Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yaşayan ilk ve tek insan değilsin. Sınav sendromunun bilmem kaçıncı kurbanı olarak kayıtlara geçersin.1 yıl boyunca sınava çalıştım. ama olmadı yapamadım. ailem benden bir şeyler bekliyodu ve ben onların yüzünü güldüremedim.elimden geleni yapmadım mı acaba diyorum.şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.çok mutsuzummm![]()
bi arkadaş cuma günü açıkalanacağını söyledi. artık açıklandıktan sonra bakarız yolumuza. bi daha çalışacak olmak eziyet gibi resmen![]()
haklısın da işte üzülüyo insan ama ilk gün kadar kötü değilim şuan. açıklansa daha da netleşecek her şey. yeni mezun oldum sınavım kötü geçti evde çok sıkılıyorum işim yok falan filanDünyanın sonu değil büyük sıkıntı yapma kendine memur olmayan da çalışıyor,herkes rahat iş ister kısmet olmazsa olmaz.. kaldı ki inşallah sana da bir sürpriz olur da yüksek puan alırsın. bir arkadaşım da işi bıraktı dersaneye gitti bir yıl hazırlandı dört yıllık mezunuydu. 73puan almış atanamadı. şimdi işine dönmek istiyor ama burası geri almıyor çünkü alım yok. başka sınavlara da gir şansını dene. ailen herkes senden bişey bekler onlara bakarsan ohoo...ben de sınava girdim hiç beklemediğim yerlerden sorular çıktı...
hepimiz için hayırlısı olsunAynı dertten ben de mustaribim üstelik benim puanım da açıklandı yani belki yüksek gelir diye umutlanamıyorum da artıkİnşallah sizin beklediğinizden iyi olur sonuç
emeğinizin karşılığını almışsınız sizin için çok sevindimAllah yardım etsin gerçekten emek vermişseniz durum üzücü. Bende gece gündüz çalıştım son 5 ay geceleri hiç uyumadım gündüz2-3 saatlik uykuyla durdum 2012de atandım ama bu kadar çalışmanın karşılığını alamasaydım bende çok üzülürdüm. Bir de şöyle bi durum var ki Allah nerden nasip açtıysa oraya yöneliriz memurluk nasipte yoksa yapacak bir şey yok değil mi ?
evet henüz 22 yaşındayım ama bu sınavda atanırsam bi evlilik planım vardı o da suya düştü şimdilik. sağlık olsun gerisi gelir :))Bunu yaşayan ilk ve tek insan değilsin. Sınav sendromunun bilmem kaçıncı kurbanı olarak kayıtlara geçersin.
Ama o yaşlarda ben de öyleydim, çok geç kalmış gibi düşünüyorsun hayata, insanların düşüncelerini önemsiyorsun falan filan..
Aslında hepsi kocaman “hiçten” ibaret. Yaşının 25 altı olduğunu düşünüyorum. 25 yaşına kadar hayatını kurmaya çalış. Kendine limitler belirle. Asla unutma her şeyin başı sağlık.
İstanbul Adliyesi'nde başladım göreve .Şişli Mülhakatında yani şişli adliyesinde .Puanım 75 idi .70 yetiyor çağırmaları için önemli olan klavye ve mülakat aşamasıben 10 sene hukuk bursounda calıştım işi bılıyorum tabıkı zorlukları var ama işte avukat yanı yerıne katıplığı tercıh ederım.
hangı ıl ve kpss den kaç almıştınız.duyumume göre 70 yetmıyormuş çağırmaları ıcın
Benim bankacılık geçmişim vardı .En son Turkcell'de çalıştım .Hep pc başında işlerdi yani .Q klavye ile sınava girdim ama daha sonra F klavye kursuna gittim daha hızlı yazmak için ki gerçekten de öyle oldu .Şu an duruşma katibiyim . Klavye sınavında Q ile 125 kelime yazmıştım net .Sınır 90 kelime .ben adalet mezunuyum adliyede staj yaptım gerçekten zor bi meslek. klavyem de çok iyi değil siz nasıl geliştirdiniz![]()
kesinlikle önce sağlık olsun..evet henüz 22 yaşındayım ama bu sınavda atanırsam bi evlilik planım vardı o da suya düştü şimdilik. sağlık olsun gerisi gelir :))
İstanbul Adliyesi'nde başladım göreve .Şişli Mülhakatında yani şişli adliyesinde .Puanım 75 idi .70 yetiyor çağırmaları için önemli olan klavye ve mülakat aşaması
Ben de şu an izmir'deyim ama alımlar sırasında burda yoktum .Ortalamaya kpssyi katan komisyonlar var .Öyle bile olsa siz klavyenizi geliştirmeye bakın .Önemli olan klavyedir bizim işimizde .Hakimin söylediklerini hızlıca yazabilmek en büyük marifetimiz . Kpssden 95 alıp klavyede 100 yazan birini almaktansa kpssden 80 alıp klavyede 180 yazan kişiyi almak daha mantıklı hakim ve savcılara göre .Tercih meselesi .Komisyondan komisyona fark var .hayırlı olsun. İzmirde yetmıyormuş 70 almak.sıralamaya gırmemız lazım katılımda cok olunca 70ler sıralamanın altında kalıyomuş malesef
Ben de şu an izmir'deyim ama alımlar sırasında burda yoktum .Ortalamaya kpssyi katan komisyonlar var .Öyle bile olsa siz klavyenizi geliştirmeye bakın .Önemli olan klavyedir bizim işimizde .Hakimin söylediklerini hızlıca yazabilmek en büyük marifetimiz . Kpssden 95 alıp klavyede 100 yazan birini almaktansa kpssden 80 alıp klavyede 180 yazan kişiyi almak daha mantıklı hakim ve savcılara göre .Tercih meselesi .Komisyondan komisyona fark var .
rica ederim .Ben de kızım doğduktan sonra girdim memurluğa .artık bebekle ne kadar olursa.çalışma fırstaım olmuyokı...uyudugunda anca gırebılıyorum yoksa bılgısayarı kurcalamak ıstıyo cadı malesef
tesekkur ederım bılgılerınız ıcın