Lanet olsun seni eş diye seçtiğim güne!

hem suçlu hem de güçlü
hem eve geç gel
bide karını döv
terbiyesiz herif

biliyor musun zaten suçluluk psikolojisiyle yapıyor erkekler bunları (babam da dahil), o yüzden çoğu erkeğin suratına gerçekleri vurmak (neden sarhoşsun, çocuğun karın evde sen nerdesin gibi) onları düşünmeye değil kendini savunmaya itiyor, erkek evlatlarını bu şekilde yetiştiren, erkek çocuklarının küfretmesinden ve arkadaşlarını haklı haksız dövmesinden zevk alan, erkektir yapar zihniyetini o minik beyinlere ince ince işleyen annelere ve babalara burdan tebriklerimi yolluyorum, alın işte yarattığınız canavar, alın işte aile olmayı bile beceremeyen bir hödük! konu sahibine sakin ol dedim fakat ben sakin olamadım
 
Arkadaşlar hepinize tşrk ederim. Dün gece dayımdaydım bugunde evime gidip herşeyimi topladım ben gidiyorum dedim knştuk. Sorunun kaynagı kv dem. Doldurmuş doldurmuş bana yollamış birde seninle de konuşucak diyo utanmadan sakın dedim buraya gelmesin konuşmasın senin de iki yakan bir araya gelmesin Allah adımı dilinizden düşürmesin öyle arayın beni dedim. Babam çocugu bırak da gel dedi ona da sen evlendirdin sen başımı yaktın ne zaman arkdamda durucaksınız kendimi mi öldüreyim dedim.
Annem bana bıraktı ama yine barışmamdan yanalar asla dedm dayıma hep beraber görüştük bir kuru özürle olacak iş değil ben o....mu yaptım dayak yiyeceğim dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum ben gidicem dedim sesi çıkmıyo dayımda yım hala yollamıyor o da uzun bir süre ayrı kalmak istyrm bunu bir kez yapan yine yapar. Bu zamana kadar asla böyle birşey yapmış bir insan değildi. Sessiz atın tekmesi güçlü olurmuş. Allahım bir kapı açar inş
 
Allah yardımcınız olsun inşallah sanki çocuğa bakmayı becerebilecek gibi bide çocuğu bırak git diyorya bu adamlar deli oluyorum.Hatalarını anlayıp özür dileyeceklerine bide şiddet uyguluyolar
 

kayınvalideni Allah bildiği gibi yapsın, durduk yere insanları gaza getirip fitne fesat sokanların varya neysee, canım çok çok iyi yapmışsın gururlu duruşunla tebrik ediyorum seni bir çok kadın senin yaptığını yapmaz korkar kalırdı, ben eşinin( ilk kez yaptığı için bu haltı) senin kararlı duruşunla yanlışını anlayacağına inanıyorum, ve barışacağınızı düşünüyorum fakat genede bir daha olmamasını istiyorsan bu şekilde durmalısın bence de, zaten seviyorsa ve bir daha yapmayı düşünmüyorsa peşinde gezinir, inşallah aklı başına gelir ailesinin dağılacağını düşününce, annesine telefon açıp al oğlunu sok bi yerine diyesim geldi şuan o kadar sinirlendim, yetiştiren anne babalarda suç bulmakta da haklıymısım baksana hala doldurmaya devam ediyor kaç yaşındaki adamı.
 
canım Allah yardımcın olun gerçekten çok zor hemde bir çocukla...
şu an verdiğin karar en doğrusu uzak kalmak en iyisi, yapan yine yapar dediğin gibi
bence ileriyi düşünerek darp raporu almalısın, belki çocuğun için bir şans daha verirsin bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun
dilerim eşin çok çok pişmandır..
 
burda öğrendiğim 2 şey var
birincisi erkeklere asla güven olmayacağı ve sana her türlü iftirayı takabileceği
ikincisi ise dayak yediğinizde hemen gidip darp roporu almak
görüyorum ki siz hala almamışsınız sanırım içinizde bi yerlerde barışma kırıntısı var
ben olsaydım ki büyük konuşmak istemem asla gider darp raporunu alır polise şikayet eder davamıda açardım
kimseyle dayak yemek için evlenipte çocuk yapmıyoruz birde üstüne başka türlü çektiğimiz sıkıntılarda cabası....
hakkınızda hayırlısı olsun ama sakın sakın sakın çocuğunuzu bırakmayın....
 
Dayım evden gitsin gidip darp raporu alıcam kızlar.
Allahım büyük inş sorar
 
erkeklere güvenilmiyor bu devirde allah kahretsin kendinden güçsüz birine şiddet uygulayabiliyor . kolaysa kendinden güçlü birine ötsün borusu . kişiliksiz insanlar bunlar insan bile diyemiyorum acizler .
 
Siz onu nasıl affederim diye düşünmeyin..
Kendisini size affettirme sınavına girecek olan o!
İhanet ve dayak! Bunlar çok zor affedilir..
 
Alacaksın oklavayı böylesini bir temiz döveceksin
Gözün kapalı vur yani o derece!
Öyle değil böyle morartılır diye kağıda yazıp boynuna asacaksın
Sonra da boşayacaksın!
Elleri kırılsın ne diyeyim!
 

herşeyden önce çocugunu düşün derım ani karar verme otur düşün bence düşün tart bosanıcaksında ya sonrası ne olucak yada bosanmazsan ne olucak affet dıyemem ama fevri karar verme pişman olursun bnce..
 


darp raporu almadın yani?
 
bu adamları seçerken neresine bakıyorsunuz yani sonradan böyle olmalarına imkan yok baştan beri böyleydiler ama işte.. geçmiş olsun. en kısa zamanda kurtulmalısın.
 
Canim benim allah yardimcin olsun. Ama lütfen göz yumma. Bende evliyim hic mi sorunumu olmadi hic mi kavga etmedik tabiki belki defelarca ama tamir etmeyi bildik ve durmamiz gereken yeride. Senin esin bunu bilememis ve senin ona ögretmen gerekiyor. Simdi göz ymarsan affedersen b tekrarlanacak. Sakin kafayla iyi düsün lütfen. Kalbinin sesini degil mantiginin sesini dinle. O zaman dogruyu yalnisi görecek ona göre kararlar alacaksin
 
Darp raporumu aldım evden 1 ay uzaklaştırma aldı kendisi. Tekrar bir araya da gelsek bizden birşey olmaz artık benden kadınlık bekleme ben Allah katında seni boşadım sen de boşa dedm. Yarın annemlere gidicem hepinize tşkrler.
 
en büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu

Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Eşinin yaptıklarını asla onaylamıyorum hatta hayvan bile dedim ama sana bir kaç soru soracağım
*Daha önce eşin eve geç gelirmiydi
*Önceleri hiç şiddet uyguladımı
*Sana karşı nasıl davranırdı
Bunlara cevap verirsen belki hatasız bir yorum yapabilirim ama her üniversite okuyan şiddetten kurtulamıyor,adam olamıyor,insanlıktan nasibini alamıyor,iş güç kariyer sahibi olamıyor,onu el bebek gül bebek seven saygı duyan bir koca sahibi olamıyor.Bende ünv.okuyamadım üstelik beş kurş parsızlığın ortasında tarlalarda çalışmış liseyi bile kendi imkanları ile kazanıp okumuş biri olarak ünv hayalleri kuran biriydim.Sınavlara girip Samsun 19 Mayıs ünv.Türkçe Eddebiyat Öğrt.kazandığım halde Polis Okulunu kazandığım halde gidememiş biri olarak mükemmel diyemediğim ama gerçekten sahip olunabilecek iyi bir eşe sahibim şu an.Demem o ki ünv hçbirşeyin garantisi değil.
Soruların cevabı hayır ise Keşke eşin geç geldiğinde git annede yat demek yerine ilk etapta konuşmasan açmısın tokmusun diye sorsan sonra canım nerede idin nerde kaldın merak ettim seni gecikince deseydin.Hani ters cevap versede o an sussaydın elbette kadını merak içgüdümüz daha fazla ama keşke olmasaymış.Kolay değil yaşadıkların.Allah yardımcın olsun.
Kadın ve koca hakkına ait iki değerli Hadis-i Şerifle konuyu noktalayayım.
Resûlüllah (Sallallâhü Aleyhi ve Sellem); “Hangi kadın, kocası kendisinden razı olarak vefat ederse, cennete girer.”Tirmizî, Rada :1081
Peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem); ‘Sizin hayırlı olanlarınız, hanımlarına iyi davrananlardır; Aranızda ailesine en iyi davranan benim. Tirmîzî, 3892

Birde kayınvalidenin seninle ne sıkıntısı varki doldurup yollamış anlayamadım.Daha önce anlaşmazlıklarınız varmıydı.Sorunun kaynağı ne olursa olsun sana bu şekilde davranması affedilir değil ama keşke daha makul olsaydın en azından neden doldurmuş amacı neydi aranızdaki sorun aşılamayacakmıydı ki sonuç bu duruma geldi.Allah çıktığın yolda senin için hayırlısı ne ise onunla mükafatlandırsın canım.
 
üniversite okuyan şiddet görmez diye bir kural yok tabii ama üniverste okuyup meslek sahibi bir kadın bu tarz şiddet eylemlerine prim vermek çeker kapıyı gider ve boşanıp hakkını savunur.
 
Ünv okuyan kadın değil sadece gerçekten güçlü olan ailesinin sahip çıktığı her kadın yada ailesi sahip çıkmasada kendine güvenen her kadın bunu yapabilir.Maddi imkanım yok demek bazen bahane oluyor.Çocuklu kadının iş bulması zor olsada o şiddeti çekmek zorunda değil ki.Bir sürü kurum kurulup dernek var.Bazılarımız da elalem ne der ailem üzlür v.s gibi nedenlerden dolayı yazık ki her türlü şiddeti ve hakareti çekiyor.Sonuçmu 3.sayfa haberi...
Ve ben arkadaşımın başkası konusu varmı görmedim okumadım sadece buradaki yazdıklarına karşın yorumumu yapıyorum.Eşi geldiğinde git annende kal demek yerine önce daha makul konuşsaydı belki bunları hiç yaşamayacaktı.Biz kadınız herşeyi yutmak unutmak zorunda olmadığımız gibi bir yuva kurmuşsak ve birde çocuk varsa işin içinde daha yapıcı daha anlayışlı olmak zorundayız.Şimdiye kadar eşi onu aldatmamış ve şiddet uygulamamışsa daha makul yaklaşım sergileyebilirdi diye düşünüyorum.Eşi ilk kez mi eve geç gelmiş bunu hep yaparmı kv ile ne sorunu vardı ki eşini doldurup yollamış.Bunlara cevap bulursak şiddeti bu olaya katmadan tarafların ikisinde de hata olduğunu söyleyebilirim.
 
nedenlerin ne olduğu çok da önemli değil şu saatten sonra.o el bi kere kalkmış.annesinin dolduruşuyla yaptıysa o daha tehlikeli annesi kukla oynatır gibi istediği şekilde yönlendiriyo,istediğini yaptırıyo demek ki.yarın öbür gün iftira da atıp namus bilmem ne diye de doldurabilir.
üniversite okuması maddi durumunu değiştirir.Hiç olmazsa bi 2 senelik bile bitirebilse,ki yaşı da gayet müsait,lise diplomasıyla gireceği işten alacağı maaşı en az ikiye katlar,çocuğunu daha iyi imkanlarla büyütür.En iyi üniversitelerin ya da vakıf üniversitelerinin burslu puanları çok düşüktür konu 2 senelik oldu mu,okul meselesini bi araştırman senin için daha iyi olur gibi geliyo Basakcım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…