- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin haberiniz yoktur çocuktan diye bence haber vermeye çalışıyor aklınca..Siz doktora gitmiyordun çocuk için diyordunuz ya aklınca bak benim hemen çocuğum oluyor diyor hemde bahaneyle gönlünüzü almak istiyor gibi.
Hem korku hem vicdan azabı hem pişmanlık gördüm
Kesinlikle cevap yazmamalısın
bence de çok korkunç bir yük.Allah kimseyi sapıttırmasınevliyken kaçamak hoşuna gitti adi herifin,evlenip aynı eve girip bi de çocuk yapınca ,gerçekler çarptı yüzüne ....
Intikam şart bence de.Bence yazsan ne kaybedersin
Yazmasan ne kaybedersin bunları düşün ve ona göre hareket et ?
Bide bu son olmayacak devam edecek
Ben olsam (allah korusun ama)
O mailin çıktısını alır karısına yollardım
Kusura bakmayın evli erkekler hiç dikkati mi çekmiyor ama kocanda alışkanlık galiba yazardım. ohh içim soğudu yaa yeminle
İkinci kadın kk ya uyedir belki ve zaten mugehatunun konularını takip ediyordur.
Selam canım .![]()
Ben bir kadin olarak kocam eger bir rezilse ogrenmek isterimBu da süpermiş. muhteşem evlilik yaptı ya hatun bi düşsün burnunun üstüne.
Bu konuda gerçekten şartIntikam şart bence de.
Ben bir kadin olarak kocam eger bir rezilse ogrenmek isterim
Valla bir nobetci cemkirikci vardi ben ondan hep suphelendim eger uye isen pitisin pissin,sacin bitlensin,kicin basur olsun insallahhh tum 2. Kadinlarin:/İkinci kadın kk ya uyedir belki ve zaten mugehatunun konularını takip ediyordur.
Selam canım .![]()
Ahaa bittinn sen kizlar huccummm katil bulunduAcikliyorum o kadin benim.
Az once " cevap yazma muge" dedim.
Neden? cunku o benim kocam.
Kocami ayartma muge![]()