Lanet

Hiç cevap yazma bence. ahın tutacak diye korkuyor

Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Amacı ne bunun ya? alkollü mü bu? sananeee sananne!!!çok mu umrundaydı or... larla düşüp kalkarken !! şimdi mi aklına geldi!!

Ay pardon görmemişim cevap yazdığınızı gayet iyi yazmışsınız yine de.

Bundan sonrasına cevap yazma. Sonra o bidaha yazar sen bidaha.. Sohbet olur artık. Tek ve güzel mesajını attın artık sessizlik zamanı. Ve hakkını helal etmediğini ahını aldığını biliyor, bu ona yeter..

Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Yine hiç cevap vermemeniz taraftarıyım, ama verecekseniz;
'x bana mail atmana ne diyor, gerçi evli adamla birlikte olan biri kabullenmiştir sonra yaşayacaklarını da.
Sorunun cevabı da; hayatıma hiç girmemiş olsaydın daha mutlu olurdum. Nasıl olduğumun seni ilgilendirmediğini ikimiz de biliyoruz.'
vb bir şey yazabilirsiniz.

Bana vicdanını rahatlatmak adına yazdı gibi gelmedi..En başından beri böyle hissettim Müge..
Ben gerçekten pişman olduğunu düşünüyorum ve verdiği cevapta seninle konuşmak istediğini açıkça belli etmiş...
Daha önce yorum yazmıştım sana bebek sevdasına yapmış olduğu bir evlilik diye..
Sonunda sana yalvaracağına eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…