- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Hay ağzına sağlık,valla ben anladim ogrendim ki artik herkese yer verilmezmiş kusura bakmasinlar bunun icin birde yazi okumustum cok hosuma gitmisti bekara ev vermem diyen amcalar teyzeler otobuslerde ayni bekarlarin kendilerine yer vermesini bekliyorlar diye
bende oyle yapiyorumHay ağzına sağlık,
Ona ev vermem,bundan adam olmaz ...
Gençler çok şöyle böyle,
İş otobüse gelince saygı ,he başka?
Gençleri kendilerinden soğutuyorlar bir sürü saçma gelenek,görenek,adab vs kisvesi altında sonra da saygı bekliyorlar.
Ben yer veriyorum cidden ihtiyar olanlara,hasta olanlara,yoksa sadece yaşı büyük diye düğünlerde hunharca göbek atan amcalara teyzelere vermiyorum.
Bence de bir gün ta tuzladan avcilara güne gidip akşam tam 6 da metrobuse binen sonra da car car söyleneni gördümHer 50 yaş üstüne yer vermek zorunda hissetme.
Herkes yorgun, herkes eve gitmeye çalışıyor.
Kızım 5 yaşında yer vermek istediklerinde ayakta durmak istediğini söylüyor. Çünkü ayakta durmak oturmaktan daha keyifli. Ve şimdiden buna alışması iyi bı sey. Ben de onu bu şekilde yönlendiriyorum.
O yaşlı teyzeler süslenip işe gidiş ve cikis saatlerinde gezmeye gitmek zorunda mı?? Gezmeye gelince maksimum motivasyon, ama otobüse girince oturmak için insanın gözünün icine bakıyorlar. Resmen baskı kuruyorlar ve hatta taciz ediyorlar. Basaramayinca da ters ters bakmalar, cik cik etmeler, bugünkü gençler şöyle böyle diye soylenmeler... Gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm mahcup teyzelerin elinden öperim, başımda taşırim ama keyfi çıkmayı adet haline getirip indirimli hatta ücretsiz kartlarla fırt fırt gezen teyzeler de taşısin kendini bı zahmet.
Ya varya şu otıbüslerde sinir oluyorum gercekten yaşlı kadınlar ayakta dururken ben oturamıyorum kendimi saygısızmıış gibi hissediyorum ama koca koca adamlar oturabiliyo yada küçücük cocuklarını oturtup o insanlara yer vermeyi akıl edemiyolar 25 yaşındayım ama vertigo gibi bi hastalığım var başım dönerken bile kalkıp insanlara yer veriyorum..
gerçekten nefret ediyorum şu istanbuldan kalabalığından gitmek istiyorum bu şehirden .. ay cok sinirlendim buraya içimi döküyim istedim .
Ya varya şu otıbüslerde sinir oluyorum gercekten yaşlı kadınlar ayakta dururken ben oturamıyorum kendimi saygısızmıış gibi hissediyorum ama koca koca adamlar oturabiliyo yada küçücük cocuklarını oturtup o insanlara yer vermeyi akıl edemiyolar 25 yaşındayım ama vertigo gibi bi hastalığım var başım dönerken bile kalkıp insanlara yer veriyorum..
gerçekten nefret ediyorum şu istanbuldan kalabalığından gitmek istiyorum bu şehirden .. ay cok sinirlendim buraya içimi döküyim istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?