• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

Bilmem. :1: Biri yazmis profiline evli degil. Kiz arkadasi varmis, uzaktaymis. Kisa sureli iliski ariyormus, doktormus, guven o bicim. Aynen soyle yazmistim.

"Umarim kiz arkadasinda bu sitededir. Pisti olursunuz:) "

:9::9: fena koymuşsun lafı.

ben konu sahibesinin yerinde olsaydım bir profil açık onunla konuşmaya çalışırdım, ondan bazı detayları ve telefon numarasını öğrenip sonra yüzüne vururdum, en azından arkadaşımın profiliydi falan diyemez.

:9::9: fena koymuşsun lafı.

ben konu sahibesinin yerinde olsaydım bir profil açık onunla konuşmaya çalışırdım, ondan bazı detayları ve telefon numarasını öğrenip sonra yüzüne vururdum, en azından arkadaşımın profiliydi falan diyemez.

Evet iyice surundursun ama bosanmaya niyeti yoksa hic bulasmasin. Kocasiyla konustuklari belki kendisini cok yaralayabilir.

Son düzenleme:
çocuğum falan yok ama bence aldatma olayı sanal da olsa cezasız kalmamalı! Çünkü doğrudur, yapan bir daha yapar.. Hele ki cezası verilmezse..

şaka maka iyi reklam yapıyor bu siteler bu konular sayesinde:27:
bu konuyu okuyunca dur bakalım nasıl bi siteymiş neler dönüyomuş diye tıklayanlar vardır herhal
yoksa bi ben miyim sazan:37:

Çocugunuz madem babasız büyümesin derdindesiniz sineye çekin..

Yani ne yapabiliriz ki ?

Zaten boşanmayacağınızın sinyalini vermiş ardından da kınamayın demişsiniz..Bize laf düşmez.

Ben de şunu anlamıyorum.
Bir yandan eşinizin sanal geçmişini okurken buraya konu açtınız...
Bir yandan da "araba koltuğu-dönence arıyorum" konusunu okuyorsunuz.

Nedenki :44: aynı anda iki konuyu ben de okuyorum bazen ...
Şuan bu konudayım ama öte yandan ağız yaralarıyla ilgili birşey okuyorum.:44:
Bu problem olmasa gerek.Zira konu da bu değil :13:

Konu sahibi napmayı düşünüyorsun peki?

Buarada bir mesajında eşinin daha evvel de bu tarz bir sorununun olduğu kanısına vardım.
Yanlış mı anlamışım :26:

şaka maka iyi reklam yapıyor bu siteler bu konular sayesinde:27:
bu konuyu okuyunca dur bakalım nasıl bi siteymiş neler dönüyomuş diye tıklayanlar vardır herhal
yoksa bi ben miyim sazan:37:

Sen böyle deyince bakasım geldi :26: Acınası bir site olduğu vitrininden belli... Allah akıl fikir versin.

Konu sahibi, imkanın varsa kesinlikle eşini bi üyelik alıp işlet, sadece gördümle olaya girersen büyük ihtimalle o üste çıkıp seni haksız yapacaktır. Suçunu itiraz edemeyeceği bir şekle sok olayı ki, içine sine sine alasın hırsını.

çocuğum falan yok ama bence aldatma olayı sanal da olsa cezasız kalmamalı! Çünkü doğrudur, yapan bir daha yapar.. Hele ki cezası verilmezse..

Katılıyorum :13:
Aldatma aldatmadır.Sanalı gerçeği olmaz bunun.
Muhakkak cezası verilmeli ayrılınmayacaksa.

ne alemler varmış arakadaş :23:
ücretsiz üyelik diyo bu anasayfada senin kocan niye para vermiş anlamadım ben vip üyelik filan mı var acaba?
anasayfada sağa doğru 6. fotodaki keçi sakallı çıtır fena değilmiş:16:

aynen.:1: benımde üyeliğim vardı çok eski zamanlarda:9:
şimdi kullanıcı adımı bıle hatırlamıyorum:27:

Maşallah herkezin varmış bi benim yomuş :D Benim o sitede üyeliğim olmadı ama salak bi site vardı, abaza tipler yazıp dururdu eğlenirdim, face gibi bişeydi..
Ooooff adını hatırlamaya çalışırım şimdi neydi yaa
:44:

çok eskiden bir sevgilim vardı
mail adresinden tesadüfen bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu görmüştüm
çaktırmadan üye oldum
2 gün boyunca konuştuk
telefon numarasına kadar verdi :53:
artık çatladım patladım aradım hesap sordum
yine de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalıştı
neymiş başkası onun adına açmış
daha düzgün bi yalan bulsana başkası niye senin adına açıyo kendi adına açamıyomu bu bir
ikincisi senin telini neden veriyo bu başkası kendi cebi yok mu
ahh ahh o geldi şimdi aklıma
yani söyleyeceği hiçbir yalana inanma canım

cem yılmaz şöyle demişti;
erkeğin masasında don yakala
deki bu kimin donu
hangi don ya der

hep inkar işleri güçleri

Allah eşinize akıl ,fikir versin .Adınıza çok üzüldüm .Eğer boşanacaksanız tüm konuşmaları kaydetmeni öneniririm .Boşanmayı düşünmüyorsanız da yapacak bir şey yok :/ o deği de konu başlığı ve konu içeriği çok alakasız olmuş .
"Lanet olsun sana kocacım " diye sitem mi edilir yahu :1:

çok eskiden bir sevgilim vardı
mail adresinden tesadüfen bi arkadaşlık sitesine üye olduğunu görmüştüm
çaktırmadan üye oldum
2 gün boyunca konuştuk
telefon numarasına kadar verdi :53:
artık çatladım patladım aradım hesap sordum
yine de zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalıştı
neymiş başkası onun adına açmış
daha düzgün bi yalan bulsana başkası niye senin adına açıyo kendi adına açamıyomu bu bir
ikincisi senin telini neden veriyo bu başkası kendi cebi yok mu
ahh ahh o geldi şimdi aklıma
yani söyleyeceği hiçbir yalana inanma canım

cem yılmaz şöyle demişti;
erkeğin masasında don yakala
deki bu kimin donu
hangi don ya der

hep inkar işleri güçleri

ewtya işin bide kabul ettırme kısmı var hayır bıde artık bu sanaldan olanlar aldatılma sayılmıyor boş zamanımda konuştum işte der adam

Back
X