Lanet olasıca bitler :(

Askerde bit vakalarında saç kazınıp, kazınmış kafaya ilaç uygulaması yapılıyormuş..

Sadece çocuğun saçlarını kestirmekle gecmez... Evdeki yastık çarşaf yikanabilir ne varsa yüksek ısıda yıkanması gerek yoksa tekrar gelir.. Gaz yağı bit şampuanlari ağır gelebilir çocuğa kış zaten kazıtın hasta sanırlar die çocuğu daha kötü yapmayın bence.

Saçları temizlemek ile iş bitmiyor, tüm yatak, yorgan, döşek, oyuncak bebek, tüğlü oyuncaklar, tüylü ceket vs aklına ne gelirse muhakkak yıkanılabilenleri kaynat, geri kalanları deep freeze koy, 3 gün sonra çıkar. Anca böyle kurtulursun

Siz sacinizi boyayabilirsiniz. Yegenimi o sekilde kurtarmistik. Kizinizin da sac diplerine sac boyasi surebilirsiniz.

Gecen sene bitlendim. Paranit diye bi ilaç var onla yıkandım her gün yıkandım ama carsaf yastık ortu onlarıda 1 hafta bıyunca hergğn değiştirdim. 2 günde bitti ama ben onlem için 1 hafta bu rutini tekrarladım. Hemde o donem yaknız yasıyordum kafamı tek tek ayıklıcak biri yoktu , geçti sükür.

Acaba yorganını yastığını tarağını mı iyi temizlemedin de tekrar ordan mı bulaştı

Kız çocuğu bu nasıl sıfıra vurdurayim. Erkek çocuğu olsa hadi neyse bi nebze ama.. kiyamiyorum ki saçlarına
Saçlarını kestirmeni tavsiye ederim.Çok ilaç kullandım diyorsun çocuk bu uzar saçı yine kökü onda sonuçta.

Limon kolonyasini iyice dok ıslat saçı havluyla sar 1 saat sonra tara ince tarakla çoğu gider

Biz de bu yaz bu sorunu yaşadık,kızıma kuzenlerinden geçmiş,cildiyeye götürdüm bitlenmiş dedi şok oldum
Kızım 6 yaşında,kullanmadık şampuan kalmadı,içlerinde en iyisi paranitti sanırsam
2 günde bir evdeki tüm örtüler,kıyafetler,nevresimler değişiyordu kaynatılıyorduu,tam bitti diyorduk 10-15 gün sonra yeniden sirke görüyordum.kafayı yicektik ailecek hepimize geçti
En sonunda netten haşerelere bite karşı dua buldum,bence tam anlamıyla onu okuyunca geçti ,her gece okudum ama.
Size de tavsiye ederim.

kızınızın saçlarını kısacık kestirin. ensesi filan açık olucak şekilde. Zaten daha çok kücükmüş bisey olmaz. Bide gaz yağı. Çok iyi gelir.

Trt1 de mayonezli bir tarif vermişlerdi,kesin çözüm dediler,bir adam var ya evlere gidiyor doğal yollarla evi temizliyor,sürekli bahçıvann pantolon giyiyor o verdi işte
Kızın küçük gazyağını önermem,şu mayonezle kafa sarma işini bir araştırın derim

kalçaya kadar saçınızdan olmamak için kızınızı yaklaştırmıyorsunuz biraz tuhaf değil mi,çocuğum için kısacık kestiririm.ayrıca benim kızımda 2. sınıfa giderken bitlenmişti.eczaneden aldığımız bit şampuanıyla kısa sürede halletmiştim.temizledikten 10 gün sonra tekrar bit şampuanıyla yıkadınız mı

Mayonez yada zeytin yagi bitleri olduruyo sirkelerde tarakla kayiyor kesin cozum sur biraz bejle tara

2 yıl önce ben ve 2 çocuğum bitlenmiştik.Günlerce kaşınmamıza rağmen aklımın ucundan dahi geçmemişti.Birgün tevafuken anneme gösterince, annemin çığlıklarıyla acı gerçeği öğrendik Tam 15 gün boyunca (tekrarlamaması için) hergün Bazende günde 2 kez paranit i saçımızda beklettikten ve demir tarağıyla taradıktan sonra bit şampuanıyla yıkandık
Evde ne var ne yok 90 derecede kaynattım öyle öyle kurtulduk

Yahu bit şampularını hergün kullanmak zararlı diye biliyorum,içinde de haftada bir kullanın bir aydan fazla kullanmayın yazıyordu
Yanlış mıyım yanlış mı hatırlıyorum ?

Valla ben kocaman kizdim lise 1e gidiyordum bitlendim belime kadar kivircik ve nerdeyse uc kisinin saci toplami kadar sacim var o zamanlar da oyleydi anlayana kadar cok zaman gecmis anladiktan sonra utancimdan kimseye diyemedim kendim temizlemeye calistim falan oyle de zaman gecti kafamda bit barinagi vardi resmen bit sampuaniyla her gun yikanip bit taragiyla taranip duruyordum iki haftada falan zor arindim. Tek cozum guzel bi bit taragi valla baska turlu olmaz. Sampuan faso fiso degil aslinda baya kurutuyor ama temizlemezseniz sirkeler canlaniyor bu sefer.

Bit insan sacindan ayrilinca yasamaz ki pek

saç yetmez bütün evi yastı yorgan elden geçirmek gerek halıar koltuklar perdeler allah ne verdiyse ...halıarı yıkamaya gönderin yastık yorgan perde ne varsa yıkayın .. siz de kızınızın saçlarını kazıtıp kendinizinkileri gaz yağıyla yıkayın e4vinizi temizletin ve bunları yapaken bir taraftan diğer tarafa yumurtaların geçmemesi için maalesef mümkünse aynı gün yapın kadın tutabilirsiniz

Sinek ilacı çok tehlikeli kimyasallar içerir asla kafaya sıkılmaz başka hastalığı tetikler amman allahın uzak durun
Sinek ilacı bitleri öldürüyor sirkeler aynen kalıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…