Gözyaşlarımla yazıyorum sizlere...
4,5 yıllık evli bir çocuk annesiyim ve daha 23 yaşındayım
Ailemden şiddet gördüğüm için erken evlendim peki bu akşam ne mi oldu?
Eşim dediğim insan boğazımda parmak izlerini ve yanağım elinin izini bıraktı :'( dayımdayım şuan çıkıp geldim nereye diye bile sormadı. Ben ne yapayım nasıl edeyim kabullenemem bunu nasıl affederim Allahım ne yapıcm((((
Yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum ben bunu yutamamen büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu önce itti sonra ben ittim ne yapmaya çalışıyorsun diye sonra boğazıma sarıldı( ben kendimi kaybettim ben sana ne yaptım diye kendimi yere attım sonra daha çok sinirlendi ve tokat attı çenem morardı ( ben ki şiddet görmem diyen insandım dayak yedim sevdigim dediğim insandan, çocugumun babasından.... ((
Bitti bu defa bitti :'(
Yüreğim de kapanmayacak koca bir yara ile birlikte.
Allahım akıl fikir sabır ver ne olursun
Gözyaşlarımla yazıyorum sizlere...
4,5 yıllık evli bir çocuk annesiyim ve daha 23 yaşındayım
Ailemden şiddet gördüğüm için erken evlendim peki bu akşam ne mi oldu?
Eşim dediğim insan boğazımda parmak izlerini ve yanağım elinin izini bıraktı :'( dayımdayım şuan çıkıp geldim nereye diye bile sormadı. Ben ne yapayım nasıl edeyim kabullenemem bunu nasıl affederim Allahım ne yapıcm((((
Yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum ben bunu yutamamen büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu önce itti sonra ben ittim ne yapmaya çalışıyorsun diye sonra boğazıma sarıldı( ben kendimi kaybettim ben sana ne yaptım diye kendimi yere attım sonra daha çok sinirlendi ve tokat attı çenem morardı ( ben ki şiddet görmem diyen insandım dayak yedim sevdigim dediğim insandan, çocugumun babasından.... ((
Bitti bu defa bitti :'(
Yüreğim de kapanmayacak koca bir yara ile birlikte.
Allahım akıl fikir sabır ver ne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?