Lanet

Her katil olay yerine bir kere döner derler. Sen ona kız ki yada bir var de de içi rahat etsin istiyor. Ben olsam yazmazdım.

Cok kil bisey geldi aklima. Sonun dusunmeden, sirf aci ceksin diye yazarim pat diye. " senin cocugun olmuyordu, ne kdr eminsin cocugun senden olduguna??" gibi itlik yapardim. Ama cok acimasiz olur bu galiba.

Umarım o maili şimdiki karısı görür! Sizin içinizi ne soğutacaksa öyle hareket edin.

Bence yazsan ne kaybedersin
Yazmasan ne kaybedersin bunları düşün ve ona göre hareket et ?
Bide bu son olmayacak devam edecek
Ben olsam (allah korusun ama)
O mailin çıktısını alır karısına yollardım
Kusura bakmayın evli erkekler hiç dikkati mi çekmiyor ama kocanda alışkanlık galiba yazardım. ohh içim soğudu yaa yeminle

Konularına göz attım gerçekten acı şeyler yasamissin.eski eşin sayesinde çok acı cekmissin.o adam gururunu kırmış seni incitmiş.şu an ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalış bence yani maksadı ne olabilir özür dileyip helallik mi isteyecek yoksa yeni karısından sıkıldı seni mi özledi ? ?? bi cevap ver yani hem için dolup tasmistir yaz birseyler.sonra duruma göre onu mat edecek laf ve hamleler yaparak engeller hayatından def edersin.
NNeden yazdı bilemeyiz ama eski günlere ve sana özlemi varsa ben bunu kullanır ve intikam alırdım senin yerinde olsam

Intikam şart bence de.

Ben bir kadin olarak kocam eger bir rezilse ogrenmek isterim

Sen konuya hakim degilsin galiba canim.
Bu kadina eger soylersek " vah hemcinsim" dedigimizden soylemeyiz.
Bu kadin kim biliyomsun? mugenin nikahli kocasini ayartan, bide uzerine hamile kalip evlenen bi o.....

Yani kocasi rezilmis pekte tinlamaz, cunku kndisi bas rezil!
Soylersek sirf canini yakmak icin soyleriz.
Hakettimi? haketti.

hamile kalması sonucu kendine eş yaptığı metresi hayatını senin doldurduğun gibi doldurmayı beceremedi bence. Şuan boşluk hissinde . Boşluk hissinde olmayan adam vicdan azabıyla bile bunları yazmaz .ve burada 2 seçenek dönüyor önüne

1. senin ahın tuttu evli ve çocuğu olacak olmasına rağmen mutlu olamamasının nedeninin senin ahların olduğunu düşünüyor

2. O kadının kendi hayatına çocuk ve sex dışında bir şey katamayacağını anladı ve hala seni elinin altında tutmaya çalışıyor .

Bu kadar pislik bir adama her şeyi S*ktr et sadece nispet yapmak için çok iyi bir hayat yaşaman lazım müge bundan önceki konuna yazmıştım '' şimdi dipten 2 tık çıktın daha çok çıkabilmen için bu insanlar seni1 tık daha indirince pes etme '' hala lafımın arkasındayım hayatsa güzel günler ve daha iyi bir aşk borçlu o yüzden Ayağa kalk ve o borçları ödemesini sağla !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…