- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
hem suçlu hem de güçlü
hem eve geç gel
bide karını döv
terbiyesiz herif
Arkadaşlar hepinize tşrk ederim. Dün gece dayımdaydım bugunde evime gidip herşeyimi topladım ben gidiyorum dedim knştuk. Sorunun kaynagı kv dem. Doldurmuş doldurmuş bana yollamış birde seninle de konuşucak diyo utanmadan sakın dedim buraya gelmesin konuşmasın senin de iki yakan bir araya gelmesin Allah adımı dilinizden düşürmesin öyle arayın beni dedim. Babam çocugu bırak da gel dedi ona da sen evlendirdin sen başımı yaktın ne zaman arkdamda durucaksınız kendimi mi öldüreyim dedim.
Annem bana bıraktı ama yine barışmamdan yanalar asla dedm dayıma hep beraber görüştük bir kuru özürle olacak iş değil ben o....mu yaptım dayak yiyeceğim dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum ben gidicem dedim sesi çıkmıyo dayımda yım hala yollamıyor o da uzun bir süre ayrı kalmak istyrm bunu bir kez yapan yine yapar. Bu zamana kadar asla böyle birşey yapmış bir insan değildi. Sessiz atın tekmesi güçlü olurmuş. Allahım bir kapı açar inş
Darp raporu aklımda yarını bekliyorum maddi gücüyle çocugumu benden alır o nokta da. Şuan ne yapacagımı bilmyrm affedemem kendimi iyi biliyorum evlilik gibi olmaz artık yavrum koynumda ağlıyorum başka ne yapayım babam hasta annem desen keza öyle mahfolucaklar(
Kadın olmaktan iğrendim bu akşam. Evladım uyuyordu Allahtan görmedi ama ağlıyorum diye o da ağlıyo babasını soruyo. Allahım bir akıl bir kapı aç ne olursun :'(
Arkadaşlar hepinize tşrk ederim. Dün gece dayımdaydım bugunde evime gidip herşeyimi topladım ben gidiyorum dedim knştuk. Sorunun kaynagı kv dem. Doldurmuş doldurmuş bana yollamış birde seninle de konuşucak diyo utanmadan sakın dedim buraya gelmesin konuşmasın senin de iki yakan bir araya gelmesin Allah adımı dilinizden düşürmesin öyle arayın beni dedim. Babam çocugu bırak da gel dedi ona da sen evlendirdin sen başımı yaktın ne zaman arkdamda durucaksınız kendimi mi öldüreyim dedim.
Annem bana bıraktı ama yine barışmamdan yanalar asla dedm dayıma hep beraber görüştük bir kuru özürle olacak iş değil ben o....mu yaptım dayak yiyeceğim dedim. Sana hakkımı helal etmiyorum ben gidicem dedim sesi çıkmıyo dayımda yım hala yollamıyor o da uzun bir süre ayrı kalmak istyrm bunu bir kez yapan yine yapar. Bu zamana kadar asla böyle birşey yapmış bir insan değildi. Sessiz atın tekmesi güçlü olurmuş. Allahım bir kapı açar inş
en büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu
nedenlerin ne olduğu çok da önemli değil şu saatten sonra.o el bi kere kalkmış.annesinin dolduruşuyla yaptıysa o daha tehlikeli annesi kukla oynatır gibi istediği şekilde yönlendiriyo,istediğini yaptırıyo demek ki.yarın öbür gün iftira da atıp namus bilmem ne diye de doldurabilir.Ünv okuyan kadın değil sadece gerçekten güçlü olan ailesinin sahip çıktığı her kadın yada ailesi sahip çıkmasada kendine güvenen her kadın bunu yapabilir.Maddi imkanım yok demek bazen bahane oluyor.Çocuklu kadının iş bulması zor olsada o şiddeti çekmek zorunda değil ki.Bir sürü kurum kurulup dernek var.Bazılarımız da elalem ne der ailem üzlür v.s gibi nedenlerden dolayı yazık ki her türlü şiddeti ve hakareti çekiyor.Sonuçmu 3.sayfa haberi...
Ve ben arkadaşımın başkası konusu varmı görmedim okumadım sadece buradaki yazdıklarına karşın yorumumu yapıyorum.Eşi geldiğinde git annende kal demek yerine önce daha makul konuşsaydı belki bunları hiç yaşamayacaktı.Biz kadınız herşeyi yutmak unutmak zorunda olmadığımız gibi bir yuva kurmuşsak ve birde çocuk varsa işin içinde daha yapıcı daha anlayışlı olmak zorundayız.Şimdiye kadar eşi onu aldatmamış ve şiddet uygulamamışsa daha makul yaklaşım sergileyebilirdi diye düşünüyorum.Eşi ilk kez mi eve geç gelmiş bunu hep yaparmı kv ile ne sorunu vardı ki eşini doldurup yollamış.Bunlara cevap bulursak şiddeti bu olaya katmadan tarafların ikisinde de hata olduğunu söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?