Lanet olası tiktok uygulamasi

sanirim istemeden reklama girdiniz. ve sonuc ortada gecmis olsun

Seninki de gereksiz bir sert çıkış olmuş bence. Öyle şeyler kullanmam kullanana da bişey demem. Kadın seni bilinçli çekmemiş , daha yumuşak dille de söyleyebilirdin .

Dıt dıt dıt gecmis olsunn dıt dıt gecmis olsun..
Offff kepce kulakliyi izlemeden yapamiyorum.Her izledigimde Allahim bu nasil bisey diyorum ama izliyorum.Diger kepce kulakli benli cocugu da dehsetle izliyorum.

Tiktok nedir bende tam olarak bilmiyorum, ne bicim bir uygulama ki bu? Sizin izniniz olmadan orda burda goruntunuzu paylasmasi ozelinizin ihlalidir. Yasini basini almis insanlarin boyle şeylerden zevk almasini anlamiyorum .

Ilk defa duyuyorum tiktok ne ola

Tiktok neymis ki
Amma yaslanmisim,hic bir seyden haberim yok

Biz müzelik olduk sanırım :)) tiktok duyuyorum ama nasıl birşey bilmiyorum, yalnız maalesef selfie, kendini videoya çekip yayınlamalar, canlı yayın yapılan uygulamaları abartıyoruz sanırım, yani bazen denk geliyorum bir yerde kaza olmuş insanlar can derdinde oradan birileri insanları canlı yayına koyuyor, narkoz alıp ameliyata gireceği anı bile yayınlıyorlar, ister istemez nereye gidiyoruz diyor insan

Ben de bu konuyla öğrendim,daha önce hiç duymamıştım.
18 yaşındaki oğluma sordum,o da bilmiyor,
bir sevinç kapladı içimi...
Bende kullanmiyorum ama youtube de ki reklamlardan ogrendik malesef. Arka planda calan muzige playback yapiyor yada dans ediliyor. Ana temasi bu.

Yogun bakimdan ,dogumhaneden hatta mezarlikta falancayi gömerken check in yapanlara alistiydik aslinda. Ne mahremiyet kaldi ne bisey.

Bende kullanmiyorum ama youtube de ki reklamlardan ogrendik malesef. Arka planda calan muzige playback yapiyor yada dans ediliyor. Ana temasi bu.
YouTube'la da çok işim yok diyeceğim ama hepten uzaylı muamelesi görürüm diye tırsıyorum.
Sosyal medya ile tek ilişkim mesleki paylaşımlar yaptığım,herkese açık olmayan instagram hesabım ve kadınlar kulübü,bdv.

Asıl siz ciddi ciddi tehdit edilmişsiniz. Gidin şikayetçi olun. İzniniz olmadan paylaşım yapamaz sanırım. Bir sorun çıkarsa da hukuki açıdan haklarımı arayacağımı ima ettim dersiniz.

Kocası karısının ifşa olmasina değil de siz ifşa olmak istemediğiniz için mı taş taş üstünde koymayacakmış? Yerinizde olsam aynen böyle : kocan alageyik mi derdim

Kocası karısının ifşa olmasina değil de siz ifşa olmak istemediğiniz için mı taş taş üstünde koymayacakmış? Yerinizde olsam aynen böyle : kocan alageyik mi derdim
Adamın bir kabahati yok ki muhtemelen karısının icraatlarından da haberi yoktur.
O nedenle belaltı vurmaya gerek yok diyorum ben.
Ama kadına haddini bildirmek lazım.
Hem mahremiyete saygısı yok hem hatasını kabul etmiyor.
Bazı arkadaşlar doktorun üslubuna takılmış.
Komşularına, hırsızın hiç mi suçu yok? Demiş Nasrettin Hoca.
Doktora ayar veren yorumlara cevabım bu.

Yogun bakimdan ,dogumhaneden hatta mezarlikta falancayi gömerken check in yapanlara alistiydik aslinda. Ne mahremiyet kaldi ne bisey.

Aynen öyle, güzel bir hikaye yakalarsınız onu çekip yayınlamak istersiniz anlarım ama herşeyleri çekip ekliyorlar, bizde var böyle biri insan 24 saatini çeker mi ben çok sıkılıyorum, fotoğraf çektirmeyi bile pek sevmem, korkuyorum bir gün holograma dönüşeceğiz

YouTube belgeseller için süper oluyor, arada açarım ama videoda da reklam olur mu deyip reklamlıları geçtiğimden tiktok varsa da gözümden kaçmıştır
En güzelini yapıyorsunuz, sosyal medya hesapları, tiktok, toktik derken herkes bir sürü uygulamalara bağımlı olmaya başladı, Çin'de kaç kişi ellerindeki telefonlarla meşgul olmaktan kanalizasyona düşmüş, gözümüzün önüne bile bakamaz halde yaşıyoruz teknoloji yüzünden.

Komedi programlarındaki netten kız istemeler, netten düğünler gerçek olacak bu gidişle, pasta ikonu, havai fişek ikonu, YouTube'dan düğün müzikleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…