uzaklaştırmayı hangi ara verdiler
karakolda mı veriliyo uzaklaştırma
şiddet ve aldatma konusunda böyle hatasını anlamış pişman olmuş yok bi daha yapmıcak falan diye bişey olduğuna inanmıyorum.Yazınızı okuduğumda çok üzüldüm.
Şuan nasılsınız merak ettim. İnşAllah iyisinizdir.
Değerli Başak, eğer bir insan hatasını anlamış ve yaptığından pişman olmuşsa o insana yüz çevirmek doğru ve yerinde bir davranış olur mu bunu tekrar düşünmek gerekiyor.
Evliliğinizin huzurlu mutlu sağlıklı hayırlı devam etmesi duasıyla
Hoşca kalın...
uzaklaştırmayı aile mahkemeleri veriyor benim de bildiğim kadarıyla ''bilmemkaç numaralı kanun koruma kararı'' diye dava açılıyor ifadeler alınıyor ondan sonra polis eşliğinde eğer adam evdeyse evden çıkartılıyor sonrasında da polis bekliyor kapıda sokakta vs.
işte ben de hemen o anda uzaklaştırılmasına anlam veremedim öle bildiğimden
arkadaş sanırım beyninde uzaklaştırdı:44::44:
şiddet ve aldatma konusunda böyle hatasını anlamış pişman olmuş yok bi daha yapmıcak falan diye bişey olduğuna inanmıyorum.
ben eşime böyle bişey yapsam o da sonra benimle gelip barışsa ben hareketimi haklı bulurum,eninde sonunda tekrarlarım.
.
işte ben de hemen o anda uzaklaştırılmasına anlam veremedim öle bildiğimden
arkadaş sanırım beyninde uzaklaştırdı:44::44:
evet savcılığa sevkedilince olay, savcılık mahkemeye intikal ettiriyor, koruma kararı öyle çıkıyor diye biliyorum ben de. yine eskiye nazaran çok hızlı ilerliyor işler ama yine de birkaç gün alıyor yani.
yazarın sadece ilk yazısını okudum, diğerlerine sadece hızlıca göz attım.
bu zamana kadar hiç hanımına el kaldırmamış, sadece o gün olmuş bu olay diye anladım. Ve bunada oldukca pişman diye anladım.
Pişmanlık dediğimiz zaman, benim anladığım; ciddi anlamda bir pişmanlıktır. Yani Kalben duyulan bir pişmanlık.
Eninde sonunda aynı hatayı tekrarlıyacak ve kendisni haklı bulan bir insan zaten gercek anlamda pişman olmuş değildir.
Hanım kardeşimiz kendisi daha iyi bilir. Ama dua etmeyi ihmal etmesin.
Hazreti Allah darda olanların, kendisinden yardım isteyenlerin yardımına mutlaka yetişir...
Yazınızı okuduğumda çok üzüldüm.
Şuan nasılsınız merak ettim. İnşAllah iyisinizdir.
Değerli Başak, eğer bir insan hatasını anlamış ve yaptığından pişman olmuşsa o insana yüz çevirmek doğru ve yerinde bir davranış olur mu bunu tekrar düşünmek gerekiyor.
Evliliğinizin huzurlu mutlu sağlıklı hayırlı devam etmesi duasıyla
Hoşca kalın...
Allah yardımcın olsun.Gözyaşlarımla yazıyorum sizlere...
4,5 yıllık evli bir çocuk annesiyim ve daha 23 yaşındayım
Ailemden şiddet gördüğüm için erken evlendim peki bu akşam ne mi oldu?
Eşim dediğim insan boğazımda parmak izlerini ve yanağım elinin izini bıraktı :'( dayımdayım şuan çıkıp geldim nereye diye bile sormadı. Ben ne yapayım nasıl edeyim kabullenemem bunu nasıl affederim Allahım ne yapıcm((((
Yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum ben bunu yutamamen büyük hatam ünv okumamakmış onu anladım bu akşam.
Sebebi de benim eve geç geldiği için git annenlerde yat demem oldu önce itti sonra ben ittim ne yapmaya çalışıyorsun diye sonra boğazıma sarıldı( ben kendimi kaybettim ben sana ne yaptım diye kendimi yere attım sonra daha çok sinirlendi ve tokat attı çenem morardı ( ben ki şiddet görmem diyen insandım dayak yedim sevdigim dediğim insandan, çocugumun babasından.... ((
Bitti bu defa bitti :'(
Yüreğim de kapanmayacak koca bir yara ile birlikte.
Allahım akıl fikir sabır ver ne olursun
İnanıp inanmamak size kalmış elimde belge var. Eğer bu süre de polisi ararsan 3 ila 10 gün arasında hapis cezası var. Ayrıca ifade de verdim 1 gündw halledilen birşey bu arayığ sorun sonra yalan ithamlarda bulunun lütfen.
Hastaneden adli rapor olarak giriş yaptım dr muaynesi ve röntgrn çekildim. Polis hastaneye geldi. Sonra karakolda 2 saat işlemler sürdü birsürü evrak imzaladım. Eşimi de çağırıp ifaesini almışlar, artık birgünde halledilebilen şeyler bunlar. Önce araştırın sonra yazın lütfen. Şu kadar kötü durumdayken yalan konuşucak değilim. Yarın çocugumu onlara vermemek için elimde tek güçlü belgem bu iken nye istemeyeyim ki raporu ve uzaklaştırmayı ki???
keşke kocişinize çemkirebilseydiniz böyle
ben yalan mı dedim
öyle biliyorum dedim
doğrusunu bilelim de allah lazım etmesin ,ederse haberimiz olsun
Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Eşinin yaptıklarını asla onaylamıyorum hatta hayvan bile dedim ama sana bir kaç soru soracağım
*Daha önce eşin eve geç gelirmiydi
*Önceleri hiç şiddet uyguladımı
*Sana karşı nasıl davranırdı
Bunlara cevap verirsen belki hatasız bir yorum yapabilirim ama her üniversite okuyan şiddetten kurtulamıyor,adam olamıyor,insanlıktan nasibini alamıyor,iş güç kariyer sahibi olamıyor,onu el bebek gül bebek seven saygı duyan bir koca sahibi olamıyor.Bende ünv.okuyamadım üstelik beş kurş parsızlığın ortasında tarlalarda çalışmış liseyi bile kendi imkanları ile kazanıp okumuş biri olarak ünv hayalleri kuran biriydim.Sınavlara girip Samsun 19 Mayıs ünv.Türkçe Eddebiyat Öğrt.kazandığım halde Polis Okulunu kazandığım halde gidememiş biri olarak mükemmel diyemediğim ama gerçekten sahip olunabilecek iyi bir eşe sahibim şu an.Demem o ki ünv hçbirşeyin garantisi değil.
Soruların cevabı hayır ise Keşke eşin geç geldiğinde git annede yat demek yerine ilk etapta konuşmasan açmısın tokmusun diye sorsan sonra canım nerede idin nerde kaldın merak ettim seni gecikince deseydin.Hani ters cevap versede o an sussaydın elbette kadını merak içgüdümüz daha fazla ama keşke olmasaymış.Kolay değil yaşadıkların.Allah yardımcın olsun.
Kadın ve koca hakkına ait iki değerli Hadis-i Şerifle konuyu noktalayayım.
Resûlüllah (Sallallâhü Aleyhi ve Sellem); “Hangi kadın, kocası kendisinden razı olarak vefat ederse, cennete girer.”Tirmizî, Rada :1081
Peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem); ‘Sizin hayırlı olanlarınız, hanımlarına iyi davrananlardır; Aranızda ailesine en iyi davranan benim. Tirmîzî, 3892
Birde kayınvalidenin seninle ne sıkıntısı varki doldurup yollamış anlayamadım.Daha önce anlaşmazlıklarınız varmıydı.Sorunun kaynağı ne olursa olsun sana bu şekilde davranması affedilir değil ama keşke daha makul olsaydın en azından neden doldurmuş amacı neydi aranızdaki sorun aşılamayacakmıydı ki sonuç bu duruma geldi.Allah çıktığın yolda senin için hayırlısı ne ise onunla mükafatlandırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?