Lanet olasıca bitler :(

Çocukluğum geldi aklıma
Hayvanlarla ççok içli dışlı olduugm için heep bitlenirdim. Annem her gece kafamı gaz yağı sürerdi
Ve saçlar erkek gibiydi
Jöleyle kaldırırdım falan..
Heyy gidi günlerrrr...

Cocugun saclarini kestir canım sirkeli suyla durula her banyo sonrasi, ince taraklar var onlarla bi guzel tara. Minnacik kafasi vardir zaten kolay temizlenir. Demekki tam temizlenmemis yumurtalar catlayinca tekrar olmus. Ay benim cocugum olsa bir dakika tutmam hemen kestiririm cocugada yazik. Senin içinde önerim sende tekrar olursa saçını boya 1tane bir tane bile kalmaz

Valla gaz yağı yada benzinle yıkayın diycem çocuğa yazik. Bit olduğuna emin misiniz ya konak diye birşey de var diye hatırlıyorum.
Bebeğinizin saçları içinde en mantiklisi kazitmaniz herhalde

Valla gaz yağı yada benzinle yıkayın diycem çocuğa yazik. Bit olduğuna emin misiniz ya konak diye birşey de var diye hatırlıyorum.
Bebeğinizin saçları içinde en mantiklisi kazitmaniz herhalde
Çocuk zehirlensin sonra.. o dediklerinizin kokusu dokusu 1ay gecmiyor. Kazitsin tabiki cocuktan onemli mi saclari

Çocuk zehirlensin sonra.. o dediklerinizin kokusu dokusu 1ay gecmiyor. Kazitsin tabiki cocuktan onemli mi saclari

Yazdigimi düzgün okursanız eger çocuğa yazik dedigimi görürsünüz zaten. Milletin çocuğunun düşmanı değilim illa bunu yapta zehirlensin diyede tutturmadim ben bildiğimi söyledim ha zaten mantıklı olarak kazılması gerektiğini hanimefendide bilir. Düzgün okusaydiniz keşke

Valla köy yerınde insanda yoktu :) kene bile vardı başımda
Olabilir çocukluk hepimiz geçirdik bu anlatılanları ama kedi besliyorsunuz sanirim bilmeniz lazim hayvan biti asla geçmez. Evinde 1köpek 2kedi besleyen biri olarak emin olabilirsiniz bu söylediğimden:))

Olabilir çocukluk hepimiz geçirdik bu anlatılanları ama kedi besliyorsunuz sanirim bilmeniz lazim hayvan biti asla geçmez. Evinde 1köpek 2kedi besleyen biri olarak emin olabilirsiniz bu söylediğimden:))
Biliyorum zaten geçmediğini.. sadece köy yerınde olduğum için hayvanlarla içli dışıydım başımda her türlü zerzevat vardı. Sadece kedı köpek demiyorum. Onlardan geçtiğini iddaa etmiyorumki zateee ...

Ezcaneye gıt en etkılısını al sık taragıyla temızle aktardada var bu tarz bıtkı gıbı seyler ordanda al . Yakın tanıdık bırını gecmıs olabılır . Bizde kardesımın kafasını temızlıyordur yıne gelıyordu , ondan babanneme gecmıs megerse .

Bit ilacını kullandıktan sonra. Kızınızı banyoya sokun. En yağlı saç kremi ni kafasına Boca edin ve kremli iken tarayın. Sirkeler bitler tutunamıyor düşüyor hemen. Sonra saçı iyice durulayıp sirke ile yıkayın. Durulayın en son sirkeli su ile durulayın. Her gün. Evde giydiginiz kıyafeti havlu nevresim yastık yuzu ne varsa yıkayın hatta hakilarınızı yıkmaya verin. Koltuk yüzü şu bu iyice dezenfekte edin çamaşır ları en az 60 derece de yıkayın. Evin bir yerine yerleşip hortlamış olabilirler.

ayy eski günlerim geldi aklına ilk okuldayken öyle bir bitlenmiştimki senelerce sürdü yaklaşık 4 yıl ama ara ara tabi.arkadaşımın kafası bitten yara olmuştu artık.biz banyodan çıktığımızda kafamızda bit yoksa alkışlardık o derce.sonra bir bit şanpuanı çıkmıştı onu aldık geçti.gaz yağıdıa çok kullandık ama şimdi gaz yağı sürmeyin diyolar.valla biri kibrit çaksa havaya uçardık o gaz yağlardan.bence o saçları sıfıra vurdurun yeni çıkncada bit şanpuanı alın uzun saçlara çok yumurta bırakıyo sirkeler ayy yazarken kafam kaşındı.

Yeni çıkan bit ilaçları var.Sirkeleri öldürüyor küçük bitleri de yok ediyor.Büyük bitleri de kısırlaştırıyo.
Bir eczaneye sorun

Bence direk sacini kestirin yazik ya kucucuk cocuga kimbilir nasil kasiniyordur Bence kut kestirin bide bit tokasi takin kafasina

Kafam kaşındı yeminlen

nereden geldiğini bulun ilk önce temizlemiştim yine geldi diyorsunuz. eczanede ilacını alın uygulayın hemen geçiyor. geçmiş olsun

Her yere yaziyorum. Ben tarayarak kurtuldum.
Saci yikayip bolca kremliyorsun sonra nitty gritty diye bir tarak var onunla her gun tariyorsun. Sirke mirke ne varsa cikariyor.
Tararken tahris etmiyor.
Internetten amazondan falan siparis edebilirsin.
Bence cocugu olanin evinde mutlaka bulunmasi gereken bir alet.

cocugun saclarini kisa kestirin birde eczaneden sampuani ilaci neyse hepsini alin kullanin olur oyle seyler cocuklukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…