• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun Paraya !

Bence kardeşlerin arasına girmeyin. Onlar kardeş sonuçta haklı haksız, kavga dövüş barışırlar konuşurlar, siz kötü olursunuz sonunda. Eşinizede kışkırtıcı yaklaşmayın. Ayrıca insanlar paralarını nasıl harcayacaklarına kendileri karar verirler, eşiniz sizinle evlenirken size bakmakla yükümlü, kardeşine baktırmakla dfeğil

ay içim fenalştı bu ortak kardeş vs durumlarını bende yaşadım canım benim babamım bu konuda üstüne yoktur ama kardeşine olan borçu kardeşinin değil eşinin suçu almasaydı zorla verdi adam ona
ortağı yüzünden battı diyorsun ki sen uyarmışsın inanmasaydı afedersin ama burda kimsenin suçu eşin de ticaret yapacak kafa yoksa yanlış anlama ticaret biraz uyanık sert olamayı gerektirir girecek bir işe çalıacak
en büyük suç eşinde kimseyi suçlayıp günahklarını alma boşuna

canım varsa bir sorun oğlunu arasın seni neden bulaştırıyorlar
kendi aralarında halletsinler

Hepinize çok teşekkür ediyorum ilginizden dolayı....Arkadaşlar tabii ki bende esimin de suçunun olduğunu biliyorum bilmezmiyim ???? ya sadece sorun su ki benim babam hep derdi ki "hayatta bir ev dolusu paran olsa bile kardeşinden ve ya ablalarından kıymetli olamaz" ben bu zihniyetle buyuduğüm için kirildiğim tek nokta bu ailede sevginin olmaması...
Bazı ablalarım ve kardeşlerim nasihat etmişsiniz sen karışma diye,şükür bugüne kadar hiç bir şeye karışmadım zaten o yüzden de buraya içimi döküyorum....

Back
X