Lanet olsun seni eş diye seçtiğim güne!

Yazınızı okuduğumda çok üzüldüm.
Şuan nasılsınız merak ettim. İnşAllah iyisinizdir.

Değerli Başak, eğer bir insan hatasını anlamış ve yaptığından pişman olmuşsa o insana yüz çevirmek doğru ve yerinde bir davranış olur mu bunu tekrar düşünmek gerekiyor.

Evliliğinizin huzurlu mutlu sağlıklı hayırlı devam etmesi duasıyla

Hoşca kalın...

uzaklaştırmayı hangi ara verdiler
karakolda mı veriliyo uzaklaştırma

uzaklaştırmayı aile mahkemeleri veriyor benim de bildiğim kadarıyla ''bilmemkaç numaralı kanun koruma kararı'' diye dava açılıyor ifadeler alınıyor ondan sonra polis eşliğinde eğer adam evdeyse evden çıkartılıyor sonrasında da polis bekliyor kapıda sokakta vs.

ürperdimmmmmmm !!!!!

çok üzüldüm aynı yaştayız bi kendime bi senin yaşadıklarına baktımda.........

şiddet ve aldatma konusunda böyle hatasını anlamış pişman olmuş yok bi daha yapmıcak falan diye bişey olduğuna inanmıyorum.
ben eşime böyle bişey yapsam o da sonra benimle gelip barışsa ben hareketimi haklı bulurum,eninde sonunda tekrarlarım.
ailen ikna olmak için sana ne olmasını bekliyo onu da anlamıyorum.bi dayaktan boşanılmaz da kaç dayaktan sonra boşanmak gerekirmiş?
yuva kolay kurulmuyo,ortada çocuk da var,öyle eş,öyle kayınvalide,öyle aileyle sana Allah yardımcın olsun demekten başka bişey de aklıma gelmiyo.

işte ben de hemen o anda uzaklaştırılmasına anlam veremedim öle bildiğimden
arkadaş sanırım beyninde uzaklaştırdı:44::44:

evet savcılığa sevkedilince olay, savcılık mahkemeye intikal ettiriyor, koruma kararı öyle çıkıyor diye biliyorum ben de. yine eskiye nazaran çok hızlı ilerliyor işler ama yine de birkaç gün alıyor yani.

yazarın sadece ilk yazısını okudum, diğerlerine sadece hızlıca göz attım.
bu zamana kadar hiç hanımına el kaldırmamış, sadece o gün olmuş bu olay diye anladım. Ve bunada oldukca pişman diye anladım.
Pişmanlık dediğimiz zaman, benim anladığım; ciddi anlamda bir pişmanlıktır. Yani Kalben duyulan bir pişmanlık.
Eninde sonunda aynı hatayı tekrarlıyacak ve kendisni haklı bulan bir insan zaten gercek anlamda pişman olmuş değildir.

Hanım kardeşimiz kendisi daha iyi bilir. Ama dua etmeyi ihmal etmesin.
Hazreti Allah darda olanların, kendisinden yardım isteyenlerin yardımına mutlaka yetişir...

İnanıp inanmamak size kalmış elimde belge var. Eğer bu süre de polisi ararsan 3 ila 10 gün arasında hapis cezası var. Ayrıca ifade de verdim 1 gündw halledilen birşey bu arayığ sorun sonra yalan ithamlarda bulunun lütfen.

Hastaneden adli rapor olarak giriş yaptım dr muaynesi ve röntgrn çekildim. Polis hastaneye geldi. Sonra karakolda 2 saat işlemler sürdü birsürü evrak imzaladım. Eşimi de çağırıp ifaesini almışlar, artık birgünde halledilebilen şeyler bunlar. Önce araştırın sonra yazın lütfen. Şu kadar kötü durumdayken yalan konuşucak değilim. Yarın çocugumu onlara vermemek için elimde tek güçlü belgem bu iken nye istemeyeyim ki raporu ve uzaklaştırmayı ki???

Tekrarlamıycak diyemiyorum ne yazık ki. Bunu bir kez yapan yine yapar bnce. Dua ediyorum herşeyin hayırlısı için... Teşekkür ederim.

İyi değilim boşlukta gibiyim. Canım yanıyor, içim sızlıyor... Bunu da mı yaşayacaktım diyorum.
Hata ettim geçti diyecek durumda değil benim için.
Allah hayırlısı ne ise onu nasib etsin.

Allah yardımcın olsun.
içindeki acıyı gidersin.
o gereksiz insan da ettiğini bulsun.
çok zor bir durum

keşke kocişinize çemkirebilseydiniz böyle
ben yalan mı dedim
öyle biliyorum dedim
doğrusunu bilelim de allah lazım etmesin ,ederse haberimiz olsun

keşke kocişinize çemkirebilseydiniz böyle
ben yalan mı dedim
öyle biliyorum dedim
doğrusunu bilelim de allah lazım etmesin ,ederse haberimiz olsun

Çemkirmek mi?? Size derdimi anlatıyorum siz şüpheli gibi yorum yazıyorsunuz şuan da dediğinizi de yapan sizsiiniz. Araştırmadan yorum yapmayın o zman. Allah kimseye lazım etmesin.

ne kadar yumuşak ve olgun bi yorum.tam içimden geçenler buydu ama ben sizin gibi tarif edemezdim.umarım konu sahibi huzur dolu bi yaşama kavuşur...
ama sanırım eşinizi affediceksiniz.beraber yaşamaktan bahsediyorsunuz.elbette boşanın demiyorum yuva kolay kurulmuyo ama ya çekip hepten gitmeli insan yada kalıp kurcalamamalı.çünkü bu hem size hem çocuğa zarar verir.

Geçmiş olsun cnm, darp raporu alıp kozları eline almalısın. Çocugun için affetmek istiyor isen bile darp Raporunu al ve bir dahaki sefer olursa diye bence elinde koz olarak alır ve kocan o kozun sende oldugunu bildiği için , temkinli olacaktır

Konu sahibin istegi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…