Lanet

Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Kuzu bu adam pisman olmuş ya öle gözüküyor yada bilerek numara yapiyor guven olmaz bu erkek milletine salla gitsin baksana sen ne diyosun o ne diyo resmen aklını celmeye iki kadini bir idare etmeye çalışıyor dengesiz şeref gurur yoksunu

Vicdani rahatsiz oldugu icin yazsaydi ikinci maili bu derece lakayt olmazdi bence" Mutlu musun Müge " tek bir soru cumlesi ama bana hic masum gelmedi.Resmen yokluyor sizi. Ben ilk maili de atmaniz taraftari degildim ama bu yazdigina ben olsam asla cevap vermem engellerim hatta.

Niye saçma ki
Gayet zekice
Mutluyum dese vicdanına su serpecek
Mutsuzum dese beni hala seviyor diyecek
Olay vicdan felan degil bence oyle olsaydi bu kadar hata yapmazdi.
Muge ile ilestisime gecmek istiyor deyuz.
Kadinla mutlu degil muge de ya evkenirse korkusu bastiemis ite kemik ariyor

Yo yo evli kadın moduna girmiştir.Hulya Avşar Tanju Çolakla yasadıklarını unutup aldatılan kadına geçmedi mi?

Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?

İyi de adam şimdi bu yazdığımda ne şerefsizlik var diyecek? Gayet kıvıracak yani..
Açık açık yazsaydı tamam..

Ben sana üzüldüm de yazdım vicdan azabından başka niyetim yoktu.. mutluyum sende aklım kaldı mı sandın sen yoksa? yanlış anlamışsın diyebilir..

Aklı sende kalsa tekrar seninle birlikte olmak istediği için yazmış dahi olsa bu maili sen öyle dersen inadına seni sinir edebilir sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun diyerek o zaman çok kötü olur sen sinir harbi
geçirdiğinle kalırsın.

Kocasi olan evli hatunlar erkeklerin bakis acisina basvuralim kocaniza sorun durum analizi yalsinlar.
Ben bekarim da babam da uyuyor soramame
Ben benimkine sordum da cevap olarak "ben de 6 aylık hamileyim yazsın " dedi benimkinin bakış açısı uzak kalsa iyi olur daha fazla sormuyorum

Cok naifsin Muge. Ben olsam derdim ki

"Simdi x'cigim. Allah sizin turlu turlu, degisik degisik, cesit cesit belanizi versin."

Kocasi olan evli hatunlar erkeklerin bakis acisina basvuralim kocaniza sorun durum analizi yalsinlar.
Ben bekarim da babam da uyuyor soramame

Esime sorucam da bi konu yuzunden bir sure trip atiyorum. Tribin suresi yarin dolacak. Bu konu hatrina acaba kisa mi kessem diye dusunmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…