Lanet

Bu mesaj olmaz, olmamalı. Erkekler bu kadar salak değil. Bir mesajda konuşmada, başka bir erkekten bahsediliyorsa, yalan olduğunu onu kıskandırmak için yaptığını düşünür. Bu kadar detaya girme bence.

Ay yapma bence Müge. Mail sanki aci çekiyorum hem seviyorum hem nefret ediyorum Allah seni kahresin cinsinden. Guclu duruşunu bozma allasen. Yazmamalisin cevap bence yinede sen bilirsin ayrica 28 sayfayi tek tek okudum ne iyi kadınsın sen ya yelloza at demisler ben onlar gibi degilim yazmissin öptüm seni canim Müge seni en iyisi bulucak inanıyorum

Hayır hayır hiç güzel bir metin değil. Bu metine bakınca ıcebergin arkasında ki bütün acılar gözüküyor ...

Müge sert girme bu kadar da detay verme önce maksadı anla.yani sadece bi özür mü dileyecek yoksa şimdi de seninle mi gizli saklı biseyler yaşamaya çalışacak bi bak

ay hayır senin kalemin değil bu
daha iyi yazabilirsin, bu hiç olmamış.

Topla kafanı bir daha dene :)

bence tek bir cümle yaz " sana söyleyeceğim tek şey seni çok özlediğim" bunu yaz sonra o sana tekrar yazacak o zaman rezilliğine değinirsin hele bir erkekten hiç bahsetme

Bence cevap yaz ama bu şekilde yazma. Hele hayatımda biri var kısmını hiç yazma:

Ben olsam sadece "Seni Allaha havale ettim. Bizim hesabımız burada çözülecek türden değil, seninle öbür tarafta hesaplaşacağız." yazar bırakırdım.

Maksimum 2 cümle yaz. Gerisini de hayal gücüne bırak.. Bu arada eşin vicdan azabı çekiyor belli.

Olsun yine de bilmeli iste kocasinin da ne oldugunu. Kendisinin de bir rezil olmasi veya hak etmis olmasi bilmesine engel olmamali diye dusunuyorum. Her durumda gorsun ogrensin. Ne ugruna hemcinsini yaktigini

Müge ne yazarsan yaz içine sinmeyecek bence ya.
Sonra keşke şunu da yazsaydım bunu da yazsaydım diyeceksin.
İçindekilerin hepsini yazsan bir kitap eder o kadar dolusun.
Ne dersen de bunlar senin cümlelerin değil, rahatlayamayacaksın.
Bence 2.maili de bekleme beklentiye girme yani.
Hiç yazmamış gibi düşün.
Ona kibarca yazsan da model belli, küfürler savursan da model belli.

+100

yazıp da onu mutlu etme. mailine cevap vermen onu unutamadığını, önemsediğini gösterir.
bırak o sana ulaşmak için çabalasın.
sabret. bırak it gibi koşsun peşinde, bir cevabın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…