Lanet

Arabada içmiş içmiş video çekmiş mal
A dan Z ye ben sucluyum sinirden zirliyirum elim ayağım titriyor
Eve çağırıp miccam ağzına yemin ettim mesaj attım şimdi gel diye
Sustum sustum yetti artık

Kahve ne vidyosu attı sana
Kız o seni neden suçluyo, kuyruğu dik tutacak ya sana mok atıyo. Çaresizlikten pisleşiyo ama gör bak çöküşü çok fena olacak bak buraya yazıyorum hatırlatcam sana

Madem çağırdın say söv rahatla amenna
Ama bak senin kafada tam yerinde değil
Aman deyim ses tonunuzu ayarlayın
Evladın var uyuyordur şimdi unutmayın kuzum olur mu

kahve pişmanın demeye götü yok ondan bunlar hep be kuzu, keşke çağırmasaydın alkollü haliyle saçma sapan bişe olmasın bak valla korktum.

Yav o gebermiş nasıl sıyrılırımın derdinde bilerek yapıyo

O adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Ogrenicem bu gece otecek kim doldurysa bunu onu da ogrenicem
Gebertirim valla zivanadan çıktım artık ya
Psikoloj bırakmadı bende

Seni Allah'a havale ediyorum ettiğini çek... yaz sadece canım başkada bişey yazma , tüm konularını okudum Allah yardımcın olsun en güzel mutluluklar senin olsun yolun da bahtın da açık olsun en kısa zamanda inşallah adam gibi adam çıkar karşına ve sen giden o karakter yoksununa teşekkür edersin... mugehatun

O adam da ne buldun neyin eksikti diye zirvalamis. Hangi adam ya hangi kimle yaptım arkadaş
Psikoloj bırakmadı bende
Aldatanın kendisi olduğunu sok kafasına sonrada gönder
Sakın seni bastırmasına izin verme

Psikoloj bırakmadı bende
birsey yapmadigini bal gibi de biliyodur ya havadan havadan ne konusuyo bi sahit bi kanit getirsin cenesi degil eli beyni calissin

Psikoloj bırakmadı bende
Deli kadın sarhoş adamı öldürcen bak seni krize sokar bu sarhoş haliyle keşke sabahı bekleseydin be

Psikoloj bırakmadı bende
Kahve beni delirtme. Senin bi bok yemediğini gayette biliyo. Maksat seni savunmaya gecirip kendi yedigi boku unutturmak. Saf misin sen ???? Aaa safligin da bi had hudud bi sınır biseyi olur ya. Heriften hesap sormayi birakti. Kendisini aklamaya calisicak. Ay bana biseyler oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…