Kuzu bu adam pisman olmuş ya öle gözüküyor yada bilerek numara yapiyor guven olmaz bu erkek milletine salla gitsin baksana sen ne diyosun o ne diyo resmen aklını celmeye iki kadini bir idare etmeye çalışıyor dengesiz şeref gurur yoksunuMutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Olay vicdan felan degil bence oyle olsaydi bu kadar hata yapmazdi.Niye saçma ki
Gayet zekice
Mutluyum dese vicdanına su serpecek
Mutsuzum dese beni hala seviyor diyecek
Şimdi gördüm, bana kalırsa öncekine de cevap vermemeliydi ama buna hiiç.hiç vermemeli.Adam cevap bile yazdı! yüzsüz !!!
Pişman olmuş bakhele.
Mutlulugumla mutluyum yaz
Ya bu nasıl bi yorum.evdeki denemelerin aksine en yüksek notu gerçek sınavda olan öğrencilere benziyorsun müge
Yo yo evli kadın moduna girmiştir.Hulya Avşar Tanju Çolakla yasadıklarını unutup aldatılan kadına geçmedi mi?Yine hiç cevap vermemeniz taraftarıyım, ama verecekseniz;
'x bana mail atmana ne diyor, gerçi evli adamla birlikte olan biri kabullenmiştir sonra yaşayacaklarını da.
Sorunun cevabı da; hayatıma hiç girmemiş olsaydın daha mutlu olurdum. Nasıl olduğumun seni ilgilendirmediğini ikimiz de biliyoruz.'
vb bir şey yazabilirsiniz.
Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Ben benimkine sordum da cevap olarak "ben de 6 aylık hamileyim yazsın " dediKocasi olan evli hatunlar erkeklerin bakis acisina basvuralim kocaniza sorun durum analizi yalsinlar.
Ben bekarim da babam da uyuyor soramame
Hem de köpekler gibi pişman , insanın ilk gözağrısı gibi olur mu sonraki .
Ne biliyosun belki köpekler gibi pişmanBi benim öküz pişman olmadı ah ulen ah
Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Kocasi olan evli hatunlar erkeklerin bakis acisina basvuralim kocaniza sorun durum analizi yalsinlar.
Ben bekarim da babam da uyuyor soramame
Bi benim öküz pişman olmadı ah ulen ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?