Canım öncelikle geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Eşinin yaptıklarını asla onaylamıyorum hatta hayvan bile dedim ama sana bir kaç soru soracağım
*Daha önce eşin eve geç gelirmiydi
*Önceleri hiç şiddet uyguladımı
*Sana karşı nasıl davranırdı
Bunlara cevap verirsen belki hatasız bir yorum yapabilirim ama her üniversite okuyan şiddetten kurtulamıyor,adam olamıyor,insanlıktan nasibini alamıyor,iş güç kariyer sahibi olamıyor,onu el bebek gül bebek seven saygı duyan bir koca sahibi olamıyor.Bende ünv.okuyamadım üstelik beş kurş parsızlığın ortasında tarlalarda çalışmış liseyi bile kendi imkanları ile kazanıp okumuş biri olarak ünv hayalleri kuran biriydim.Sınavlara girip Samsun 19 Mayıs ünv.Türkçe Eddebiyat Öğrt.kazandığım halde Polis Okulunu kazandığım halde gidememiş biri olarak mükemmel diyemediğim ama gerçekten sahip olunabilecek iyi bir eşe sahibim şu an.Demem o ki ünv hçbirşeyin garantisi değil.
Soruların cevabı hayır ise Keşke eşin geç geldiğinde git annede yat demek yerine ilk etapta konuşmasan açmısın tokmusun diye sorsan sonra canım nerede idin nerde kaldın merak ettim seni gecikince deseydin.Hani ters cevap versede o an sussaydın elbette kadını merak içgüdümüz daha fazla ama keşke olmasaymış.Kolay değil yaşadıkların.Allah yardımcın olsun.
Kadın ve koca hakkına ait iki değerli Hadis-i Şerifle konuyu noktalayayım.
Resûlüllah (Sallallâhü Aleyhi ve Sellem); Hangi kadın, kocası kendisinden razı olarak vefat ederse, cennete girer.Tirmizî, Rada :1081
Peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem); Sizin hayırlı olanlarınız, hanımlarına iyi davrananlardır; Aranızda ailesine en iyi davranan benim. Tirmîzî, 3892
Birde kayınvalidenin seninle ne sıkıntısı varki doldurup yollamış anlayamadım.Daha önce anlaşmazlıklarınız varmıydı.Sorunun kaynağı ne olursa olsun sana bu şekilde davranması affedilir değil ama keşke daha makul olsaydın en azından neden doldurmuş amacı neydi aranızdaki sorun aşılamayacakmıydı ki sonuç bu duruma geldi.Allah çıktığın yolda senin için hayırlısı ne ise onunla mükafatlandırsın canım.
aynı evde iki yabancı gibi yaşamak hiç kolay değil ki canımeğer affedemem diyorsan kimseyi düşünme boşan derim.diğer türlü senin için çok yıpratıcı olur.Allah yardımcın olsun erkek milleti beyinsiz işte
bir süre böyle devam edin bencede hani ayrılsakta beraberi diye bir dizi vardı onun gibi olun
hem belki zaman yaralarınız sarar kalbinizde olsada.
şiddet kötü bir şeydi bir evlilikte en olmaması gereken şeydir, ve şiddet olan bir evliliğin sürdürülmesi taraftarı değilim fakat herkes ikinci bir şansı hak eder.
özellikle kızınızın eşinize çok düşkün olduğunu yazmışsınız sırf bu yüzden ikinci şansı verebilirsiniz bence evliliğinize
Eşimi akşam kv buraya gel oğlum kızı da getir diye aradı. Bende beni çağıran kimse yok diye gitmedim. Kv ben onunla kalmadım diye baştan beri sorunlu benimle evliliğimin başında da piyondu eşim çok kavgalar ettik. Sonra düzelmişti, hiç şiddet uygulamadı bugüne dek.... Ama 3 aydır birşey var en ufak tartışmada olmayacak laflar söylüyo. Annesinin ağzıyla çocuga bakamıyorsun bile dedi. Ve dün kv annemi arayıp benim için birşeyler demiş amacı biz tartıştık ya daha kötü olalım istiyo (tartıştık olarak biliyo).
Ayrıca normalde de geç gelince dediğim şeydi bu lafım. O akşam annesinin gazıyla gelmiş eve Allahım büyük inş cezasını çeker o kv de!!
Benim için bu evlilik bitti birarada da kalsak evli hayatı yaşamayacagım seninle dedim eşime de ailem çok baskı yapıyor bunun yüzünden evlilik mi biter diye bitmezse bir evde iki yabancı olarak yaşycaz o zman dedim benim için bitti kalbim ruhum bedenim bunu unutmayacak. İçim acıyor, sadece kızım için üzülüyorum babasıyla aşıklar birbirlerine kızına bağırmış biri değil kendisi ondan ayrılmak kızımı çok etkiler mi diye düşünyrm. İnş bir kapı açar Rabbim...
Asla unutmycam ve affetmycem. Hakkını helal etmycem. O kadın da artık tamamen çıkıcak hayatımızdan yoksa gerek yok evliliği sürdürmeye dedim eşime de. Ailem de kv deme tepkili şuan biz knşlm diye beklyo sayıcaklar onlarda. İnş hayırlısı ne ise o olur hepimiz için...
Yorumlarınız ve destekleriniz için tşkrler
darp raporumu aldım evden 1 ay uzaklaştırma aldı kendisi. Tekrar bir araya da gelsek bizden birşey olmaz artık benden kadınlık bekleme ben allah katında seni boşadım sen de boşa dedm. Yarın annemlere gidicem hepinize tşkrler.
Peki geç gelmesinin açıklaması neymiş paşazadenin
Neden geç geliyormuş ne işi varmış da ?
Böyle gelinlerinin yuvasını yıkma meraklısı kayınvalidelere de ay pardon KAYNANALARA da uyuz oluyorum
Oğulları boşanınca napacaklar acaba merak ediyorum.
Eteklerinin dibinde oturtup turşularını kuracaklar galiba.
Bırakın da mutlu olsunlar yahu bu kadar mı sığ görüşlüsünüz...
uzaklaştırmayı hangi ara verdiler
karakolda mı veriliyo uzaklaştırma
Aynı evde iki yabancı gibi olamazsınız başakcım .Zor yani.
Anladığım kadarıyla senin ayrılmaya pek niyetin yok gibi.
Karar senin.Hayat da senin.En doğrusunu gene sen vereceksin bu doğrultuda.
Umarım birdaha yaşamazsın böyle bir olay.Ve umarım birdaha kadınlık onurunu ezmek isteyen bu adam sana el kaldırmaya yeltendiği zaman eli kırılır !
Bir kez dyak yendi diye yuva yıkılmazmış! Ailem ailem ailem...! Susmadım hakkımı aradım en azından susup oturucağımı sanmasın artık çocugunu bile göremez darp raporu aldıgım için tekrar ederse yine alırım ve bu kez dönüşü olmaz. Şuan içimde hiçbirşey yok ama elimden de bundan fazlası gelmiyor :/
insan sınanmadığı acı üzerine konusamazmıs..bu adamları seçerken neresine bakıyorsunuz yani sonradan böyle olmalarına imkan yok baştan beri böyleydiler ama işte.. geçmiş olsun. en kısa zamanda kurtulmalısın.
darp raporu alındıgında direk polisle muhattap oluyorsunuz adli rapor oluyor. Ve direk 1 ay uzaklaştırma veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?