- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.925
- 308
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Görmemişin kocası olmuş tutmuş ... neyseEn son sey cikmisti.. kimin kocaaasi buu.. bu benim kocaaaammmm : (
sanirim istemeden reklama girdiniz. ve sonuc ortada gecmis olsunMerhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Ilk defa duyuyorum tiktok ne ola
Tiktok neymis ki
Amma yaslanmisim,hic bir seyden haberim yok
Ben de bu konuyla öğrendim,daha önce hiç duymamıştım.Ilk defa duyuyorum tiktok ne ola
Bende kullanmiyorum ama youtube de ki reklamlardan ogrendik malesef. Arka planda calan muzige playback yapiyor yada dans ediliyor. Ana temasi bu.Ben de bu konuyla öğrendim,daha önce hiç duymamıştım.
18 yaşındaki oğluma sordum,o da bilmiyor,
bir sevinç kapladı içimi...
Yogun bakimdan ,dogumhaneden hatta mezarlikta falancayi gömerken check in yapanlara alistiydik aslinda. Ne mahremiyet kaldi ne bisey.Biz müzelik olduk sanırım :)) tiktok duyuyorum ama nasıl birşey bilmiyorum, yalnız maalesef selfie, kendini videoya çekip yayınlamalar, canlı yayın yapılan uygulamaları abartıyoruz sanırım, yani bazen denk geliyorum bir yerde kaza olmuş insanlar can derdinde oradan birileri insanları canlı yayına koyuyor, narkoz alıp ameliyata gireceği anı bile yayınlıyorlar, ister istemez nereye gidiyoruz diyor insan
YouTube'la da çok işim yok diyeceğim ama hepten uzaylı muamelesi görürüm diye tırsıyorum.Bende kullanmiyorum ama youtube de ki reklamlardan ogrendik malesef. Arka planda calan muzige playback yapiyor yada dans ediliyor. Ana temasi bu.
Kocası karısının ifşa olmasina değil de siz ifşa olmak istemediğiniz için mı taş taş üstünde koymayacakmış? Yerinizde olsam aynen böyle : kocan alageyik mi derdimMerhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Adamın bir kabahati yok ki muhtemelen karısının icraatlarından da haberi yoktur.Kocası karısının ifşa olmasina değil de siz ifşa olmak istemediğiniz için mı taş taş üstünde koymayacakmış? Yerinizde olsam aynen böyle : kocan alageyik mi derdim
Yogun bakimdan ,dogumhaneden hatta mezarlikta falancayi gömerken check in yapanlara alistiydik aslinda. Ne mahremiyet kaldi ne bisey.
YouTube'la da çok işim yok diyeceğim ama hepten uzaylı muamelesi görürüm diye tırsıyorum.
Sosyal medya ile tek ilişkim mesleki paylaşımlar yaptığım,herkese açık olmayan instagram hesabım ve kadınlar kulübü,bdv.
Çok ince çokKocası karısının ifşa olmasina değil de siz ifşa olmak istemediğiniz için mı taş taş üstünde koymayacakmış? Yerinizde olsam aynen böyle : kocan alageyik mi derdim
Allahimmm bu nasıl bir video kahkaha attım eşime gösterdim o gulmediSirf meraktan baktim.
Bu nedir ya
https://mobile.twitter.com/notiktok/status/1041037129806241792?s=21
Gulmekten agladim resmen.
Bencede boyle bi uygulamada sacinin teli dahi gozukmesin konu sahibi, sildirt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?