- 15 Şubat 2013
- 25.809
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.161
- 798
Kizim sucunu bastirip kendi olayinin üstünü kapattirip seni defansa alip, adama yalvar moda geç diye uğrasiyo işte. Kahve bunlari yeme bebeymYa nasıl beni hala ihanetle suclarsin be adam !
Biraz sevgi istedim lan x gittin o adama nedir ya
Su sondaki cumleyi o mal mi yazmışYa nasıl beni hala ihanetle suclarsin be adam !
Biraz sevgi istedim lan x gittin o adama nedir ya
Çağırmakla iyi etmemişsinArabada içmiş içmiş video çekmiş mal
A dan Z ye ben sucluyum sinirden zirliyirum elim ayağım titriyor
Eve çağırıp miccam ağzına yemin ettim mesaj attım şimdi gel diye
Sustum sustum yetti artık
Madem çağırdın say söv rahatla amennaArabada içmiş içmiş video çekmiş mal
İyi gari o sarhöş sen sarhöş. Bilemedim...Arabada içmiş içmiş video çekmiş mal
kahve pişmanın demeye götü yok ondan bunlar hep be kuzu, keşke çağırmasaydın alkollü haliyle saçma sapan bişe olmasın bak valla korktum.Arabada içmiş içmiş video çekmiş mal
Seni Allah'a havale ediyorum ettiğini çek... yaz sadece canım başkada bişey yazma , tüm konularını okudum Allah yardımcın olsun en güzel mutluluklar senin olsun yolun da bahtın da açık olsun en kısa zamanda inşallah adam gibi adam çıkar karşına ve sen giden o karakter yoksununa teşekkür edersin...Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Hayır kahve tam tersine konuştuğumuz gibi....Bk kafada kıyak çalıştır kafanı.Arabada içmiş içmiş video çekmiş mal
Aldatanın kendisi olduğunu sok kafasına sonrada gönderO adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Ogrenicem bu gece otecek kim doldurysa bunu onu da ogrenicem
Gebertirim valla zivanadan çıktım artık ya
Psikoloj bırakmadı bende
birsey yapmadigini bal gibi de biliyodur ya havadan havadan ne konusuyo bi sahit bi kanit getirsin cenesi degil eli beyni calissinO adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Psikoloj bırakmadı bende
Deli kadın sarhoş adamı öldürcen bak seni krize sokar bu sarhoş haliyle keşke sabahı bekleseydin beO adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Psikoloj bırakmadı bende
Hayır kahve tam tersine konuştuğumuz gibi....Bk kafada kıyak çalıştır kafanı.
Kahve beni delirtme. Senin bi bok yemediğini gayette biliyo. Maksat seni savunmaya gecirip kendi yedigi boku unutturmak. Saf misin sen ???? Aaa safligin da bi had hudud bi sınır biseyi olur ya. Heriften hesap sormayi birakti. Kendisini aklamaya calisicak. Ay bana biseyler oluyo.O adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Psikoloj bırakmadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?