Lanet olası tiktok uygulamasi

Birde diger insanlari buzlasin bari.. o da yoksa o kadar sacmaki yaptigi.. maalesef internet herkesin elinde kaliteninde dusmesi normal.. 20 yil once cok baskaydi
Ya tontriko vallahi acayip tiksindigim bir uygulama.
Ne bileyim kullanan kişilerden bazilarinin sergilediği üstün eblehlik performanslarindan ötürü belkide

Birde diger insanlari buzlasin bari.. o da yoksa o kadar sacmaki yaptigi.. maalesef internet herkesin elinde kaliteninde dusmesi normal.. 20 yil once cok baskaydi
Valla konu sahibi konuyu ciddiye alsa iyi olur. Sosyal medyada paylasilan ozellikle fotograflar cok igrenc yerlerde paylasilip inanilmaz yirumlar yapiliyor.
Bu konunun disinda tavsiyem kimse kendisinin, esinin, cocugunun fotografini sosyal medyada paylasmasin.

O tas tas üstünde birakmayan sert erkek önce orada burada sacma video paylasan karisina sahip ciksin. Kizmakta cok haklisiniz. Bence yasal olarak hakkiniz da olabilir. Bir avukat bilgi verirse iyi olur. Tavrini surdururse hic muhatap olmadan yasal yollara basvurursunuz.

Şikayetçi ol. Neticede yasak sizin görüntünüzü izinsiz paylaşması

Evet birde yorum yapan insanimizin tek bildigi bel alti yorumlar oluyo. Cok kotu maalesef

Ben yazana kadar gitmek zorunda kalmış ama belki uzaklardan bizi izliyorsundur konu sahibi.

BTK on-line şikayet dilekçesi bölümü var. Dilekceyi yazıp yollamadan önce ekran görüntüsü alıp whatsapp durumuna yükleyin. O usluptaki biri anca o dilden anlar. Sonra dilekçeyi yollayip yollamamak size kalmış.

Tik tok kullanmayan kaç kişi kaldık şurda ya gelin sarılalım
Hemen sarıldım sana. Ne kullandım ne indirdim. Hatta ısrarla indir diyenlere de öyke boş şeyler izleyecek Vaktim olsa keşke dedim hatta biri bana bu lafımdan dolayı küsmüş. Çok itici ya. Herkes kah kah gülüyor bide bunlara

Ben dışarıda fotoğraf çekileceğim zaman bile arkadan veya yanımdan birileri geçerken çekilmiyorum geçmelerini bekliyorum keza başka insanlarda aynı şekilde yanından arkasından geçtiğimizde çekmiyorlar resim.
Nasıl bir cesaret ki izinsiz video çekip youtube paylaşımı yapılmış.
Zaten medeni bir insan olsa önce izin alır, mahsur var mı diye sorar kabul ederseniz çeker.
Kesinlikle peşine düşün, yanına bırakmayın. Kuru tehditlere aldırmayın. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar.

Evet birde yorum yapan insanimizin tek bildigi bel alti yorumlar oluyo. Cok kotu maalesef
Twitter kullaniyormusuniz bilmiyorum ama bir arkadasimin facesindeki profil fotosu cinsel icerikli bir twitter profilinde paylasilmis altinada igrenc yorumlar yapilmisti. Sikayet edince kaldirilmisti. Sosyal medya cok kotu bir mecra malesef

görüntünüzü izinsiz çekmesi suç, internette izinsiz paylaşması ayrıca suç.görüntüleri alıp savcılığa yazdığınız dilekçeye ekleyin.en nefret ettiğim uygulama, ergenden daha ergen

Twitter kullaniyormusuniz bilmiyorum ama bir arkadasimin facesindeki profil fotosu cinsel icerikli bir twitter profilinde paylasilmis altinada igrenc yorumlar yapilmisti. Sikayet edince kaldirilmisti. Sosyal medya cok kotu bir mecra malesef
Bi ara kullandim bir yerlerde hesabim vardi: ) sadece instagram kullaniyorum. Ordada kadin oldugunu anlayam dm e kosuyo ya da istek yolluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…