lanet olsun bu bakış açısına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
220057_Komik_Karikaturlern.webp

Erkek bebek isteyen zihniyete gelsin buda.

Bu düşünceler yok olmadığı sürece kadınlarımız zan altında kalmaya devam edecektir.
Bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :nazar::anne:
Evet size katılıyorum bu saçma düşünceler bitmeli ama biteceğini sanmıyorum oda ayrı bir konu insanlar böyle davranarak sadece kendilerinden soğutuyorlar başka birşey değil . Teşekkür ediyorum ❤️

Eki Görüntüle 2553947

Erkek bebek isteyen zihniyete gelsin buda.
Anında ekran görüntüsü alıp kocama attım şuan🤣 kv oğlanı bulacağım diye uğraşmış 3 kızı bir oğlu var . Geçen gün görümcem aramış diyor ki tuğçe annemleri ne zaman çağıracaksın doğuma 🤣 bende bilmiyorum abla sancım olursa suyum gelirse ararız şimdi gelseler bana bir faydaları olmayacak ki dedim . Belki aniden şimdi birşey olur bilemeyiz süpriz doğum olur hem ben sakince doğum yapmak istiyorum dedim . Bana dedi ki annemin oğlundan ilk torunu ( kv 4 torunu var bu arada ) senin annenin ilk torunu görmek isterler ( çağırmayacağım kimseyi demedim ben ama kendi kendine gerildi ) dedi . Bende eeee ne yapalım senden de torunu var ya ne oluyor oğlundan olunca dedim bıktım bu erkek evlat zihniyetinden 🤣

Nazar diye birşey var, bu net!
Ama burada nazar yokki, birkaç aptal insan var.Aptal ve vicdansız hatta.
Çocuğu olmayan bir kadını mağdur etmişler hiç yoktan.
İnşallah o kadın mutludur şimdi bir yerlerde.
Kadın inşallah başka bir adamla evlenip çocuğu olmuştur

Konu sahibi ben senin 9 sene önce olan olayin konusunu niye açtığını biliyorum. Nazar konusu var ve oraya agresif yazılar yazdin. Bu anlattığın olay çok üzücü, ama angut bir aile var diye nazar olayına neden sinirleniyorsun. Ayrıca lanet ettiğin tam olarak ne?
yani katılıyorum
ben 2.5 yıldır araba kullanıyorum bir kere kaza yaşadım onda da şu oldu
yakın bir arkadaşım arabamı övdü övdü yaa ne güzel keşke benim de olsa dedi ben de inşallah kuzum filan dedim çok da iyi bir insandır bilerek yapmadığına da eminim ama nazarı değdi
arabaya bindim 5 dakika geçmedi arkadan bir araba bana bir çarptı arabanın bagaj kapısını değiştirmek zorunda kaldık o derece:) (hatalı çarpandı arkadan direk vurdu)
ben bunu arkadaşımla paylaşmadım bile üzülür diye ama nazardı bu da bir gerçek...

İnşallah.. Olmadıysa bile bunu sorun etmeyecek insanlarla bir aradadır umarım.
Herşey bizim için, çocuğu olmayan birini dışlamak Yaratıcıya karşı gelmektir. Öyle insanlar da uzak olsun aman aman.
Aynen öyle çocuk sahibi olmak bir başarı bir güç vs değil Allah ol dediği için oluyor bizimle hiç alakası yok bu işin . Ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım hatta dedim ki ya zaten olmaz Ramazan’ı atlatmış olurum hormonlarım toparlanır derken birde kendimi hamile buldum ama bu benimle alakalı değildi tamamen kader Allah istesin yeterki

iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli

şimdi

arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş

ama nazar dendi

zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum
Ay kiyamam ya... Cok uzuldum.

nazar diye bir gerçek var. cahillik nazarın olması değil, bunun arkasına saklanarak kendi ihmalini örtmesi. eşinin bu saçma suçlama yüzünden kadından boşanması.

Anında ekran görüntüsü alıp kocama attım şuan🤣 kv oğlanı bulacağım diye uğraşmış 3 kızı bir oğlu var . Geçen gün görümcem aramış diyor ki tuğçe annemleri ne zaman çağıracaksın doğuma 🤣 bende bilmiyorum abla sancım olursa suyum gelirse ararız şimdi gelseler bana bir faydaları olmayacak ki dedim . Belki aniden şimdi birşey olur bilemeyiz süpriz doğum olur hem ben sakince doğum yapmak istiyorum dedim . Bana dedi ki annemin oğlundan ilk torunu ( kv 4 torunu var bu arada ) senin annenin ilk torunu görmek isterler ( çağırmayacağım kimseyi demedim ben ama kendi kendine gerildi ) dedi . Bende eeee ne yapalım senden de torunu var ya ne oluyor oğlundan olunca dedim bıktım bu erkek evlat zihniyetinden 🤣

Diğer 3 torun sayılmıyor demekki,yazıklar olsun bu zihniyete değişmez bunlar.
Hani erkek olunca soy olayı varya düşünceleri o soyumuz sürsün mantığı bunlardaki.
Benim 1 tane çocuğum var,kız evladım evlendi bebeside oldu kızı var dünyalara değişmem onu.

Hımm 9 yıl önceki sığırların cahilliklerini paylaşıp nazar inancını mı çürütmek istediniz. Şöyle ki, lavabo pompasına tapan iki insandan biri lavabo pompası tarafından çarpılacağına, öteki de sadece önünde eğilip dua etmesi gerektiğine inanabilir. Burada suç lavabo pompasında değil, insanın bakış açısındadır.

Nazar ya da kötü enerji. Adını ne koyarsanız koyun ben buna inanıyorum. Ancak hayatımın hiçbir döneminde bana Nazar değdi, falanca kişinin nazarı değiyor gibi cümleler kullanmadım. O kadar ilgili değilim başkalarıyla. Ve dahi kendi beceriksizliğimi yahut ihmalimi başkalarına mal etmiyorum. Mevzuda var olan insanlar cahil ve merhametsizler. Bunun başka açıklaması yok.

Oğlum bebekken bir kez bebek arabasından düştü. Neyse ki kafasının üstüne düşmedi. Oğlum çok güzel olduğu ve nazar değdiği için düşmedi. Ben kucağıma alıp yerine koyduğumda kemeri bağlamayı birkaç saniye geciktirdiğim için düştü. Oğlum da gayet güzel bir bebekti ve ben de nazara inanıyorum. Ancak sığır olmadığım için kendi ihmalimi nazara bağlamadım. Demek ki sorun inançta değil insanda.

Diğer 3 torun sayılmıyor demekki,yazıklar olsun bu zihniyete değişmez bunlar.
Hani erkek olunca soy olayı varya düşünceleri o soyumuz sürsün mantığı bunlardaki.
Benim 1 tane çocuğum var,kız evladım evlendi bebeside oldu kızı var dünyalara değişmem onu.
3 değil 4 tane var benimkiyle 5 torunu olmuş oluyor . Hadi herşeyi geçtim görümcemin tutup kendi çocuğunu kendini bile hiç göstermesine sinirliyim . Biz 2 kız kardeşiz annemle babamı arayıp dedim ki böyle böyle diyorlar toplumda 2. Sınıf insan muamelesi görüyorsunuz bence siz bir çocuk daha yapın dedim babam gülmekten ölüyor bu lafıma 🤣

Hımm 9 yıl önceki sığırların cahilliklerini paylaşıp nazar inancını mı çürütmek istediniz. Şöyle ki, lavabo pompasına tapan iki insandan biri lavabo pompası tarafından çarpılacağına, öteki de sadece önünde eğilip dua etmesi gerektiğine inanabilir. Burada suç lavabo pompasında değil, insanın bakış açısındadır.

Nazar ya da kötü enerji. Adını ne koyarsanız koyun ben buna inanıyorum. Ancak hayatımın hiçbir döneminde bana Nazar değdi, falanca kişinin nazarı değiyor gibi cümleler kullanmadım. O kadar ilgili değilim başkalarıyla. Ve dahi kendi beceriksizliğimi yahut ihmalimi başkalarına mal etmiyorum. Mevzuda var olan insanlar cahil ve merhametsizler. Bunun başka açıklaması yok.

Oğlum bebekken bir kez bebek arabasından düştü. Neyse ki kafasının üstüne düşmedi. Oğlum çok güzel olduğu ve nazar değdiği için düşmedi. Ben kucağıma alıp yerine koyduğumda kemeri bağlamayı birkaç saniye geciktirdiğim için düştü. Oğlum da gayet güzel bir bebekti ve ben de nazara inanıyorum. Ancak sığır olmadığım için kendi ihmalimi nazara bağlamadım. Demek ki sorun inançta değil insanda.

ŞUan aklımdan geçenlerin kopyala yapıştır hali.

Geç intikal var galiba kadında....

hem zaten;
''Mesele nazar değil zaten sen hala analamadın mı.. haydi koş ''
ne laftı be...nazarı çıkar ordan değişitr değiştir kulllan :))

Bende bu zihniyetten irrite oluyorum.

3 değil 4 tane var benimkiyle 5 torunu olmuş oluyor . Hadi herşeyi geçtim görümcemin tutup kendi çocuğunu kendini bile hiç göstermesine sinirliyim . Biz 2 kız kardeşiz annemle babamı arayıp dedim ki böyle böyle diyorlar toplumda 2. Sınıf insan muamelesi görüyorsunuz bence siz bir çocuk daha yapın dedim babam gülmekten ölüyor bu lafıma 🤣

Doğru ya 5 torun olacak,kadın kendi çocuğunu bile gösterememiş yazık cidden.
2.sınıf olmaktan mutluyum bende hiç sıkıntı yok yani benim açımdan.:KK53:

Nazar vardır elbet o inkâr edilemez
Ondan kaynaklanan bir etki olup olmadığını da bilemeyiz ama burda bir ihmal olduğu belli Emniyet kemerini takmamış yada dalgınlığına gelmiş. O bayanada büyük haksızlık etmişler ama kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X