Lanet olsun seni eş diye seçtiğim güne!

Eşimi akşam kv buraya gel oğlum kızı da getir diye aradı. Bende beni çağıran kimse yok diye gitmedim. Kv ben onunla kalmadım diye baştan beri sorunlu benimle evliliğimin başında da piyondu eşim çok kavgalar ettik. Sonra düzelmişti, hiç şiddet uygulamadı bugüne dek.... Ama 3 aydır birşey var en ufak tartışmada olmayacak laflar söylüyo. Annesinin ağzıyla çocuga bakamıyorsun bile dedi. Ve dün kv annemi arayıp benim için birşeyler demiş amacı biz tartıştık ya daha kötü olalım istiyo (tartıştık olarak biliyo).

Ayrıca normalde de geç gelince dediğim şeydi bu lafım. O akşam annesinin gazıyla gelmiş eve Allahım büyük inş cezasını çeker o kv de!!

Benim için bu evlilik bitti birarada da kalsak evli hayatı yaşamayacagım seninle dedim eşime de ailem çok baskı yapıyor bunun yüzünden evlilik mi biter diye bitmezse bir evde iki yabancı olarak yaşycaz o zman dedim benim için bitti kalbim ruhum bedenim bunu unutmayacak. İçim acıyor, sadece kızım için üzülüyorum babasıyla aşıklar birbirlerine kızına bağırmış biri değil kendisi ondan ayrılmak kızımı çok etkiler mi diye düşünyrm. İnş bir kapı açar Rabbim...

aynı evde iki yabancı gibi yaşamak hiç kolay değil ki canım eğer affedemem diyorsan kimseyi düşünme boşan derim.diğer türlü senin için çok yıpratıcı olur.Allah yardımcın olsun erkek milleti beyinsiz işte

Amin inş. Ben affedemem ailem ikna olana kadar böyle devam edcek mecburen

bir süre böyle devam edin bencede hani ayrılsakta beraberi diye bir dizi vardı onun gibi olun
hem belki zaman yaralarınız sarar kalbinizde olsada.

şiddet kötü bir şeydi bir evlilikte en olmaması gereken şeydir, ve şiddet olan bir evliliğin sürdürülmesi taraftarı değilim fakat herkes ikinci bir şansı hak eder.

özellikle kızınızın eşinize çok düşkün olduğunu yazmışsınız sırf bu yüzden ikinci şansı verebilirsiniz bence evliliğinize

Kendi çok pişman şuan zaten annesinin de ne oldugunu gördü böylelikle bana büyük zarar vererek de olsa. Annemin amacı bizi ayırmak bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmycak anne babamla dedi.

Bunu tekrar eder edemez bilemem artık. Ama uzun bir süre ayrı kalmak belki iyi gelir ne diyeyim.

canım umarım herşey yoluna girer ya
kolay değil yaşadıkların

Esinin kötü bir deneyimlede olsa gercekleri görmesine cok sevindm. Insallah sözünde durur ve tekrarlanamaz. Haklisin belki bir süre ayri kalmak sana iyi gelebilir ama on günde on yilda yri kalsan sana yaptiklarini unutamazsin. Eger esinin sözüne gercekten güveniyorsan baris derim. Umarim önünde daha güzel günleriniz olur canim

Asla unutmycam ve affetmycem. Hakkını helal etmycem. O kadın da artık tamamen çıkıcak hayatımızdan yoksa gerek yok evliliği sürdürmeye dedim eşime de. Ailem de kv deme tepkili şuan biz knşlm diye beklyo sayıcaklar onlarda. İnş hayırlısı ne ise o olur hepimiz için...

Yorumlarınız ve destekleriniz için tşkrler

Çok üzüldüm arkadaşım :26:
Bu nasıl bir adiliktir nasıl bir insanlıktır ya
Sinir oldum sinir
Kendinden daha güçsüz olanlara gücü yetip gövde gösterisi yapanlara acıyorum ben
Noldu şimdi erkekliğine erkeklik mi kattı ! Aferim ona alnından öpülesi insan !

Peki geç gelmesinin açıklaması neymiş paşazadenin
Neden geç geliyormuş ne işi varmış da ?
Böyle gelinlerinin yuvasını yıkma meraklısı kayınvalidelere de ay pardon KAYNANALARA da uyuz oluyorum
Oğulları boşanınca napacaklar acaba merak ediyorum.
Eteklerinin dibinde oturtup turşularını kuracaklar galiba.
Bırakın da mutlu olsunlar yahu bu kadar mı sığ görüşlüsünüz...

Aynı evde iki yabancı gibi olamazsınız başakcım .Zor yani.
Anladığım kadarıyla senin ayrılmaya pek niyetin yok gibi.
Karar senin.Hayat da senin.En doğrusunu gene sen vereceksin bu doğrultuda.
Umarım birdaha yaşamazsın böyle bir olay.Ve umarım birdaha kadınlık onurunu ezmek isteyen bu adam sana el kaldırmaya yeltendiği zaman eli kırılır !

uzaklaştırmayı hangi ara verdiler
karakolda mı veriliyo uzaklaştırma

Olayı büyüten kv olmuş anneme varana kadar aramış tartıştıgımızı bildiği halde kızın benden ne istyo falan demiş. Ben oğlumın evine gitmyrm sende gitmyceksin demiş. Kızına 3 günlük gelinkn misafir getirdim die yüzüme tükürdü demiş. Dün sinirden elim ayağım titryordu. Şuan kv istediği ayrılmamız bunu yapmycam bizi iyi görsün hep yarılsın gerizekalı. Ama eşimle knşmycam bir süre yabancı gibi olmak belki onarır unutturmaz asla ama belki işte kızım için.... Zaten şuan uzaklaştırması var tek hatasında hapis cezası alır bir tlfonuma bakar polis bunun garantisini verdi en azından. Şiddet görmem sanırdım ama ben değil o utansın kendinden. Olmaz die birşey yokmuş

Bir kez dyak yendi diye yuva yıkılmazmış! Ailem ailem ailem...! Susmadım hakkımı aradım en azından susup oturucağımı sanmasın artık çocugunu bile göremez darp raporu aldıgım için tekrar ederse yine alırım ve bu kez dönüşü olmaz. Şuan içimde hiçbirşey yok ama elimden de bundan fazlası gelmiyor :/

yani şuan yine kocanın yanınamı gittin ailenin istegiyle.senin yapman gereken bir iş bulup çalışmak sonrada kocana boşanma davası acmak sonrada bir ev tutup cocugunla tek yasamak.cocugun için nafaka almak .ailenin yanında yasayamazsın boşandın geldın diye iyice ezerler gibi bi mantık sezdim ben.

bu adamları seçerken neresine bakıyorsunuz yani sonradan böyle olmalarına imkan yok baştan beri böyleydiler ama işte.. geçmiş olsun. en kısa zamanda kurtulmalısın.
insan sınanmadığı acı üzerine konusamazmıs..
Eşimden darp nedeniyle ayırldım...
5 sene evlilik + 4 sene de flört dönemim vardı.
tabii kii flört döneminde böyle bişi yoktu..
Nasıl anlıyabilirsin kı kavun mu koklayarak anlıyasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…