- 2 Ağustos 2017
- 138
- 67
- 28
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Ben yer vermekten gocunmuyorum zaten benim gocunduğum şey rahatlıkları .. bide yer vermek zorundaymısız gibi biz gözümüzün içine içine bakmaları .Oturan koca koca adamlar da işe gidiyor işten dönüyor ya da dışarıdan belli olmayan rahatsızlığa sahip olabiliyor. Tıpkı senin vertigo olman gibi.
Ayy kullanabilsem adam gibi alacam da işte tam bilmiyorum ki kullanmayıAraba al araba
Gercekten ama yine de ne biliyim ya insanlar cok anlayışsız .canim işten geliyor insanlar çocuklar okuldan geliyorlar hepsi yorgun oluyor
herkes icin ayni seyi soyleyemem ama bizim yaslilarimizin cogu ankarada ekmek almak icin otobusle ulusa iniyolar 6 7 kadin birden biniyorlar günden geldikleri her hallerinden belli ne yapsin insanlar cok cok yasli insanlar icin degil tabiki bu soylediklerim ama 65 yas karti alanlar fena en azindan okula giris cikis ise gidis gelis saatlerinden once yada sonra bitirseler su gezme isini bir problem kalmayacak bence
katiliyorum size daha gecenlere basima bir tanesi dikildi hamile oldugum her halimden belli inadindan otobus salladikca utanmasa uzerime yatacak yani birde genclerde hic terbiye kalmamis diyo napalim yani anlamadim ki laf etsen birde sen saygisiz oluyosunOturan koca koca adamlar da işe gidiyor işten dönüyor ya da dışarıdan belli olmayan rahatsızlığa sahip olabiliyor. Tıpkı senin vertigo olman gibi.
Bi kere otuurmaknen cok hamile ve cocuklu bayanların hakkı.katiliyorum size daha gecenlere basima bir tanesi dikildi hamile oldugum her halimden belli inadindan otobus salladikca utanmasa uzerime yatacak yani birde genclerde hic terbiye kalmamis diyo napalim yani anlamadim ki laf etsen birde sen saygisiz oluyosun
karşılıkli anlayıs cok onemli az once bir arkadasada yazdim bu yorumu bazi yaslilar otobuste kendilerinden baska kimsenin oturmaya hakki yokmus gibi davraniyor bende senin gibiydim hep yer verirdim ama suan hamileyim ve ayni anlayisi kimsede goremiyorum bu saatten sonra bende kimseye bu anlayisi gostermemGercekten ama yine de ne biliyim ya insanlar cok anlayışsız .
o da ayrı bi dert , yine trafik yine, magandaları saymıyorum bile :)Araba al araba
Bi kere eşim teyzeye yer verdi. Teyze teşekkür etti, yanındaki diğer teyze de tabi yer verecekler onların yaşında biz de yer veriyorduk dedi. Böyle de yüzsüz bazılarıkatiliyorum size daha gecenlere basima bir tanesi dikildi hamile oldugum her halimden belli inadindan otobus salladikca utanmasa uzerime yatacak yani birde genclerde hic terbiye kalmamis diyo napalim yani anlamadim ki laf etsen birde sen saygisiz oluyosun
o uzuldugun yaslilarin %80 icin oturmayi hak eden tek varlik kendileri sen hamile hamile ayakta kal otobus silkelesin atsin cocugu orda dusur yerleri elinden gitmesin diye kalkip bakmazlar bileBi kere otuurmaknen cok hamile ve cocuklu bayanların hakkı.
Her 50 yaş üstüne yer vermek zorunda hissetme.
Herkes yorgun, herkes eve gitmeye çalışıyor.
Kızım 5 yaşında yer vermek istediklerinde ayakta durmak istediğini söylüyor. Çünkü ayakta durmak oturmaktan daha keyifli. Ve şimdiden buna alışması iyi bı sey. Ben de onu bu şekilde yönlendiriyorum.
O yaşlı teyzeler süslenip iş cikis saatlerinde gezmeye gitmek zorunda mı?? Gezmeye gelince maksimum motivasyon, ama otobüse girince oturmak icib insanın gözüne bakıyorlar resmen baskı ve hatta taciz ediyorlar. Gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm mahcup teyzelerim elinden öperim, başımda taşırim ama keyfi çıkmayı adet haline getirip indirimli hatta ücretsiz kartlarla fırt fırt gezen teyzeler de taşısin kendini bı zahmet
valla ben anladim ogrendim ki artik herkese yer verilmezmiş kusura bakmasinlar bunun icin birde yazi okumustum cok hosuma gitmisti bekara ev vermem diyen amcalar teyzeler otobuslerde ayni bekarlarin kendilerine yer vermesini bekliyorlar diyeBi kere eşim teyzeye yer verdi. Teyze teşekkür etti, yanındaki diğer teyze de tabi yer verecekler onların yaşında biz de yer veriyorduk dedi. Böyle de yüzsüz bazıları
Bi kere eşim teyzeye yer verdi. Teyze teşekkür etti, yanındaki diğer teyze de tabi yer verecekler onların yaşında biz de yer veriyorduk dedi. Böyle de yüzsüz bazıları[/QUOTE
İşte gel de yer ver bu insanlara yani sanki görevimizmiş gibi bide asansör muhabbeti var sanki gençler asansöre binemez illa yaşlılar binecek engellilere saygım sonsuz onlara öncelik vermezsem istediklerini desinler ama benden çok makyaj yapmış benden bakımlınteyzelerinde kızım sen dur ben biniyim asansöre demesi beni fitil ediyo arkadaş evden cıkasım gelmiyo yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?