yok.
ben de bakmak istemiyorum ama her yerde paylaşıyolar moral bozuluyo görünce de.bunlar sadece gördüğüm yanlışlarım :110:

Back
X