• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

Konu sahibesi bosanmak istemiyorsan pisman edebilirsin.

Bir arkadasim vardi 3 cocuklu. Kocasinin bir sevgilisi oldugunu anladi ve hesap sordu. Koca
inkar etti tabi.
Kadin "seni bosamam, rahatlik sana haram" dedi.
Yataklari ayirdi, yemek verirken zikkim ye dedi, her
firsatta adama hayati zehir etti.
Adam bosanamiyor da, lanet ediyor yasadigi hayata.

bunu yaparken kendısıde zarar göruyor bırıne surekli hakaret etmek nekadar hak ederse etsın bıyerden sonra kendısııde tüketir insanın

bunu yaparken kendısıde zarar göruyor bırıne surekli hakaret etmek nekadar hak ederse etsın bıyerden sonra kendısııde tüketir insanın

Çok doğru,

Bana ihanet etmiş adama hayatı dar ediyorum sözde ama yemeğini
de yapıyorum... Zıkkım yemiyor ki, bizzat ellerimle pişirdiğim yemeği
yiyor... Ne anladım ben bu işten???

Kesinlikle.
Kendisiyle kac kez konustuk, kendine yazik ediyorsun, ömrünü heba ediyorsun diyoruz ama
dinlemiyor. Kinden mi, aliskanliktan mi bilmiyorum
ama kocasini mutsuz gordukce kendiyle gurur duyuyor olabilir.

aldatılmak çok kötü bir şeydir eminim, üzüntünüzü anlayabiliyorum allah yardımcınız olsun çocuğunuz için endişelendiğinizi söylemişsiniz bence hiç öyle şeyler düşünmeyin adamı öldürmüyorsunuz eğer babalık yapası varsa ayrılsanız da çocuğuna babalık yapar -ki çocukları üzerine yeminler edip o yeminleri hiçe sayan bir adamın içinde ne kadar babalık güdüsü vardır tartışılır. eğer çocuğunuzu veya çocuklarınızı düşünüyorsanız sizin şimdi herzamankinden daha güçlü olmanız lazım. bu işler kolay değil diyen arkadaşlar olmuş evet insanın sevdiği güvendiği eşinden ayrılması hayatının hiç düşünmediği yönlere gitmesi mutlaka kolay değildir allah kimseyi şaşırtmasın güzel yollardan çıkarmasın fakat eğer mutlu olmak istiyorsanız, çocuklarınıza huzurlu bir yuva vermek istiyorsanız bunun yolu kocanız ne yaparsa susmak ya da bu defa aldatmaz diye umudederek sürekli tetikte yaşamak değildir herkes çiçekli yollarda yürümek ister ama bazen mutluluk için taşlı yolları da geçmemiz gerekir, şu hayata bir kez geliyoruz mutlu olmak, huzurlu yaşamak hepimizin hakkı size hakkınızı almanızı tavsiye ediyorum zor da olsa

Son düzenleme:
Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

sizi anlayabiliyorum ayınısı ben de yaşadım. realde kendini kanıtlayamamış embesil topluluk gurubunun baş aktörleri. Kendilerini ne sanıyorlarsa.... :43: :43:

Evet iyice surundursun ama bosanmaya niyeti yoksa hic bulasmasin. Kocasiyla konustuklari belki kendisini cok yaralayabilir.

Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar $ihanet belge.webp:47:

Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836 :47:

Telefonu yokmuşmuş. Gerizekalılar, gül gibi karıları dururken yedikleri naneye bak!

Bir sıra ben de kocama böyle birsey yapmıştım K....age diye bir yerde strateji oyunu oynuyordu. Ben de oyuna girdim 1 ay oyunu oynadım ki çakmasın diye sonra çakma bir resim buldum ekledim ve onunla konuştum belgeledim çünkü bu adamla hayat geçmez gerekli imkanları sağlayınca ve sorunlarımı çözünce icabına bakacağım. sağlık sorunlarım ve eş sorunum bir birine girmiş durumda allahından bulsunlar Eki Görüntüle 661836 :47:

bu koca nasıl ınsanın gozunde duser yerle bır olur boyle ya :SSSSS

:26:

Dedigim gibi insan kocasinin baska kadina ettigi laflari gorunce yaralanir. Dedigin gibi sartlarini sagla, sonra gerekeni yap. Bundan sonra onunla omur gecmez haklisin. Boyle yapan o kadar cok erkek var ki kendini suclama.

adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız

Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

bide bebegin warmış işin çok zor ayrıl desem ayrılma bebeğinize yazık olur ama onu sağlam bi korkut gt annenın ewne ama geri dnceksen kmseye bse anlatma sıkıldm geldım de yalnız kalsın bebegnı ozlesın senı ozlesn blkı aklı basna gelır pişman oldugunu grursen dnersın ama baktın iplemıyo senı boşwer boşan gtsin...

adam ölçüde çlçüdıye tutturmuş nekadar iğrenç aslında yanı gerçekten tıksındrıcı eşinizden ayrımısınız hala bırlıktemısınız

Söz de birlikteyiz ama mecburiyetten. Kendini altın tepsi ile de sunsa boş artık. Koca falan gözüm de yok onurumu yeterince kırdı mantıken tamamen bitti ben de.

Bu tarz erkekler baska bir kadin bulmadan kolay kolay bosanmazlar. Muhtemelen en kolayi internette arayis icine girerler. Neden internet? hem kadin sayisi, hem gizliligi, hem begenmedigiyle gorusmeme vs vs. Benim kocam yapmaz havalarinda olmasin kimse. Gozunuzu dort acin da, bu aptal erkeklerin sizi aptal yerine koymasina izin vermeyin.

Son düzenleme:
Tek telefon vardı evde kızlara verse numarayı bana yakalanacak çünkü msn falan istemiş 5 adet belge var elimde sonraki konuşmaları eklemedim bile...

Ava giderken avlandı yani.

Çok zor iyi bilirim.

Söz de birlikteyiz ama mecburiyetten. Kendini altın tepsi ile de sunsa boş artık. Koca falan gözüm de yok onurumu yeterince kırdı mantıken tamamen bitti ben de.

çok haklısın affedılır gııb değil ama neden hala bırlıktesın sözdede olsa

böyle bır eşle evli kalıp kendını ccezalandırma

Bu tarz erkekler baska bir kadin bulmadan kolay kolay bosanmazlar. Muhtemelen en kolayi internette arayis icine girerler. Neden internet? hem kadin sayisi, hem gizliligi, hem begenmedigiyle gorusmeme vs vs. Benim kocam yapmaz havalarinda olmasin kimse. Gozunuzu dort acin da, bu aptal erkeklerin sizi aptal yerine koymasina izin vermeyin.

bütün erkeklerde var bu potonsıyel asla kımse yapmaz demesın yapmasada yaptırcak birrileri bulunur mutlaka zaten erkeklerde onu beklıyor

çok haklısın affedılır gııb değil ama neden hala bırlıktesın sözdede olsa

böyle bır eşle evli kalıp kendını ccezalandırma

Sanirim bir saglik sorunu var , hazir oldugunda tekmeyi basacak. SelinimS acaba kocanin haberi var mi bu konusmalari yaptigindan , yoksa seni hala baska bir kadin mi saniyor.

peki sonra ne yaptın ona selinim?
umarım onun canını acıtacak birşeyler yaptın.

Back
X