• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet Olası KPSS !

Herkes aynı mı yaa bir sene boyunca gece gündüz çalıştım. tarihi komple baştan sona iki üç kere bitirdim kazanacağımdan emin girdim sınava soruları görünce bunlar ne dedim müfredatla yaptıklarını denemelerle daha önceki sınavlarla alakası yok kısaca hiiiç umudum yok.

Herkes aynı mı yaa bir sene boyunca gece gündüz çalıştım. tarihi komple baştan sona iki üç kere bitirdim kazanacağımdan emin girdim sınava soruları görünce bunlar ne dedim müfredatla yaptıklarını denemelerle daha önceki sınavlarla alakası yok kısaca hiiiç umudum yok.
herkes aynı canım ama elbet birileri atanacak umarım biz de onlardan oluruz :KK51:

bende çok çalışmıştım nasıl hakkımız yendi lanet ediyorum hala ben özel sektörde iş buldum .ayrıca açıktan alımlarada başvurmuyor değilim bir yandan .78.5 puanım ya sizlerin denemelerde 82-88 arası alıyordum oysaki :(

bende çok çalışmıştım nasıl hakkımız yendi lanet ediyorum hala ben özel sektörde iş buldum .ayrıca açıktan alımlarada başvurmuyor değilim bir yandan .78.5 puanım ya sizlerin denemelerde 82-88 arası alıyordum oysaki :KK43:
ben de mecbur özel sektörden iş bakmaya başlycam artık. puanını nasıl hesapladın ki canım o_O

bende öyle :KK43:
sonra ki sınavda özel mat dersi alarak giricem , o soruların içinde selfie neydi ya dalga geçer gibi:-)

valla arkadaslar kımse kusura bakmasın ama lıse soruları matematık harıc calışan ınsanlar icın kolaydı. ben lıse mezunuyum sınava hıç çalışamadım kuçuk bebegım var.sadece katıp alımlarına basvurmak ıçın gırdım hanı barajı aşarım dıye.ama çalışsaydım atanma şansım bıle olurdu.tarıh mesela yahu balta lımanının kımle yapıldıgını bılmıyorsan atanmak ıcın uğraşma zaten. evet bırkaç soru vardı kafa kurcalayan.ama çalışan için kolaydı arkadaslar. matematıge gelınce her sene 15 tane garantı yapardım bu sene 10u zor çıkardım matematık zordu

valla arkadaslar kımse kusura bakmasın ama lıse soruları matematık harıc calışan ınsanlar icın kolaydı. ben lıse mezunuyum sınava hıç çalışamadım kuçuk bebegım var.sadece katıp alımlarına basvurmak ıçın gırdım hanı barajı aşarım dıye.ama çalışsaydım atanma şansım bıle olurdu.tarıh mesela yahu balta lımanının kımle yapıldıgını bılmıyorsan atanmak ıcın uğraşma zaten. evet bırkaç soru vardı kafa kurcalayan.ama çalışan için kolaydı arkadaslar. matematıge gelınce her sene 15 tane garantı yapardım bu sene 10u zor çıkardım matematık zordu
lise sorularını bilmiyorum fakat önlisans ve lisansta müfredat dışı tarih soruları vardı .tabiki kolay sorular da vardı zaten kolay olsun demiyoruz mantıklı olsun bizimle dalga geçer gibi soru sorulmasın diyoruz.bu da yadsınamaz bi gerçek

bende öyle :KK43:
sonra ki sınavda özel mat dersi alarak giricem , o soruların içinde selfie neydi ya dalga geçer gibi:-)
bi arkadaş cuma günü açıkalanacağını söyledi. artık açıklandıktan sonra bakarız yolumuza. bi daha çalışacak olmak eziyet gibi resmen :KK51:

ben de ilk girdiğim kpss de hamileydim sonrakınde kızım 3 yaşındaydı bana uğurlu geldi kızım .Gerçi ikisinde de barajı aşmıştım .Zabıt katibi oldum ama siz olmazsa da üzülmeyin zor meslek .

ben de ilk girdiğim kpss de hamileydim sonrakınde kızım 3 yaşındaydı bana uğurlu geldi kızım .Gerçi ikisinde de barajı aşmıştım .Zabıt katibi oldum ama siz olmazsa da üzülmeyin zor meslek .

ben 10 sene hukuk bursounda calıştım işi bılıyorum tabıkı zorlukları var ama işte avukat yanı yerıne katıplığı tercıh ederım.
hangı ıl ve kpss den kaç almıştınız.duyumume göre 70 yetmıyormuş çağırmaları ıcın

ben adalet mezunuyum adliyede staj yaptım gerçekten zor bi meslek. klavyem de çok iyi değil siz nasıl geliştirdiniz :(

Vallahi ben de hic bir şey beklemiyorum bu sinavdan

Canım söylemeden gecemeyecegim, birkac yerde rastladım, Allah nazar degdirmesin, cok yakısıyorsunuz.

lise sorularını bilmiyorum fakat önlisans ve lisansta müfredat dışı tarih soruları vardı .tabiki kolay sorular da vardı zaten kolay olsun demiyoruz mantıklı olsun bizimle dalga geçer gibi soru sorulmasın diyoruz.bu da yadsınamaz bi gerçek

Ben de lisansa girdim, tarihten müfredat dısı sorular vardı demissin, ne sordular merak ettim, söyleyebilir misiniz acaba?
Güncelleri de merak ettim..

Ben de lisansa girdim, tarihten müfredat dısı sorular vardı demissin, ne sordular merak ettim, söyleyebilir misiniz acaba?
Güncelleri de merak ettim..[/QUOTE]
güncelden şangay iş birliği, türkvizyonu ve abdnin özgürlük heykelini hangi ülke hediye etmiştir diye bi soru vardı onları hatırlıyorum. tarih için gerçekten pek bi şey hatırlamıyorum yapamadığım için olsa gerek şu tarihin pusulasında olan ayrıntı bilgi soruları gibiydi sorular

1 yıl boyunca sınava çalıştım. ama olmadı yapamadım. ailem benden bir şeyler bekliyodu ve ben onların yüzünü güldüremedim.elimden geleni yapmadım mı acaba diyorum.şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.çok mutsuzummm :KK43:

Dünyanın sonu değil büyük sıkıntı yapma kendine memur olmayan da çalışıyor,herkes rahat iş ister kısmet olmazsa olmaz.. kaldı ki inşallah sana da bir sürpriz olur da yüksek puan alırsın. bir arkadaşım da işi bıraktı dersaneye gitti bir yıl hazırlandı dört yıllık mezunuydu. 73puan almış atanamadı. şimdi işine dönmek istiyor ama burası geri almıyor çünkü alım yok. başka sınavlara da gir şansını dene. ailen herkes senden bişey bekler onlara bakarsan ohoo...ben de sınava girdim hiç beklemediğim yerlerden sorular çıktı...

Güncelleri de merak ettim..
güncelden şangay iş birliği, türkvizyonu ve abdnin özgürlük heykelini hangi ülke hediye etmiştir diye bi soru vardı onları hatırlıyorum. tarih için gerçekten pek bi şey hatırlamıyorum yapamadığım için olsa gerek şu tarihin pusulasında olan ayrıntı bilgi soruları gibiydi sorular[/QUOTE]

Anladım canım, tesekkür ederim...

Back
X