Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim ama anlamak istemiyorumYok yavrum onun derdi bizim çocuğumuz olmuyorama sorun oğlunda değil bende o yüzden oğlunun doktora gitmesine gerek yok olmasına gerek yok sorun bende benim doktora gitmem lazım
![]()
Konunun açılış amacına hizmet eden yorumlar yapılıyor iste.Ben nazara gerçekten inanırım.
Benim başıma da gelir böyle kazalar
Nazardan mı, benden mi bilinmez ama gerçekten kötü enerjinin bir yansıması illa ki oluyor. Kimseden de şüphelenip dillendirmedim..
Ama burada anlatılan olay çok başka. Sırf o aile bununla suçladı diye nazara inananlar kalkıp da etrafındaki herkesi yaftalamıyor..
Zaten nazarı toplumca yanlış biliyoruz. Peygamber efendimizin bu konuda okuyun diye tavsiye ettiği dualar varken "nazar diye bir şey yok, var diyen cahildir" demek??![]()
kızlar kusura bakmayın
yanı buda tam senlik bir yorumKonunun açılış amacına hizmet eden yorumlar yapılıyor iste.
9 yıl önceki konuyu bir derdim var köşesine açıp lanet olsun bu bakış açısına diye , nazara inanmayı hedef al, nazara inanmak saçma ve aptalca bulunsun, nazar kötü nazar diye birşey yok deyip rahat edilsin topluca. Buda bir keyif alma çeşidi demek ki.
Nazar var diye insanları linç mi edelim demişim?yanı buda tam senlik bir yorum
tamam nazari var diye insanları mimleyelim topluca linç edelim
bakın inançsız biri olarak gözün enerjisine inanırım
bu ayrı lakin yaşadığımız her olumsuzluğu nazara yormak insanları itham etmek suçtur
yıpratıcıdır kabul edilemez
Peki bunu 9 yıl sonra dert edinip burada paylaşmak neden?kadını bilmiyorum fransada çalışıyor diye biliyorum adam evli kızları var
ve bunlar bana çok uzak olmayan insanlar
Hımm 9 yıl önceki sığırların cahilliklerini paylaşıp nazar inancını mı çürütmek istediniz. Şöyle ki, lavabo pompasına tapan iki insandan biri lavabo pompası tarafından çarpılacağına, öteki de sadece önünde eğilip dua etmesi gerektiğine inanabilir. Burada suç lavabo pompasında değil, insanın bakış açısındadır.
Nazar ya da kötü enerji. Adını ne koyarsanız koyun ben buna inanıyorum. Ancak hayatımın hiçbir döneminde bana Nazar değdi, falanca kişinin nazarı değiyor gibi cümleler kullanmadım. O kadar ilgili değilim başkalarıyla. Ve dahi kendi beceriksizliğimi yahut ihmalimi başkalarına mal etmiyorum. Mevzuda var olan insanlar cahil ve merhametsizler. Bunun başka açıklaması yok.
Oğlum bebekken bir kez bebek arabasından düştü. Neyse ki kafasının üstüne düşmedi. Oğlum çok güzel olduğu ve nazar değdiği için düşmedi. Ben kucağıma alıp yerine koyduğumda kemeri bağlamayı birkaç saniye geciktirdiğim için düştü. Oğlum da gayet güzel bir bebekti ve ben de nazara inanıyorum. Ancak sığır olmadığım için kendi ihmalimi nazara bağlamadım. Demek ki sorun inançta değil insanda.
dahada bu var ve yayılarak çoğalıyorPeki bunu 9 yıl sonra dert edinip burada paylaşmak neden?
Konunun açılış amacına hizmet eden yorumlar yapılıyor iste.
9 yıl önceki konuyu bir derdim var köşesine açıp lanet olsun bu bakış açısına diye , nazara inanmayı hedef al, nazara inanmak saçma ve aptalca bulunsun, nazar kötü nazar diye birşey yok deyip rahat edilsin topluca. Buda bir keyif alma çeşidi demek ki.
Sizin çevrenizde çok fazla cahil var demekki İnanmadığınız halde size de maşallah dedirttiklerine göre.dahada bu var ve yayılarak çoğalıyor
insanlar birbirlerinin bebeğklerini sevmiyorlar
biri diğerine birşey in güzel diyemiyor
ben bile inançsız olduğum halde maşşallah diyorum karşıdakinin içi rahat etsin diye
bu toplumun bir yanlışında budur
bu mahvolmuş hayatlar üzerinden anlatmak istedim
sebebi bu