Lanet olsun seni eş diye seçtiğim güne!

_BaSaK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
217
3
68
Ordu
Gözyaşlarımla yazıyorum sizlere...
4,5 yıllık evli bir çocuk annesiyim ve daha 23 yaşındayım
Ailemden şiddet gördüğüm için erken evlendim peki bu akşam ne mi oldu?
Eşim dediğim insan boğazımda parmak izlerini ve yanağım elinin izini bıraktı :'( dayımdayım şuan çıkıp geldim nereye diye bile sormadı. Ben ne yapayım nasıl edeyim kabullenemem bunu nasıl affederim Allahım ne yapıcm ((((
Yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum ben bunu yutamam en büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu önce itti sonra ben ittim ne yapmaya çalışıyorsun diye sonra boğazıma sarıldı ( ben kendimi kaybettim ben sana ne yaptım diye kendimi yere attım sonra daha çok sinirlendi ve tokat attı çenem morardı ( ben ki şiddet görmem diyen insandım dayak yedim sevdigim dediğim insandan, çocugumun babasından.... ((

Bitti bu defa bitti :'(
Yüreğim de kapanmayacak koca bir yara ile birlikte.
Allahım akıl fikir sabır ver ne olursun

bugün çocuk bayramı, bu şiddeti çocuğunuz gördümü, çocuğunun annesine, çocuğunun bayramında şiddet uygulayan babaya yazıklar olsun...öfkesini kontrol edemeyen erkeklere zavallılar diye bakıyorum, ancak kadına güçleri yeter...Onu Allaha havale edin...

Darp izleri geçmeden hemen gidip darp raporu almalisin
Boşanma davası açmayi düşünürsen bu rapor işini kolaylaştırır

Darp raporu aklımda yarını bekliyorum maddi gücüyle çocugumu benden alır o nokta da. Şuan ne yapacagımı bilmyrm affedemem kendimi iyi biliyorum evlilik gibi olmaz artık yavrum koynumda ağlıyorum başka ne yapayım babam hasta annem desen keza öyle mahfolucaklar (
Kadın olmaktan iğrendim bu akşam. Evladım uyuyordu Allahtan görmedi ama ağlıyorum diye o da ağlıyo babasını soruyo. Allahım bir akıl bir kapı aç ne olursun :'(

nasil üzüldüm arkadsim,Allah yar ve yardimcin olsun,keske oturdugumuz yerden sana bir faydamiz dokunabilse,darp raporu alman ise yarayabilir,baska da ne diyim bilemedim.siddet girince isin icine diyecek söz olmuyor maleseff

Hayvan!

Hemen çıkıyorsun, darp raporu alıyorsun.
Rapor her ihtimale karşı elinde bulunsun.

Ayrıca üni okumamakla ne ilgisi var canım benim ya, iş için söylüyorsan, çık sokaklara bir gezin.
Diplomalı işsiz ordusu var ülkede.
Ben de onlardan biriyim mesela.

Allah yardımcın olsun.
Umarım senin için hayırlı olur verdiğin karar.

allah yardımcın olsun arkadaşlar haklı darp raporu al canım hakkını ara daha kötüsüne yeltenmesin allah korusun

canım benim daha 23 yaşındasın nasıl kıyılırr sana daha bu yaşta nasıl el kalkar.birdde annesin.elim ayağım titredi.çok gecmiş olsun hayatım.şimdi maddiyatın ne durrumda aile bağların nasıl bunların hiçbirini bilmediğim için tek nacizane tavsiyem hiç bir şey olmamış gibi davranma sakın.eğe o şekilde davranısan emin ol daha kötüsünü yapacaktır.

Bitmesi senin icin daha hayirli. Ne kadar cabuk bitirirsen o kadar az yara alirsin. Hem fiziksel, hem ruhsal yaradan bahsediyorum. Ruhsal yaranin iyilesmesi daha fazla zaman aliyor.

çok geçmiş olsun.eşiininde elleri kırılsın aciz insanlar bunlar raporunu mutlaka al çok faydası olur.

Su an bende Yazdiklarini Goz yaslariyla okudum Cnm benim.
Ne diyecegimi bilemedim inanki Rabbim yardimcin olsun daha Gencsin ve evladin var Guclu olmalisin cnm ikiniz icin...
Ortada bir yuva ve Bir Evlat var ah ah!!!oyle bi zamana geldikki Artik ne gidip Sikayette bulunabiliyoruz nede bosanabiliyoruz cunku Sonu daha kotu oluyo.Seni korkutmak icin soylemiyorum ama Ben sahsen Boyle bi olayda hep bunu dusunurum coook Zor .En guzel karari yine kendin alirsin cnm cunku s'en yasiyosun herseyi Esini en iyi s'en biliyorsun Ilk defami oluyo peki Aranizdaki iliskiler nasil ???cok uzuldum Dualarim Sizinle insaAllah..;(

geçmiş olsun öncelikle . kadına şiddetin fazla olduğu br ülkede yaşıyoruz maalesef . senin en büyük hatan seninde dediğin gibi okumayıp bir meslek edinmemek olmuş . çalışıp ayakları üzerinde dursaydın belkide bunlara cesaret bile edemeyecekti .çok erken evlenmişsin insanlar o yaşta daha okuyor . ne yapıcam diye düşünüyorsun eşin gelip senden özür dilediğinde affediceksin elin mahkum . sonra yine aynı şeyler yaşanıcaktr .

canım ailemden de şiddet gördüm demişsin, ailenin yanına gitsen çözüm olurmu ki acaba? sana ve çocuğuna iyi davranırlar mı? birde eşinle 4 yıldır ilk kez mi bu şekilde tartıştınız ve şiddet gördün yoksa öncesi de vardı bu son nokta mı oldu? bunlar önemli canım bence adamın yaptığını affettirmez ama öfkeyle kalkan zararla oturur derler biraz sakin kafayla düşün, neden geç geldi neden şiddete başvurdu, içkili miydi? bu olaydan sonra pişman oldu mu özür diledi mi yoksa haklımı görüyor kendini? ailenin yanına gitmek çözüm mü şu durumda, çok mu kötü haldesin? fondötenle falan kapat bari çocuğuna gösterme bu halini çok üzülür, bir de eşine telefon et bence neden yaptın bunu diye sor bir çocuğunuz var ya, onun yaptığı affedilmez ama sakin kafayla otur düşün derim çünkü ailenden de şiddet görmüşsün ve bir bebeğin var daha kötü olmasın herşey, hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

yazık çok yazık

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

hem suçlu hem de güçlü
hem eve geç gel
bide karını döv
terbiyesiz herif

otur once sakin kafayla dusun.ozur bile dilese,siddetin arkasi gelir bi kere yasandi mi ordan donusu zor.
yasin daha kucuk,okul meselesini arastir,guclu oldugun bi konu varsa burs kazanir,okudugun icin ustune para bile alabilirsin.ya da ailen destek olursa gunduz calisip 2. ogretimden okuluna devam edebilirsin.

Son düzenleme:
Canım benim, öncelikle Rabbim yanında olsun.
Şunu bilmelisin ki derdini açman çok güzel paylaşman içine atmaman ama seni senden daha iyi kimse bilemez, anlayamaz! Neler yaşadığını, o an da nasıl o duruma geldiğinizi, o duruma getiren nedenleri ... O yüzden o sinirle paylaşmıssın daha akli selimle bir kez daha gözden geçir eğer ilk kez olduysa bu, neden bu duruma geldiğinizi eşinle paylaş eğer pişman olur özür dilerse 2. bi şans ver. eğer tekrarlarsa işte o zaman affetme derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…